Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב אני אעבור דרומית לת"א ואני קצת חושש מהפקקים בבוקר.

אשמח אם מישהו ירחיב מעט בנושא, באיזה שעות מתחיל ומסתיים הפקק באיילון\כביש 4 לכיוון צפון?

כמו כן, גם אשמח לדעת מתי מתחיל ומסתיים הפקק בשעות אחה"צ/ערב.

תודה.

פורסם

מדרום לצפון, בשעה 07:00 בערך מתחיל עומס מקוממיות, ופקק מוולפסון עד ארלוזרוב ומשם שוב עומס. יצא לי לנסוע גם בשעות 10:00 ואילך ועדיין עמוס.

מצפון לדרום, כשאני מגיע לאיילון בשעה 17:20 בערך הוא עמוס עד פקוק כבר מגלילות עד קוממיות.

פורסם

אם אתה צריך לנסוע בשעות הפקקים אז יש לך רכבת לא רעה מאשדוד לאורך כביש 4 ואז 20 עם עצירות בערים בדרך עד לתל אביב. יכול להיות שזה רלוונטי.

פורסם (נערך)

אז זהו, אני לא חייב להיות על הכביש דווקא בשעות הפקקים (שעות גמישות בעבודה).

אני רוצה לדעת איך אני אוכל לתמרן בין השעות של הפקקים שלא אעמוד כל יום בפקק.

למשל לצאת ב 10-11 ולחזור ב 19-20.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Jones
פורסם

השעות שכתבת יכולות להיות הכי טובות, לרוב. אבל אין כאן עניין של 1+1 =2, ממש לא. לפעמים ב-17:00 הכביש לכיוון דרום פתוח, לפעמים פקק מהגיהנום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בכיוון דרום - צפון בבוקר - לצאת אחרי 10:00. או לפני 6:30.

בכיוון צפון - דרום - לחזור אחרי 21:00.

בשעה 20:00 איילון לא תמיד זורם ועדיין יש פקק בגהה ליד תחנת דלק הסיירים. בשעה 19:00 כמעט תמיד הכל פקוק גם באיילון וגם בגהה. מתחיל להיות פקוק בערך ב 15:30-16:00.

מאיפה אתה יוצא ולאן מגיע?

פורסם

אז למה לא לקחת רכבת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תחנת הרכבת נמצאת במרחק של 4.5 ק"מ ממקום העבודה.

האפשרות היחידה היא רכבת ואופניים חשמליים, אבל לא בטוח שמתשלם מבחינת הזמן.

מעדיף לצאת קצת מאוחר בבוקר ולחזור יותר מאוחר מאשר לעמוד שעה+ בפקקים.

פורסם

הרכבת שיוצאת מראשון-חולון-בת ים (הקו המערבי) מגיעה רק עד תל אביב. בשביל להגיע להרצליה צריך להחליף רכבות בתל אביב.

בזמנו כשפתחו את הקו הזה דיברתי עם רכבת ישראל כדי להבין למה אין קו ישיר. התשובה היתה שלא יהיה להם מאיפה להוציא את הקרונות באזור הרצליה כי הפסים של הרצליה ממשיכים לכיוון חיפה, מה שאומר שכל מה שיגיע יצטרך להמשיך צפונה וזה בלתי אפשרי.

הוא עוד הוסיף שכאשר יהיה את הפסים החדשים שמובילים מהרצליה מזרחה (העבודות שיש כרגע באזור מחלף שבעת הכוכבים וצפונה) אז אולי קו כזה יתאפשר.

לגבי הפקקים באיילון, אני יכול להגיד שלאחרונה שעות הפקקים התרחבו. פעם כשהייתי יוצא מהרצליה ב 7-8 בערב היה יחסית זורם. היום גם ב 8 בערב יש פקקים.

בכיוון ההפוך- באזור וולפסון והגשר שמעל צומת חולון יש פקק נוראי שנובע בעיקר מזה ששלושה נתיבים הופכים לשניים (ובלה גרדייה כל התענוג הזה הופך לנתיב אחד)

ואם כבר באיילון עסקינן, קצת שחרור קיטור: איך חשבו שיוסיפו עוד נתיב מראשון לציון שמתבטל בוולפסון והכל יילך חלק? הבלאגן שהנתיב הנוסף הזה יצר באזור וולפסון הוא פשוט קטסטרופה.

פורסם

שני הכבישים האלה פשוט פקוקים כל היום...

בבוקר יש את הפקקים של הבוקר, עד 10:30-11. אחר כך קצת שקט וב14:00 יש פקקים של צהריים. ב15:30 מתחיל גל פקקי החזרה הביתה, שמחולק לשלושה מקטעים- 15:30-17:00, 17:30 עד 19:00 ומ19 עד 20:30-21:00.

אחר כך יש עומס של שעות הערב המאוחרות, שנגמר רק ב22:00.

לפני מספר חודשים חזרתי הביתה להרצליה מאיכילוב ב2:30 בלילה. גם אז הכביש לא היה חלק כמו שחשבתי שיהיה...

אני אישית מכיר שני חלונות צרים- בין 7:00 ל7:30 מההלכה צפונה עד גלילות (עם עומס ב״מסלול למצורעים״ שנגמר לפני קקל), וכמובן עם האטה בגלילות בגלל כל הנזכרים בכביש 5, ודרומה בין 17:20-18:00, מגלילות עד ההלכה. בשני הזמנים האלה אפשר לנסוע כמו בן אדם, במהירות המתאימה לכביש הזה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...