Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. דגם 960 הוא מסובך יותר לטיפול מה-940, וגם ממש לא חסכוני בדלק.

2. הסרטונים מגמתיים - ומה שיקרה בתאונה אמיתית נראה קצת יותר טוב מבחינת הוולוו (כנראה)

3. מכוניות עם כריות אוויר שלא הוחלפו מעל 10 שנים - שקולות למכוניות ללא כריות אוויר כלל.

4. 20000 ש"ח יקנו לך רנו מגאן II מ-2007 או 2008 רכב בטיחותי ודי אמין. אל תתפתה לקנות מגאן משנתונים מוקדמים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והינה אחד עם וולו ישנה נגד קליאו חדשה יחסית:

http://www.iihs.org

אמנם לצורך העניין הספציפי זה לא ממש משנה, אבל ליתר הדיוק ומבלי לצפות בסרטון אני די בטוח שהרכב בתמונה זה רנו מודוס ולא קליאו...

פורסם

לא צריך יום למודים ארוך בכדי לנחש - זה כתוב בכותרת של הסרטון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היות ומדובר בתקציב נמוך, כן הייתי שוקל רנו מגאן דור ראשון, 2003-4. אפשר למצוא אחת כזו מלוקקת ב 10,000 ש"ח ולקבל עודף, צריך לחפש בסבלנות.

לגבי תאריך התפוגה של כריות האוויר - (אשתי נוסעת באחת כזו מ 2001) - גם אני מוטרד לגבי זה (בספר הרכב כתוב שאחרי 10 שנים צריך להחליף את כל המערכת), אבל מה שהצלחתי להבין, ואשמח לשמוע עובדות אחרות אם קיימות:

- כל עוד נורית האזהרה לא דולקת, המערכות תקינות

- שאלתי במגרש פירוקים שגם גורר מתאונות, והוא אומר שעד עכשיו, גם במכוניות ישנות יותר, כרית האוויר נפתחה בתאונה בה היתה אמורה להיפתח.

אשמח אם יש למישהו סבלנות לאתר חומר הקשור לעניין מהעולם.

לגבי רנו מגאן דור שני - הטובות (מבחינת שנה ומצב) מתחילות מ 25,000 ש"ח, ושווה בהחלט להתאמץ, כי כאן תקבל תמורה מעולה לכספך. מדובר בשנתונים 2008-9, ואסור לוותר בעניין יד שנייה לכל היותר, וטיפולים במוסכי רשת רנו כל השנים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא מזמן פרסמתי כאן עבור חבר טוב רנו מגאן יד ראשונה פרטית 2008 עם ק"מ מאוד נמוך.

אם אתה מעוניין זו המודעה (הוא אמנם מבקש 32 אלף אבל תדבר איתו לגבי המחיר אולי תגיעו לעמק השווה):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?539087-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-2008-%D7%99%D7%93-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9A-32000-%D7%A9-quot-%D7%97&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95

פורסם

לגבי תאריך התפוגה של כריות האוויר - (אשתי נוסעת באחת כזו מ 2001) - גם אני מוטרד לגבי זה (בספר הרכב כתוב שאחרי 10 שנים צריך להחליף את כל המערכת), אבל מה שהצלחתי להבין, ואשמח לשמוע עובדות אחרות אם קיימות:

- כל עוד נורית האזהרה לא דולקת, המערכות תקינות

- שאלתי במגרש פירוקים שגם גורר מתאונות, והוא אומר שעד עכשיו, גם במכוניות ישנות יותר, כרית האוויר נפתחה בתאונה בה היתה אמורה להיפתח.

אשמח אם יש למישהו סבלנות לאתר חומר הקשור לעניין מהעולם.

צ'מע,

אני מכור לאתר HNN ואני גם עוקב אחר הערוץ יוטוב הזה באופן יומיומי הרבה מאוד זמן.

ממה שאני רואה שם, בכל התאונות שהכריות היו צריכות להפתח בהן - הן נפתחות. גם ברכבים ישנים מאוד.

פורסם

עוד אופציה שעלתה לי לראש אם לא איכפת לך כ"כ מצריכת דלק - סובארו B3 שנת 2008. הן נמכרות באזור ה 25K, חבר שלי לא מזמן במחיר הזה שנת 2008 מליסינג שהיתה במצב טוב. חוץ מצריכת הדלק שהיתה טיפה גבוהה הרכב הפגין אצלו אמינות טובה.

אפשר לראות מבחן ריסוק שלה כאן:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/subaru/impreza/2008

פורסם

940 אוטו מצויין אמין וחזק.

לגבי הבטיחות ,וולוו מקדימה את ענף הרכב ואת המבחני בטיחות כך שיש בה יותר בטיחות ממה שהמבחן מודד. לדוגמה תאונת אוף סט לא מדדו במבחן הרבה שנים אך וולוו פיתחה מענה לסוג כזה של תאונות כנל גם להתהפכות.

הייתי הולך על אס 40. אוטו אמין מאד לא יקר לקניה וא חזקה.

Using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תודה! אני מחפש אחת כזו עכשיו (940) אבל מאיזו בחינות לבדוק אותה טוב?

אבדוק גם את האפשרות של S40

עריכה אחרונה על ידי עמית1
פורסם

עמית, מישהו כבר כתב שאם אתה לא אספן (או סתם חולה וולוו כמוני...) אין לך מה לחפש וולוו בת 16 שנה ו יותר. באותו תקציב קניה (ואני לא מדבר על אחזקה...) תוכל לקנות רכב חדש יותר שיהיה בטוח לא פחות-פאסיבית ו בוודאי אקטיבית. רנו מגאן אחלה דוגמא.

ושלא תבין,ברגע שאוכל אני קונה וולוו מהשנים היפות ההן...

באשר לצריכת הדלק,940 שהיתה לנו (130 כ"ס,ללא טורבו) עשתה בבין עירוני 8-9 קמ/ל. בנסיעה עירונית כבר פחדתי למדוד...

• תוכן חדש...