Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר לבקש מצ'מפיון הארכת אחריות כי לפי מדיניות היצרן היום חלה אחריות רגילה ולא מוארכת.

לא מתקינים קולר לגיר DSG7.

VIN - Vehicle Identification Number.

בעברית - מספר שילדה.

במספר הזה מקודד תאריך ייצור, שנת מודת, מקום הרכבה, דגם מנוע וגיר, רמת איבזור ועוד. רק הספרות האחרונות זה המספר הסידורי של הרכב.

כמה עולה להחליף מצמדים ומוח? שאלה טובה. עד היום 99% מההחלפות האלו בוצעו ללא תשלום מצד לקוח, במסגרת אחריות רגילה או נוספת.

יכול להיות שמישהו שילם מכיסו אבל לא שמעתי על מקרים כאלה. תיבות DSG7 הכי ישנות רק עכשיו מתקרבות ל 5 שנים על הכביש.

תהנה מהרכב. תקפיד לבצע הרצה כמו שצריך לאורך 2000-2500 ק"מ ראשונים.

תודה בוקי

ומה הכוונה לבצע הרצה?

אני חשבתי שהרצה לרכב חדש כבר עברה מן העולם ושאלתי בצ'מפיון מוטורס ואמרו לי לנהוג רגיל האם יש הוראות מיוחדות?

אשמח לשמוע

פורסם

בחלק מהרכבים אין צורך בחלק יש,כזה דבר עדיף לראות בספר רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אה ועוד משהו האם כדאי להתקין קולר חיצוני באופן יזום?כי שמעתי שחלק מן הבעיות נגרמות בשל החום

יש לך גיר עם מצמדים יבשים. כלומר מצמדים שדומים למצמד רגיל בגיר ידני רגיל. הם לא מקוררים על ידי שמן גיר.

בתוך הגיר יש כ 1.8 ליטר שמן שמבצע את אותו התפקיד שמבצע שמן בגיר ידני רגיל ולכן לא נדרש לו קירור מיוחד.

בלי קשר למה שרשום בספר רכב ולמה שאמר נציג היבואן, אני ממליץ בכל רכב חדש לבצע הרצה.

כלומר לנהוג במתינות במהירות מנוע משתנה, לא להגיע ליותר מ 2/3 מהסל"ד המירבי ולא להעפעיל עומס חריג על המנוע במהלך כ 2000 ק"מ ראשונים.

פורסם

בתוך הגיר ישנם שני נוזלים שונים. שמן גיר ונוזל הידראולי של המכנוטרוניק.

כפי שכתב בוקי אין צורך בשום קולר נוסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם

בשיחה עם נציג בכיר מחברת צ'מפיון מוטורס נאמר לי שכל תקלות שהיו תוקנו וברכב שלי התיבה כבר הגיעה עם השיפורים ולא אמורה להיות שום בעיה

הבעיות היו עד שנת 2012 הן במוח והן במצמדים והרכב שלי 2014 אז התיבה אמורה להיות אחרי כל השידרוגים

מקווה שכך הדבר כי הנסיעה בקאדי אכן נעימה וחלקה

פורסם

ברור שזה מה שהוא יגיד לך,סך הכול יש לך אחריות,תהנה עם הרכב ופסיק לחשוב על הבעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...