Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם וחג שמח

לפני יומיים קיבלתי את הפולקסווגן קאדי 2014 עם 2 דלתות צד אוטומטית רובוטית כפולת מצמדים DSG7

אני פשוט נהנה ולפי דעתי הוא משולב גם מסחרי וגם מישפחתי

ביומיים שעברו מאוד נהנתי לנהוג בו אך קראתי פה באתר שיש המון בעיות בגיר DSG7

האם יש לתיבות האילו קולר חיצוני?

החברה שיפרה את הגירים האילו?

קיבלתי שנתיים אחריות ועכשיו אני בלחץ מזה

רק לידיעה הרכב עלה 180,000 שח שזה הרבה כסף וכמו שציינתי הרכב משמש אותי גם לעבודה וגם כרכב משפחתי

תודה וחג שמח

פורסם

הDSG אכן גיר מאוד חלק ונעים,החברה אומרת שהחל 2013 הוא עבר מקצה שיפורים,האם באמת? ימים יגידו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

אחרי 11 שנה ו4 רכבים חדשים מבית צמפיון.

למדתי לא להאמין לסיפורים שלהם.

הכל עניין של מזל והרגשה של מה שקורה ברכב.

סע. תהנה.

כי כשזה עובד זה עובד מצויין.

פורסם
לידיעה הרכב עלה 180,000 שח

180 אלף ש"ח?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הDSG אכן גיר מאוד חלק ונעים,החברה אומרת שהחל 2013 הוא עבר מקצה שיפורים,האם באמת? ימים יגידו.

איך אני יכול לדעת מתי תאריך הייצור שלו המדוייק?

האם הוסיפו לו קולר חיצוני לגיר?

פורסם

מה זה משנה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אייל, בשרשור כאן בפורום אתה יכול לקרוא שגם ברכבי 13-14 עדיין יש בעיות ב dsg. הרבה פחות בעיות אבל יש עוד קצת. לדעתי האישית, הורדת האחריות ל dsg לשנתיים היא לא פחות משערוריה. שיהיה בהצלחה ותהנה מהרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איך אני יכול לדעת מתי תאריך הייצור שלו המדוייק?

האם הוסיפו לו קולר חיצוני לגיר?

היית צריך להיות לחוץ לפני שהוצאת 180 אלף ש"ח, לא אחרי...

אם קנית את הרכב עכשיו אז בוודאות הוא יוצר מסוף שנת 2013 ואילך. אי אפשר למכור רכב בן יותר כשנה כרכב חדש.

מעבר לזה, אין לך הרבה מה לעשות. סע לשלם, תהנה מהרכב. שים לב לרעשים חריגים מהגיר, אם וכאשר יופיעו. ברגע שיופיעו תתעקש על החלפה מלאה של הגיר במסגרת האחריות ותחזיק חזק אצבעות.

אהה, ואל תשכח לטפל במוסכים מורשי יבואן כדי שיהיה לך קל יותר לבקש אחריות של רצון טוב אם וכאשר תנחת עליך מכה מעבר לתקופת האחריות.

תתנחם, זה אחלה רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום

אחרי 11 שנה ו4 רכבים חדשים מבית צמפיון.

למדתי לא להאמין לסיפורים שלהם.

הכל עניין של מזל והרגשה של מה שקורה ברכב.

סע. תהנה.

כי כשזה עובד זה עובד מצויין.

אתה מודע להגדרה של מזוכיזם,נכון?

פורסם

האם אני יכול לבקש מצ'מפיון להאריך את האחריות?

מישהו יכול לבדוק לי את התאריך ייצור של האוטו? ע"י VIN?

לפי מה שבדקתי הרכב מופיע כמודל 2015

אז לסיכום התיבות DSG עברו שיפורים והרכבים משנת 2013 כבר אחרי שיפור?

סתם לידיעה כמה עלה להחליף זוג מצמדים ומוח?

פורסם

לבקש? כן,בפועל לא חושב שיתנו סתם ככה.

מה זה vin?

פורסם

אי אפשר לבקש מצ'מפיון הארכת אחריות כי לפי מדיניות היצרן היום חלה אחריות רגילה ולא מוארכת.

לא מתקינים קולר לגיר DSG7.

VIN - Vehicle Identification Number.

בעברית - מספר שילדה.

במספר הזה מקודד תאריך ייצור, שנת מודת, מקום הרכבה, דגם מנוע וגיר, רמת איבזור ועוד. רק הספרות האחרונות זה המספר הסידורי של הרכב.

כמה עולה להחליף מצמדים ומוח? שאלה טובה. עד היום 99% מההחלפות האלו בוצעו ללא תשלום מצד לקוח, במסגרת אחריות רגילה או נוספת.

יכול להיות שמישהו שילם מכיסו אבל לא שמעתי על מקרים כאלה. תיבות DSG7 הכי ישנות רק עכשיו מתקרבות ל 5 שנים על הכביש.

תהנה מהרכב. תקפיד לבצע הרצה כמו שצריך לאורך 2000-2500 ק"מ ראשונים.

• תוכן חדש...