Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מעל 15 שנה שלא שיחקתי במשחקי מחשב למעט כאלה בקונסולות המקובלות פתאום התחשק לי להוריד כמה משחקים ל-PC.

אז הורדתי אבל גיליתי שאני כל כך לא מעודכן באיך לעזעזאל מתקינים אותם.

לחיצה על הקובץ שירד הניבה הודעת שגיאה ואז נזכרתי שאני זוכר משהו לגבי צריבה או קבצי MIRROR או משהו כזה.

בקיצור, מישהו כאן יכול לעשות טובה ולהסביר לאדם ההדיוט איך אני גורם למשחק שהורדתי אשכרה לעבוד?

רצוי בשפה כמה שיותר פשוטה והוראות ברורות כי יותר מדי שנים לא נגעתי במחשבים בהקשר שאינו גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים או פורנו :)

תבורכו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תקשיב אני באצע גיל ה 30 שלי ואני כל ערב נותן שעה שעתיים גמיינג בעיקר FPS ברשת אחלה תרפייה יותר טוב מערבי הפוקר.

gamer forever :evil: .

פורסם

אין כמו גיימינג, לפעמים זה פותר הרבה בעיות.

ובקשר להתקנה כפי שאמרו Daemon Tools עושה את העבודה מצויין

לאחר ההתקנה הוא יוסיף לך מעין "כונן" וירטואלי שלא באמת קיים, אבל אל תדאג אתה עושה הכל דרך התוכנה, לחצן ימני על האייקון של התוכנה מטה, והוא יבקש ממך איזה קובץ לפתוח, אתה תבחר באופציה הראשונה מלמעלה שכתוב בה משהו של מציאת ISO אם אני לא טועה, ניגש אל הקובץ שהורדת ומפעיל אותו, זה בדיוק כמו להכניס דיסק למחשב רק שהפעם זה וירטואלי.

לאחר מכן תבצע התקנה, בסיום ההתקנה של המשחק סביר להניח שיש כמה שיטות של ההפעה שלו - במיוחד קראקים (נמצאים בתיקייה של התקנת המשחק), תהיה לך תיקייה שמשם תצטרך להעתיק את הקראק --> אל התיקייה בה התקנת את המשחק, עושה overwrite ומפעיל את המשחק

נ.ב יש המון סרטונים ביוטוב להדרכה במקרה ונתקעת.

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שונא משחקי רשת. long live the story mode!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תלוי באילו משחקים

מקס פיין החדש / MASS EFFECT כל הטרילוגיה, יעבירו לך שעות וימים, אני אישית מאוד אוהב את שני המשחקים הנ"ל.

לגבי משחקי רשת כמובן שהם לא יעבדו ללא קניה חוקית.

אני אישית אוהב לקנות משחקים בזול במבצעי BLACK FRIDAY יש ב STEAM המון מבצעים, או ב BUNDLE STARS חבילות משחקים בזיל הזול, לפעמים ב ORIGIN וגם ב HUMBLE BUNDLE (שם הכל הולך לתרומות ואתה קובע את המחיר שאתה רוצה לשלם על המשחקים, החל מ 1 דולר ועד כמה שתרצה)

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל מי צריך לשחק ברשת אם אפשר להנות היום בחלק מהמשחקים מעלילה ברמה של סרט קולנוע איכותי? שלא לדבר על משחקים כמו סקיירים או פולאאוט שכדי לסיים אותם באמת צריך לוותר על כמה חודשים מהחיים.

כשהייתי בתיכון שיחקתי באיזה קלאן של AVP2 וקאונטר-סטרייק. הייתי אלוף בזה אבל פשוט נמאס מהר. הכל חוזר על עצמו. על זבל כמו משחק רשת ב call of duty אין בכלל מה לדבר, אותו משחק 10 שנים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

daemon tools lite - לא צריך פרופשיונל.

זה שוקל איזה מגה וחצי.

אתה מתקין , פותח את הTRAY בתחתית המסך, לשוניות virtual devices, הכונן שיצרת [H, F, G או לא משנה מה] ואז mount image. אחר כך אתה בוחר את קובץ הISO, לוחץ OPEN ושלום על ישראל. ההתקנה תתחיל לבד. לפעמים יש מספר קבצים להתקנה, צריך לעשות החלפות תוך כדי. תמונות מצורפות.

5t7.jpg

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת?

אני כבר המון זמן לא מוריד משחקים.

פשוט קונה בSTEAM, או מחכה שיהיה עליהם מבצע, ואז קונה.

אבל מה שניקו כתב.

!AWDSOME

פורסם

האמת שפחות מעניין אותי משחקי רשת וגם אין לי יותר מדי זמן או סבלנות לזה, אני יותר בכיוון של להוריד איזה 2-3 משחקים ולהעביר איתם את הזמן מדי פעם.

משחק שהייתי חולה עליו- command & conquer generals, יש לכם מושג אם אוכל להריץ אותו על המחשב שלי? (מהבחינה שהוא לא מיושן מדי מכדי להריץ על מחשב חדש).

כמה שעות שרפתי עם המשחק הזה.....

יש המלצות למשחקי לחימה\אקשן מעניינים? משהו בסגנון של COD (הורדתי את sniper elite שאין לי מושג איך הוא).

כמו כן המלצה לאיזשהו משחק מירוצים\נהיגה\שטח.

ובכלל, כל מה שיכול להיות מעניין והוא לא כולל מפלצות וחייזרית....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש הרבה משחקי COD, החדש ביותר הוא GHOSTS.

Wolfenstein - The New Order

WATCH DOGS - בסגנון של GTA.

ממליץ מאוד על וולפנשטיין, אם אתה (בטוח שאתה) זוכר את המשחק הישן, אז זה מעולה אם המחשב שלך יכול להריץ את זה - משחק FPS משובח.

TOMB RAIDER - ללא ספק המשחק הטוב ביותר של 2013.

אם אתה רוצה משהו דומה ל COD - ממליץ ביותר על BATTLEFIELD 4, אפילו השלישי היה מצויין.

Opel Adam S 2017

פורסם

מצטרף להמלצה על Wolfenstein - The New Order, משחק מעולה!

לגבי ג'נרלס,דבר ראשון כן אתה יכול להוריד ולהריץ אותו,דבר שני אתה יכול לנסות גם להוריד Red Alert 3 שזה בסגנון אבל טיפה יותר חדיש.

COD GHOSTS אכן משחק מעולה אבל לדעתי זה המשחק יריות הכי קצר ששיחקתי בחיי,ביום אחד סיימתי אותו ולא בחרישה או משהו.

גם ביושוק אינפיניטי שווה מאוד,ממליץ (למרות שביקשת בלי מפלצות-חייזרים,הוא שווה את זה!).

לגבי מרוצים: תנסה את GRID Autosport,אחלה משחק לדעתי.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תוכן חדש...