Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיפוצים ברעננה. עבר אוטובוס בכביש ישר עכשיו עכשיו זה היה אמור להיות נתיב כפול בגלל שיפוצים יכול להיות שלא ראיתי שזה רק נתיב אחד כרגע היה קונוסים בצד שמאל והאוטובוס היה גם לידי .

והאוטובוס כמעת נכנס בי אז צפרתי ונסעתי מהר קדימה. ועברתי אותו.

השוטר עצר צעק אלי ואמרת שהוא מזמין אותי לבית דין . שאל אם יש לי מה להגיד ואמרתי לו שאני יגיד את זה בבית דין . בסוף הוא נתן לי דוח במקום בית דין של 500 שקל .

יש סיכוי להישפט על זה ?

אני לא מצליח להבין מה הוא רשם בדוח זה כתב לא קריא יש משהוא לעשות עם זה .? אני יכול להתקשר למשטרה שמישהוא יסביר לי מה רשום שמה

[עזרה למתקשים]: בכביש דו נתיבי ברעננה נסע לידי אוטובוס, ואני לא הבחנתי שהכביש מתכנס לנתיב אחד, בגלל שיפוצים. לכן האצתי ונכנסתי לפני האוטובוס, שצפר לי. אז עצר אותי שוטר ונתן לי דו"ח לא קריא של 500 ש"ח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיתי להתקשר למשטרה בעצמי שיסבירו לי מה אתה כתבת, אבל הם ענו שגם הם לא מבינים.

איזה שוטר? על מה הוא עצר אותך? מה אתה רוצה להגיד בבית הדין? יש לך זימון למשפט?

לא הצלחתי להבין כלום.

פורסם (נערך)
ניסיתי להתקשר למשטרה בעצמי שיסבירו לי מה אתה כתבת, אבל הם ענו שגם הם לא מבינים.

איזה שוטר? על מה הוא עצר אותך? מה אתה רוצה להגיד בבית הדין? יש לך זימון למשפט?

לא הצלחתי להבין כלום.

האמתי שאני גם דומה לשוטר קצת לא ברור חח.

שוטר תנועה(אני חושב ? אך אני יכול לדעת איזה שוטר הוא ? הוא נתן לי קנס)

הוא עצר אותי כנראה על זה שנכנסתי לנתיב שלא פנוי .

אין זימון למשפט אבל רק קנס של 500 שקל שאני רוצה להימנע מלשלם .

הדוח לא קריא בעליל , לא "לא ברור" אלא אני לא מצליח להבין שום דבר בדוח חוץ מהמילה "אחוזה"

האם זה שהוא אמר שהוא עשה לי הזמנה לבית דין ובסוף נתן לי דוח קנס מהווה סיבה כלשהיא לביטול החוק ?

הוא שאל אותי מה יש לי להגיד לעצמי בזמן שהוא אמר לי שהוא מזמין אותי למשפט תעבורה , ובסוף נתן לי דוח ואני חושב שהוא רשם שמה

מספר בדברים ב"דברי נהג" אבל אי אפשר להבין מה רשום בשום שלב בדו"ח הזה.

C דוח 2.jpg

C דוח1.jpg

והמיקום

דוח 3.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ora33
פורסם

אני מניח שהוא שוטר. לא מכיר אזרחים שמסתובבים עם פנקסי דוחות.

עזוב מה הוא כתב. מה הוא אמר לך במילים? דיברתם? שאלת אותו?

גם אני לא מצליח לקרוא את הכתב, אבל ממה שכן הצלחתי להבין הדוח ניתן לך על שנסעת בדרך שאינה פנויה, כשהאוטובוס ניסה להשתלב בנתיב ואתה לא נתת לו.

למה לא נתת לו באמת?

פורסם

הסיבה זה שהוא כמעת נכנס בי נראה כיאלו יש לו שטח מת והוא לא רואה אותי אז האצתי כדאי שהוא לא יפגע בי ..

מתאומר

הכתב מספיק קריא בשביל ביטול ?

מה אם זה שהכביש היה בשיפוצים ?

פורסם

יש לך את הזכות לבקש להישפט. קודם נראה אם השוטר הזה יצליח להקריא בבית משפט את מה שהוא כתב. אם הוא לא יצליח, השופט נותן לו ישר בעיטה מכל המדרגות. בושה שעדין אנלפבתים רושמים דוחו"ת. ממה שכן הצלחתי לקרוא זה שקיבלת את הדו"ח על כניסה לצומת לא פנויה. (יכול להיות?). בכל מקרה, בדף הפנימי של הדוח שקבלת יש הוראות מה לעשת במידה ואתה מעונין להישפט ולאן לשלוח את הבקשה. אם יש לך טיעון להוכחת צדקתך, תבקש להישפט ורוב הסיכויים זה שהתובע של המשטרה ינסה להגיע אתך להסדר (קנס מופחת ובלי נקודות) כדי לסגור את התיק. אם באמת עברת את העבירה ואין לך איך להוכיח אחרת, בית משפט לא אוהב שמבזבזים את זמנו לחינם ויכול להכניס לך עוד אז תחשוב טוב אם שווה לך

פורסם

1. מה ההגיון בלהאיץ? למה לא לבלום ולתת לו להיכנס לפניך? גם הרבה יותר בטיחותי וגם היית חוסך לעצמך 500 ש"ח ונקודות.

2. מתאומר זה שלוש מילים שונות. מה, אתה ואומר.

3. אין לי מושג לגבי ביטול בשל כתב לא קריא. תוכל להתייעץ בפורום המתאים. לעניות דעתי יטענו ובצדק שהבנת טוב מאוד על מה קיבלת את הדוח וזה שהכתב אינו קריא אינו עילה לביטולו.

3. זה שהכביש היה בשיפוצים אומר שבעתיד יהיה שם כביש טוב יותר. החוק לא מתבטל בכביש עם שיפוצים.

פורסם (נערך)

חח אני בספק אם הוא יצליח . מעניין אותי עם העותק שלו יותר קריא , גם עם זה 20% יותר ברור אין מצב שהוא יצליח לקרוא את זה עוד 3 חודש .

השאלה אם זה בכלל יעניין את השופט שזה לא קריא או שהוא רק לוקח תצד של השוטר אלא אם אני מוכיח את עצמי מעל ומעבר ...

הדוח על כניסה לצומת לא פנויה ?

רשום 21ג סעיף - נהיגרה בלא זהירות , זה הסיבה לדוח .

למרות שאני מבין שהסיבה לנהיגה הלא הזהירה זה שהתפרצתי לצומת ?

הלוואי שהתובע יגיע איתי להסדר ...

סה"כ הטענה שלי היא שניסיתי להשתלב בנתיב והאצתי כי האוטובוס כמעת פגע בי ..

מה הסיכוי של זה ?

עריכה אחרונה על ידי Ora33
פורסם
האמתי שאני גם דומה לשוטר קצת לא ברור חח.

שוטר תנועה(אני חושב ? אך אני יכול לדעת איזה שוטר הוא ? הוא נתן לי קנס)

הוא עצר אותי כנראה על זה שנכנסתי לנתיב שלא פנוי .

אין זימון למשפט אבל רק קנס של 500 שקל שאני רוצה להימנע מלשלם .

הדוח לא קריא בעליל , לא "לא ברור" אלא אני לא מצליח להבין שום דבר בדוח חוץ מהמילה "אחוזה"

האם זה שהוא אמר שהוא עשה לי הזמנה לבית דין ובסוף נתן לי דוח קנס מהווה סיבה כלשהיא לביטול החוק ?

הוא שאל אותי מה יש לי להגיד לעצמי בזמן שהוא אמר לי שהוא מזמין אותי למשפט תעבורה , ובסוף נתן לי דוח ואני חושב שהוא רשם שמה

מספר בדברים ב"דברי נהג" אבל אי אפשר להבין מה רשום בשום שלב בדו"ח הזה.

[ATTACH=CONFIG]397525[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]397526[/ATTACH]

והמיקום

[ATTACH=CONFIG]397527[/ATTACH]

תשובות אחת לאחת:

איך אתה יודע שהוא שוטר? פשוט, הוא לבוש מדים (תכלת כחול או שחור) נושא תג שם ולובש אפוד זוהר.

דוח לא קריא - נסה להתלות באילן גבוה יותר. תודה למחלקת הלוגיסטיקה של משטרת ישראל על דוחות הנייר עם הניר הכימי המחורבן. המקור שנסרק למערכת קריא הרבה יותר (מנסיון של אלפי דוחות שרשמתי).

אם תלך למשפט והדוח הסרוק לא יהיה קריא, השוטר יתבקש לשכתב את הדוח (קרה לי פעם אחת בשל תקלת סריקה) ויקרא ממנו בבית המשפט.

במילים פשוטות ולדעתי האישית, אין לך עילה כלשהי לביטול/הפחתה.

בהצלחה בכל מקרה

חתימה טובה

פורסם (נערך)

אם יכולת ההתבטאות שלך בכתיבה בפורום מהווה אינדיקציה - אין לך הרבה סיכוי בבית המשפט.

הטענה שלך לא מחזיקה מים מהסיבה הפשוטה, בעת מעבר נתיב עליך לתת זכות קדימה לתנועה באותו נתיב, האצה זה אנטיתזה למתן זכות קדימה.

סעיף 2429 הוא "נהיגה בחוסר זהירות", 500 שקל קנס ו-6 נקודות, והמלל הוא "נהגת ברכב הנ"ל בלא זהירות בכך ש... (פרט מעשה הנהג), בניגוד לתקנה 21(ג) לתקנות התעבורה.

מכיוון שמדובר על סעיף כללי, ויש הנחיה מפורשת לפרט, אולי יש לך סיכוי לתקוף את זה אם במקרה בבית המשפט השוטר לא זוכר מה קרה ולא יצליח לקרוא מה הוא כתב.

וכל זה אך ורק בגלל שזה סעיף ספציפי שדורש פירוט מיוחד.

אבל את זה אתה תגלה רק בזמן האמת, אם הוא אכן יזכר או יצליח לקרוא, אתה בבעיה חמורה, ואתה כנראה תקבל קנס יותר גבוה.

ובינינו ראיתי דו"חות עם כתב פחות קריא שהשוטר הצליח לקרוא מה הוא כתב יופי יופי.

אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהסיכוי הוא קלוש מאוד.

אגב כמובן שכל זה בתנאי שבבית המשפט אתה מכחיש שהאצת ולא נתת לאוטובוס זכות קדימה (שזה כמובן עדות שקר), ולכן כל הדיון הוא באופן תיאורטי על הסיכוי שלך להצליח בבית המשפט.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה לרבה לכל התגובות המועילות ... אני חושב שאני יוותר רק אני רוצה לציין שאני הייתי בצד שמאל כאשר הנתיב נס לנתיב אחד והאוטובוס נכנס מצד ימין . כלומר הוא נכנס לנתיב שלי אפשר להגיד כי אני רק המשכתי ישר האוטובוס זה שחתכך אותי ולכן האצתי ... האם זה משנה משהוא / מובן ?

פורסם

עכשיו אתה מדבר, פתאום יש לך טענה. האוטובוס נכנס לנתיב שלך, אתה היית בשטח מת שלו והאצת על מנת שלא יפגע בך. האם זה מה שאמרת לשוטר וזה מה שהוא רשם בדוח הלא קריא בעליל? האם זה מה שמופיע לפחות בדברי הנהג? כי לא נראה לי שזה מה שכתוב שם. מה שהצלחתי לקרוא זה שנכנסת לצומת שלא היה פנוי (הייתה פנויה, בעברית משטרתית).

לא הצלחתי להבין מהו תפקיד האוטובוס בהצגה הזו, כפי שהוא מופיע בדוח.

ברשותך עשיתי קצת עריכה לקובץ הדוח כדי שיהיה קצת יותר קריא:

C דוח 2.jpg

פורסם
עכשיו אתה מדבר' date=' פתאום יש לך טענה. האוטובוס נכנס לנתיב שלך, אתה היית בשטח מת שלו והאצת על מנת שלא יפגע בך. [b']האם זה מה שאמרת לשוטר וזה מה שהוא רשם בדוח הלא קריא בעליל[/b]? האם זה מה שמופיע לפחות בדברי הנהג? כי לא נראה לי שזה מה שכתוב שם. מה שהצלחתי לקרוא זה שנכנסת לצומת שלא היה פנוי (הייתה פנויה, בעברית משטרתית).

לא הצלחתי להבין מהו תפקיד האוטובוס בהצגה הזו, כפי שהוא מופיע בדוח.

ברשותך עשיתי קצת עריכה לקובץ הדוח כדי שיהיה קצת יותר קריא:

[ATTACH=CONFIG]397539[/ATTACH]

תודה , מה שרשמתה אכן מה שקרה פלוס אני זה שצפר לאוטובוס לא להפך . מה שאמרתי לשוטר זה שפחדתי שהוא יפנה שמאלה בגלל זב נסעתי .

פורסם
תודה לרבה לכל התגובות המועילות ... אני חושב שאני יוותר רק אני רוצה לציין שאני הייתי בצד שמאל כאשר הנתיב נס לנתיב אחד והאוטובוס נכנס מצד ימין . כלומר הוא נכנס לנתיב שלי אפשר להגיד כי אני רק המשכתי ישר האוטובוס זה שחתכך אותי ולכן האצתי ... האם זה משנה משהוא / מובן ?

זה כבר עולם שונה לחלוטין, לא חשבת לציין שהאוטובוס זה שעבר נתיב לנתיב שבו אתה נסעת?

כי כל מי שקרא עד להודעה הזו (כולל אותי) היה בטוח שאתה זה שעברת נתיב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

התחלתי לפענח, אם אני הצלחתי השוטר יצליח יותר טוב ממני

נהגת ברכב הנ"ל בלא זהירות בדרךשנכנסת ל... הנ"ל שלא הייתה פנויה

ועקבת אוטובוס מצידך השמאלי

ציינת ששני הנתיבים מתכנסים לנתיב אחד, על פי המסומן על הכביש או על פי תמרור, איזה נתיב מתכנס לשני?

• תוכן חדש...