Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחפש רכב לאבא, תקציב 38-45k


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני מעוניין לקנות לאבא שלי רכב לאחר ששנים הוא נוהג על גאלאנט 1996 שאוטוטו שובקת חיים. הדגש כאן הוא לא על רכבי מיני אלא יותר על משפחתיות. הוא נורא מעוניין בלאנסר החדשה וראיתי שניתן לקנות אחת בשנתונים יחסית חדשים בערך בתקציב, כך שאם למישהו יש חוות דעת בנוגע למנוע 1.5 ולמנוע 1.8 אשמח לשמוע. בנוסף גם ה C4 1.6 שנתונים 08-10 נראית כאופציה מעניינת, וגם עליה אשמח לשמוע חוות דעת.

אם למישהו יש רעיונות אחרים אני פתוח להצעות, הדגש הוא על אוטומט, משפחתית ורצוי שנתון כמה שיותר חדש להימנע מתקלות. תודה לכולם.

פורסם

אם הוא אוהב את מיצובישי ומחפש אמינות אז הלאנסר נשמעת תפורה עליו.

מה תוואי הנסיעה? כמה נוסעים יש ברכב וכמה הוא נוסע בשנה?

פורסם

תוואי הנסיעה הוא לרוב לעבודה וחזרה כל יום(בסביבות ה 50 קילומטר), מעבר לזה לרוב נסיעות עירוניות ולעיתים רחוקות נסיעות למרחקים ארוכים כך שמדובר סך הכל על בערך 14000 בשנה. אם אתה אומר שהאוטו אמין האם כדאי לחפש רק 1800 או שגם ה 1500 מספיק?

פורסם

אני חושב שגם ה-1.5 מספק לגמרי, בטח אחרי גלאנט ישנה ומקרטעת.

ה-1.8 מצויידת בגיר רציף שלא חביב על כולם ואם אתה חושב ללכת על אחת כזאת שווה לעשות נסיעת מבחן.

יש מבחר דיי גדול של 1.5 בחברות הליסינג במחירים טובים, נראה לי שהכי טוב למצוא אחת במצב טוב ולקבל שם תיקון של הליקויים שיתגלו בבדיקה ואולי גם אחריות מסויימת.

אם אתה מעדיף פרטי אז תוכל לבדוק בכלמוביל טרייד ואולי גם בקרטר, שתי זרועות הטרייד אין של כלמוביל יבואנית מיצובישי.

×
×
  • תוכן חדש...