Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמור לעלות טיפול ראשון 15,000 בסקודה סיטיגו ומה בדיוק אמורים לעשות בטיפול הזה ברכב?

לא ממש משנה לי אם לעשות את הטיפול במוסך של היבואן או אחר, רק לא הייתי רוצה שיתפרו אותי במחיר.

בנוסף נשרפה לי מנורת drl אחת, לא מדובר במנורת לד כמה שידוע לי. מה מחיר סביר להחלפת הנורה במוסך?

אודה מאוד לעזרה.

פורסם

זה כן צריך לשנה לך איפה אתה עושה,אחרת לא תהיה אחריות,לכן תיכנס למוסך מורשה יבואן.

בספר רכב בסעיף אחזקה צריך להיות רשום מה צריך לבצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאיזור תל אביב, קיבלתי עכשיו הצעת מחיר בטלפון מהמוסך של היבואן בתל אביב של 720 שקלים כולל מע"מ. וזה כולל החלפה של שמן, פילטר שמן ובורג של השמן. לי זה נשמע יקר בצורה מוגזמת לרכב מהסגמנט הכי זול שיש.

מבחינת נושא האחריות זה כבר לא כל כך משנה לי כי הרכב כבר נמצא כמעט בסוף האחריות שלו.

יש למישהו אולי המלצה על מוסך טוב שלוקח מחירים יותר סבירים?

ראיתי הרבה פעמים פה בפורום את השם מוסך רון מוזכר כמוסך מומלץ לרכבי vw , למישהו יש ניסיון עם המוסך הזה? תודה.

פורסם

אכן יקר,כזה טיפול עלה לי לפנדה בערך 500 שקלים שכלל גם פילטר אוויר, ולאבא שלי על הפיגו 107 גם כן 500 שקל.

רוב אכן מוסך מעולה,אבל הוא לא מורשה יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הזוי. מחיר הזוי. 400 עד 500 שקלים זה מה שצריך לעלות במורשה. מי שמבקש יותר - גנב.

איך טיפול 15000 ראשון זה באוטו בסוף אחריות? האוטו בן שנתיים ולא טיפלת כשהיה בן שנה?

תרים טלפון לעוד מוסך, תבקש את ההצעה מפורטת לפי חלקים, כמה לכל חלק וכמה עבודה (כמה שעות ובאיזה תעריף), ואז תבוא להגיד לנו מה ההצעה ונסביר לך באילו סעיפים בדיוק שודדים אותך.

פורסם

התקשרתי למוסך מורשה vw נוסף בתל אביב, גם שם נתנו לי הצעה של בין 500 ל-600 שקלים לא כולל מע"מ, כבר אני מבין שאין טעם להתקשר למוסכים מורשים יבואן אם רוצים לקבל מחיר הוגן ונורמלי, חבל על הזמן.

לעומת זאת מוסך רון נתן לי הצעה של 450 כולל מע"מ, ואם באמת הוא נחשב למומלץ אז נראה לי שאני אעשה את הטיפול אצלו.

וכן, הגעתי רק עכשיו אחרי כמעט שנתיים עם הרכב ל15,000 כי רוב הנסיעות שלי איתו זה נסיעות קצרות בעיר.

למרות אני יודע שתיאורטית אמורים לעשות טיפול כל שנה.

פורסם

כמעט שנתיים, הרי הוא אמר שהאוטו בסוף האחריות שלו. לכן אמרתי שלא יצפה לניסים, אחריות גם אם מחר בבוקר מתקלקל המנוע, הוא לא יקבל שום דבר בלי מלחמות כי האוטו כמעט שנתיים לא טופל בכלל. (ורק מלחשוב על זה נהיה לי רע...)

• תוכן חדש...