Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי בEBAY לגבי גריל למאזדה 3. היה רשום 04-06. שאלתי את המוכר אם זה מתאים ל07, כדי להיות בטוח. הוא אמר שהוא לא יודע להגיד לי.

לפי איך שנראה, הם זהים. אבל אולי יש איזה הבדלים קטנים בגודל\צורה שימנעו ממנו להתאים למאזדה 07?

שני אלה:

http://www.ebay.com/itm/191258962319?_trksid=p2059210.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/MAZDA-3-4DR-4D-4-Door-2004-2006-Hood-Central-Grill-Black-2005-/321523938928?vxp=mtr

פורסם

אני דיי בטוח שהם לא זהים.

כל הפגוש בדגם שאחרי מתיחת הפנים שונה וגם הגריל.

החלק שבדגם שמעל הסמל בדגם שאחרי מתיחת הפנים הרבה יותר עבה.

פורסם

זה שהוא יותר עבה זה לא בעיה אפשר להוריד את הפס הזה, ולהחליף אותו עם הגריל. השאלה אם הצורה והגודל הכללי של החלק זהים בשני השנתונים.

• ספונסר פורום
פורסם

הגרילים שונים 100%.

ללא קשר לסמל ופס ניקל, הצורה טיפה שונה.

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגריל כבר הגיע וחשבתי לעדכן, בשביל הבאים אחריי.

כמו שאסימפקס אמר, הגרילים לא זהים. ב07 הגריל טיפה יותר רחב, בנוסף לזה שהזיזים שתופסים את הגריל לטמבון, ממוקמים במקומות שונים ולכן הגריל לא יתאים.

אבל לא הפסדתי כלום. נתתי את הגריל לבן דוד שלי, מאזדה 06, וזה יושב אצלו מדהים. רק צריך להתאים את צבע הגריל לרכב.

תודה לכל העונים, ומקווה שהתגובה הזאת תעזור לאחרים בעתיד.

• תוכן חדש...