Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכל אחלה. השאלה אם היא מכונית לקו ישר הוא שיש לה מה לספר גם בפניות.

את זה נצטרך לראות בנסיעות מבחן או לחכות למבחני עיתונאים, אבל אם לשפוט לפי הדגם היוצא בטיולי נהיגה בהם השתתפתי, הפולו ממש לא פחדה להיכנס לסיבובים והשאירה לי טונות של אבק על השמשה הקדמית, שאפילו המגבים לא הצליחו לנקות...

פורסם

רק לי לא מסתדרים הנתונים של המנוע החדש עם 320NM של מומנט יחד עם DSG7 ומגבלת ה 250NM שלו ?

אז או שמדובר בתיבה חדשה ומשופרת, מה שנראה לי לא הגיוני כי לא פורסם על כך כלום.

או שמדובר בטעות ואתרי רכב כולל AUTOCAR טועים ומדובר כנראה ב DSG6 המוכר.

אגב ב auto motor und sport לא מפורט סוג ה DSG רק מוזכר שגרסת ה DSG חסכונית פחות.

http://www.auto-motor-und-sport.de/news/vw-polo-gti-auf-dem-autosalon-in-paris-2014-groesserer-motor-mehr-leistung-8613599.html

http://www.autocar.co.uk/car-news/paris-motor-show/volkswagen-shows-go-faster-polo-gti-ahead-paris-debut

פורסם
מנוע מבטיח מאוד.

מעניין מאיזה אבזור יוסר בדרך לארץ...

כנראה יעיפו את חיישני החניה הקדמיים והאחוריים, יוותרו על נורות LED וישאירו רק את ה- DRL, לא צריך גם גג נפתח וגם לא בקרת שיוט...

פורסם

אלי55,גם לי בדיוק אותה אי הבנה.32קג״מ וdsg7. לא מסתדר לי ,או שזהdsg6,או שאולי דחפו 7 רטוב(מה שלא נראה לי).כמו כן אלו נתונים מאד שונים מ1.8tsi הרגיל שמייצר 25 קג״מ.בקיצר רכב מאד מאד מעניין.סוף סוף פולו gti אמיתית שלא תתבייש מאחות הגדולה בשום פרמטר

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

המחיר , המחיר זה מה שמעניין...

אני , כאחד שמעוניין להחליף את הג'טה שלי בעוד כחצי שנה פלוס-מינוס , פוזל לכיוון מנועי ה-1.8 TSI , והמחיר זה מה שחשוב לי , בגלל זה אני מתעניין בסיאט לאון החדשה 1.8 TSI שעולה כ-155K , ובגלל זה מעניין אותי איפה תהיה הפולו GTI החדשה במחיר , ביחס לאותה הלאון 1.8TSI החדשה .

אז אם מישהו יודע , ממקורות מסויימים , מה יהיה מחירה של הפולו GTI החדשה , שתפו בבקשה , אל תתביישו :wink:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

בהחלט רכב מעניין ואין הרבה מתחרים בנישה של הקטנות האיכותיות עם המנוע חזק, יהיה מעניין לראות מפרט ומחיר, נקווה לטוב.

לגבי המחיר הניחוש שלי זה 150K לידני ו - 160K לאוטומתי פלוס מינול 5K, לפני תוספות ועל בסיס המחירים בעבר.

גם לי לא ברור נושא ה - DSG7.

מה גם נקווה שהרכב לא יהיה מצועצע, אין כמו רכב עם LOOK צנוע וביצועים....

פורסם
לא רואה את ההבדל לעומת הקודמת.

תפיסת העיצוב של פולקסווגן זה "למה לתקן אם זה לא מקולק". הגולף, הפולו, הג'טה, הפאסט, כולם מקבלים מכלולים חדשים, המידות משתנות אבל המראה הכללי שומר על הצורה המקורית בתוספת שינויים או עדכונים עצוביים מינורים. לאורך עשרות שנים הם יצרו לעצמם קהל אוהדים למותג וחלק מהשימור שלו זה הצמדות למראה שאהוב על הלקוחות. עניין של מסורת ותפיסה שיווקית.

פורסם (נערך)

מהתמונות אתם לא יכולים להבין שאיכות החומרים ירדה, אלא אם יש לכם חוש שישי. על פניו נראה רכב מאוד מאוד מעניין, עם עיצוב יפה ולא מוחצן - מפה הכל שאלה של מחיר. 150 לידני ו160 לאוטומטי כמו שכתבו פה מוגדר כמחיר טוב.

בגרסת 5 דלתות בכלל הרכב נראה צנוע ופרקטי.

בעניין פולו מול לאון זה ממש לא רלוונטי, את הפולו צריך להשוות לאיביזה ואת הלאון לגולף.

עריכה אחרונה על ידי stio
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין בדיוק כמו הדגם הקודם, כי הם נראים אותו הדבר. גיר ידני זה באמת נחמד, אבל אם התחום החזק של הרכב זה באוטוסטרדות (לנסוע ממש מהר בקו ישר), כמה כבר הנאה השינוי הזה יסב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...