Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המאזדה שלי לאנטיס 1800 אוכלת בעיר בנסיעה רגועה 1/5.5 הנתון נורא.

מה אני עושה / בודק / מתקן כדי לשפר את צריכת הדלק?

בנוסף ברדיאטור יש חלודה אך המנוע לא מתחמם אפילו בעליות עם מזגן ברכב עמוס. ממה עלי לחשוש אם בכלל.

תודה מראש לעזרים

עריכה אחרונה על ידי צפוניאא
פורסם

אחד ל5.5 לא הגיוני איך בדקת?(בודקים ככה, ממלאים מיכל מלא פול, נוסעים 200ק''מ לדוגמה, ממלאים שוב פול, ועושים את החשבון)

אתה משתמש במים מהברז או נוזל קירור?

פורסם

זו צריכה גבוהה מידי. צעד ראשון- לגשת למכון להזרקות דלק,לבצע בדיקת 4 גזים,שתתן כיוון ואם אין כיוון אז לחבר סורק תקלות ולראות אם יש קודי תקלות.

מתחיילים מהדברים הפשוטים- החלפת מסנן אוויר,מצתים ,מסנן דלק לחדשים (אלא אם הוחלפו לאחרונה) ובודקים האם יש התראה על חיישן עצל/תקלת מערכת דלק כלשהי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובות.

בדקתי כמו שכתוב כאן.

לא החלפתי מים ברדיאטור כפי שאמרתי האוטו לא מתחמם אך המים בצבע חלודה.

לחץ אויר בסדר.

מכון הזרקות דלק זה לא מוסך רגיל. יש המלצות בעפולה לכזה?

פורסם

תחליף מים חבל על כל מערכת הקירור שלך צריך סיבה טובה הינה לך:

משאבה מים עולה 250 בלי עבודה, תרמוסטט עולה בין 50 ל100והרדיאטור לרכב עולה בין 500 ל1000 לפני עבודה.

• תוכן חדש...