Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסו בי בחניה, פרונט לפרונט, לפי המצלמת דרך, הרכב ממול פשוט הוריד המברק והתנגש בי.

על פניו ניראה שהנזק הוא מספר שהתעקם, טמבון שכל הצבע שלו התפוצץ.

אבל עכשיו ראיתי את הוידאו כמה פעמים והמכה הייתה די חזקה (הרכב זז כמה סנטימטרים אחורה), יש מצב שמשהו נוסף מאחורה ניפגע? קצה שילדה? רדיאטור? מזגן?

פורסם

תנסה להתקשר ללוי יצחק יש להם שירות שמעריך ירידת ערך בחינם הם עובדים היום לדעתי, תנסה אולי להתקשר להתייעץ איתם אבל כפי שכתבו לך כאן הכי טוב זה לבדוק במוסך בדיקה מסודרת של שמאי.

פורסם

מנסים אם אפשר לסגור את זה בינינו, אני מנסה למצוא את החלאה ולגבות ממנו תשלום.

היום אני יפרק את הטמבון ויצרף כאן כמה תמונות, שמאי זה עסק יקר, אבל אם אחליט לעשות דרך הביטוח אז כבר יקראו לאחד.

פורסם

דרך תמונות בפורום יהיה קשה מאוד לעזור לך. לך לכל מוסך, בקש שיבדקו לך. זו "עבודה" של 10 דקות, לדעתי יותר מ 50 ש"ח זה לא אמור לעלות, מעלים על ליפט ובודקים.

פורסם
מנסים אם אפשר לסגור את זה בינינו, אני מנסה למצוא את החלאה ולגבות ממנו תשלום.

היום אני יפרק את הטמבון ויצרף כאן כמה תמונות, שמאי זה עסק יקר, אבל אם אחליט לעשות דרך הביטוח אז כבר יקראו לאחד.

רק שתבין, המכה הקטנה הזו ברכב שלי גרמה לקצה שלדה (תיקון פח אחורי):

nmnwiz23uimy.jpg

לכן אני חושב שכן כדאי לך להתייעץ עם שמאי, אפילו עם השירות של לוי יצחק שהוא בחינם:

http://www.levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10004&FID=152&PID=300

מי שיכול להעריך ירידת ערך הוא שמאי בלבד, הכון שב"שוק" זה לא כ"כ תופס אבל אם תרצה לתבוע ממי שפגע בך את הנזק הכספי, אין מנוס.

פורסם

אוי...

לזה קוראים פגיעת קורת רוחב קדמית לא?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חרטא.

זה כיפוף קל במגן הקדמי. כאשר הפגוש מורכב אין בכלל דרך לראות את זה. החלפה של החלק לעומת זאת כן תביא ל"החלפת קורת רוחב מחוברת עם ברגים" ואז לך תסביר לקונה הפוטנציאלי שזה קרה בגלל דפיקת חנייה קטנה.

חוץ מזה אין בארץ רכב שאין לו כיפופים ומכות כאלה במגן. כל "נשיקה" קטנה בטמבון מובילה לצלקות במגן הזה שממוקם מיד לאחר הפגוש. פרקו את הפגוש ברכבכם והיווכחו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...