Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד על המגבר הזה "סה"כ מאוד חזק" זה כמו להגיד שבשורה התחתונה נבחרת ישראל טובה מאוד בכדורגל.

מגבר יכול להגביר סט ויכול למצות סט.

המגבר הנ"ל יגביר את הסט, יגרום לו לנגן, לעבוד, ללא תקלה או בעיה מיוחדת, וסביר להניח שגם תרגיש שיפור ניכר מהסט הקדמי הנוכחי. עם זאת, המגבר לא ימצה את הסט, לא יפיק ממנו את המרב, לא מבחינת עוצמה ולא מבחינת איכות. האמת, אפילו לא יאתגר אותו יותר מדי.

אני ממליץ מאוד לשמוע את הווירטוס לפני הקניה, וכן לשמוע עוד כמה סטים ברמת המחיר שלו כדי להיות סגור שזה מה שמתאים לך.

כל עוד אין בעיה עם המגבר, כמו פרוטקשן, חוטים ניתכים או כל דבר אחר, אני לא רואה צורך מיוחד בקירור המגבר, אם אתה בכל זאת רוצה להקל עליו, אפשר להרכיב עליו מאווררים, או על הפלטה לידו. ניתן להתקין מאוורר מחשב בצורה "עומדת" או ישירות על המגבר, או מאוורר Crossflow, מאוורר אנכי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
להגיד על המגבר הזה "סה"כ מאוד חזק" זה כמו להגיד שבשורה התחתונה נבחרת ישראל טובה מאוד בכדורגל.

מגבר יכול להגביר סט ויכול למצות סט.

המגבר הנ"ל יגביר את הסט, יגרום לו לנגן, לעבוד, ללא תקלה או בעיה מיוחדת, וסביר להניח שגם תרגיש שיפור ניכר מהסט הקדמי הנוכחי. עם זאת, המגבר לא ימצה את הסט, לא יפיק ממנו את המרב, לא מבחינת עוצמה ולא מבחינת איכות. האמת, אפילו לא יאתגר אותו יותר מדי.

אני ממליץ מאוד לשמוע את הווירטוס לפני הקניה, וכן לשמוע עוד כמה סטים ברמת המחיר שלו כדי להיות סגור שזה מה שמתאים לך.

כל עוד אין בעיה עם המגבר, כמו פרוטקשן, חוטים ניתכים או כל דבר אחר, אני לא רואה צורך מיוחד בקירור המגבר, אם אתה בכל זאת רוצה להקל עליו, אפשר להרכיב עליו מאווררים, או על הפלטה לידו. ניתן להתקין מאוורר מחשב בצורה "עומדת" או ישירות על המגבר, או מאוורר Crossflow, מאוורר אנכי.

מה הם המתחרים של הוירטוס שאתה יכול להמליץ לי עליהם?

אני די מאוהב בסאונד הנקי של הרוקפורד , ומגברים מעל המגבר שלי זה כבר מונו בלוק ואני לא כל כך מבין איך לחבר את הכל למונו בלוק.

פורסם

אם אתה מאוהב ברוקפורד P1, אתה צריך לשמוע עוד כמה סטים :)

המגבר שלך הוא מגבר 4 ערוצים מסדרת הכניסה של רוקפורד, יש לרוקפורד עוד 2 סדרות של מגברים (או יותר) מעל רמת הפריים (שלך), כך שמגבר טוב יותר הוא לאו דווקא מונובלוק (שזה מגבר רק לסאב) אלא יכול להיות מגבר באותה תצורה כמו שלך, שהיא 4 ערוצים, אבל הוא ברמה גבוהה יותר, חזק יותר או איכותי יותר.

אני לא אוהב את המושג סטים מתחרים, אבל סטים ברמת מחיר של 1000-1500 ש"ח:

Eton Pow 160/172 (שלמען גילוי נאות- אני היבואן שלהם)

Hertz Esk/HSK

Gladen RS

Rockford T1652-S

HAT Clarus

ואני משער שיש עוד די הרבה.

בשורה התחתונה, מאוד' חשוב לשמוע את הסט לפני קניה, וגם לשמוע עוד כמה סטים מקבילים, אחרת אתה לא יודע מה האפשרויות האחרות, ואתה עלוטל להתאכזב, גם אם לא ברגע ההתקנה, אז ברגע שתשמע משהו אחר.

פורסם

אני מגביר כרגע וירטוס עם אותו מגבר בדיוק, ואני מרוצה, הן מבחינת עוצמה והן מבחינת האיכות.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם
אם אתה מאוהב ברוקפורד P1, אתה צריך לשמוע עוד כמה סטים :)

המגבר שלך הוא מגבר 4 ערוצים מסדרת הכניסה של רוקפורד, יש לרוקפורד עוד 2 סדרות של מגברים (או יותר) מעל רמת הפריים (שלך), כך שמגבר טוב יותר הוא לאו דווקא מונובלוק (שזה מגבר רק לסאב) אלא יכול להיות מגבר באותה תצורה כמו שלך, שהיא 4 ערוצים, אבל הוא ברמה גבוהה יותר, חזק יותר או איכותי יותר.

אני לא אוהב את המושג סטים מתחרים, אבל סטים ברמת מחיר של 1000-1500 ש"ח:

Eton Pow 160/172 (שלמען גילוי נאות- אני היבואן שלהם)

Hertz Esk/HSK

Gladen RS

Rockford T1652-S

HAT Clarus

ואני משער שיש עוד די הרבה.

בשורה התחתונה, מאוד' חשוב לשמוע את הסט לפני קניה, וגם לשמוע עוד כמה סטים מקבילים, אחרת אתה לא יודע מה האפשרויות האחרות, ואתה עלוטל להתאכזב, גם אם לא ברגע ההתקנה, אז ברגע שתשמע משהו אחר.

מה ההבדל בין הרוקפורד T2652-S לבין ה T1652-S?

פורסם

ב T1 הטוויטר מאוד חזק (זוועתי לדעתי) והסט לא כ"כ מאוזן. ה T2 הוא יותר איכותי, יותר מאוזן, מידבאס מעט יותר נוכח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...