Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אחרי בדיקה של כמה רכבים שהמלצתם לי לא כ"כ מצאתי מה שאני מחפש, אבל לפחות למדתי להתמקד יותר..

ניסיתי את הפיג'ו 207 - דגמים של 2011 ו2012, מחירים טובים, מכוניות שמורות והכל טוב.

אבל מה? הנהיגה ברכב פשוט לא מצאה חן בעיני. אני נוהג יחסית מאוד קל ונינוח והפיג'ו הרגישה לי ממש כבדה , וממש הרגשתי את כל מה שקראתי בביקורות על התאימות בין הגיר למנוע - פשוט הוא לא מתאים למנוע הזה. המעבר בין ההילוכים, הסל"ד, ובכלל פשוט היא הרגישה לי כבדה מאוד מאוד. נסעתי בה כברת דרך וב2 רכבים שונים ככה שדי ירדתי ממנה.

אני משווה הכל למאזדה 2 (לפני זה נהגתי בפונטו קטנה, תחילת שנות ה-2000), ובאמת המאזדה כידוע יותר קלה וזריזה.

אז עכשיו העליתי את התקציב, אני מניח שאני גם יכול להגיע ל-60 אלף, ואני מחפש סופר מיני שבעיקר תהיה עם.. התנהגות עירונית?

רוב הנסיעות שלי (1000 ק"מ בחודש +-) מתוכננות להיות עירוניות, מחפש מכונית זריזה, קלה ונוחה. אוטומטי, עדיפות לשנתון מתקדם, צריכת דלק חשובה אבל לא קריטית.

לא מעוניין ברכבי מיני (I10, 107, אלטו וכו').

חיפשתי סיאט איביזה וראיתי כמה דגמים במחירים שמתחילים להתקרב לשלי - זו אופציה אחת מבחינתי.

יכולים להמליץ לי על עוד כמה?

תודה.

פורסם

סוזוקי סוויפט 1.5 ליטר תתאים לצרכים שלך - מכונית קטנה אבל לא קטנה מידי, זריזה ואפילו די כיפית לנהיגה. לא הכי נוחה בעולם, אבל כל עוד אתה לא מושיב אנשים במושב אחורי המתלים סבירים לגמרי.

יונדאי i20 חביבה ומאובזרת (ובטיחות יותר מהסוויפט) אבל בגרסת ה-1.4 ליטר הנפוצה יותר היא די עגלתית - לא מה שאתה מחפש. ה-1.6 ליטר זריזה ונהדרת אבל די נדירה.

אני לא אמליץ לחברי לקנות איביזה אוטומטית משומשת. גם גיר ה-DSG בשנתוניו הפחות טובים בכל הקשור לאמינות וכבונוס יש לך אפשרות בחירה בין הפח לבין הפחת - גרסאות ה-1.2 ליטר TSI עם המנוע שכבר סבל מכמה ליקויים ידועים או מנוע ה-1.6 ליטר הוותיק והאמין שעושה רעשים של טרקרטור וצריכת הדלק שלו גבוהה. רכב נהדר למי שאוהב להסתכל בקנקן ולא במה שיש בו.

מצד שני, אני לא מכיר אותך ואתה לא חבר שלי :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

אהלן, תודה רבה על ההצעות.

יונדאי I20 1600 מצאתי בערך 2 דגמים ביד2 שחורגים לחלוטין מהתקציב שלי. אני מניח שיש במגרשי רכב כל מיני דגמים, אם יזדמן לי השבוע אני אלך לחפש.

בנוגע לסוויפט 1.5 - גם הדגמים של 2009 הם כבר בקצה העליון של התקציב שלי, אי אפשר כבר למצוא רכב בין פחות מ-5 שנים בארץ הזאת? :-)

ניסאן מיקרה - ראיתי כמה דגמים שגם מתאימים מבחינת מחיר , אבל יש כל כך הרבה תתי דגמים שאני קצת הולך לאיבוד.. איזה דגם הוא היותר זריז/עירוני?

אגב, מה דעתכם על הפורד פיאסטה? שמעתי עליה הרבה דברים טובים ואני חושב שאני יכול לגרד משהו שמתאים לתקציב. מה דעתכם?

עריכה: טוב, קראתי עוד קצת וראיתי עוד כמה מבחנים והבנתי שגם הפיאסטה קצת כבדה. מצד שני.. מצאתי עוד מועמדת:

סקודה פאביה!

אז עכשיו אני על מיקרה/סוויפט/פאביה.

יש כמה מילים על הפאביה? מתאים לצרכים שלי לדעתכם?

עריכה אחרונה על ידי מויישהאופניק
פורסם

על איזה הרבה דגמים של מיקרה אתה מדבר?

יש שני דגמים עיקריים -

מיקרה דור ראשון, מנוע 1,400 - בארץ עד 2010. שתי רמות גימור, אסנטה וויזיה.

מיקרה דור שני, ידועה גם בשם "אקו מיקרה", מנוע 1,200 סמ"ק, בארץ מ-2011 ועד היום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...