Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיכר עם 2 נתיבים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה:

לאחרונה יוצא לי להיתקל בכיכרות עם 2 נתיבי נסיעה. אני תמיד מרגיש מבולבל, בעיקר כי נראה ששאר בעלי הפחיות מבולבלים מההמצאה התעבורתית הזאת.

כבעל אופנוע באיזה נתיב מומלץ ליסוע? כדי למנוע "נשיקות" אם שאר המכוניות המחליטות "לצאת" או "להיכנס" לכיכר ללא התחשבות בנוסעים בה (בעיקר בגלל 2 הנתיבים).

אשמח לשמוע,

נ.ב

מדובר ב 2 הכיכרות במערב ראשון.

פורסם
שאלה:

לאחרונה יוצא לי להיתקל בכיכרות עם 2 נתיבי נסיעה. אני תמיד מרגיש מבולבל, בעיקר כי נראה ששאר בעלי הפחיות מבולבלים מההמצאה התעבורתית הזאת.

כבעל אופנוע באיזה נתיב מומלץ ליסוע? כדי למנוע "נשיקות" אם שאר המכוניות המחליטות "לצאת" או "להיכנס" לכיכר ללא התחשבות בנוסעים בה (בעיקר בגלל 2 הנתיבים).

אשמח לשמוע,

נ.ב

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=345608#post345608

פורסם

הממ...נחמד, אבל חסר המלצות ספציפיות לרוכבים על 2...כי כולנו יודעים שהיחס של פחיות לפחיות ולאופנועים ממש לא שווה. ובטח לא בטוח לנו...(אנשי הדו"ג) ולכן אשמח לפיתרון מקיף יותר

במיוחד לדו"ג. חוקי התעבורה ברורים. אבל ממש לא עומדים במבחן המציאות הישראלית...:)

חורף בטוח ומוצלח לכולם. סעו בזהירות.

פורסם

בעיקר בזהירות.

אין תשובת בית ספר לשאלה שלך. אם נכנסת ואתה מיד צריך לצאת, לא כדאי לך לעבור לשמאל, מנגד עם אתה צריך להקיף 3/4 כיכר יש יתרון במסלול הפנימי.

בקיצור בזהירות ובערנות.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

לדעתי אני משתמש בפיתרון הבטיחותי ביותר:

אני תמיד משתמש בנתיב הימני, ולפני נתיב כניסה/יציאה של מכוניות אני פשוט מאיט בכדי להיות בטוח שאם מישהו יתפרץ לנתיב אני אוכל להגיב בהתאם.

לא הכי מהיר, אבל, הכי בטוח.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
שאלה:

אשמח לשמוע,

נ.ב

אם אתה יכול, תעבור באמצע, על הכיכר עצמה, או שתחכה ותעבור כאשר אין מכונית בכיכר.

נהגי ישראל לא יודעים לנהוג ותמיד עולים על הנתיב האחר הקיים בניסיון "ליישר" את הפניה.

לא משנה אם יש שם מישהו.

כבר יצא לי לראות מישהו נכנס ככה באוטובוס בכיכר.

חבל שהוא היה בצד שמאל של האוטובוס ורק צד ימין נמחץ תחת האוטובוס ולא ההפך...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...