Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כמו שאמרתי בפוסטים אחרים רכשתי יונדאי i30 שנת 2008 לפני שבוע בלבד.

למזלי הרע, היום נדלקה לי נורת הesp off. לאחר שעברתי על פוסטים בנידון ראיתי שאני צריך לבדוק לחץ בגלגלים ואם הלחץ בסדר והמנורה עובדת קבוע זאת אומרת שהיוניט אור ברקס הלך ויש צורך להחליפו. עד כאן אני צודק?

אז השאלה שלי ככה מה עלות העניין הזה בערך? ולאיזה מוסך ללכת בשביל לטפל בבעיה זו. מוסך מורשה? למוסך יונדאי עצמו? סתם מוסך? איפה בכלל יש מוסך מורשה יונדאי בבאר שבע?

ועוד משהו, בבדיקה לפני קנייה לא היו אמורים לגלות את התקלה הנ"ל?

סליחה על החפירה, תודה לעוזרים

פורסם

אם הלך לך יוניט אור ברקס, עד כמה שידוע לי, לא אמור להיות לך אור ברקס.

יש אור ברקס? אם כן סביר להניח שהבעיה היא לא ביוניט אור ברקס.

פורסם

יש יוניטים עם מעגל כפול ולכן זה שיש אור בלם לא אומר שהיוניט תקין

מצד שני יכול להיות שיש בעיית חווט או בכלל משהו אחר ולכן צריך להתחיל עם בדיקת סורק תקלות

פורסם (נערך)

אם יש איזה מדריך אני בטוח שאצליח. הבעיה שאני קצת מפחד כי זה אוטו חדש לא רוצה לגרום לנזק

ועדיין לא הבנתי עם זה משהו דחוף שמצריך טיפול במקום או רק אחרי שהנורה עובדת באופן קבוע צריך לפנות למוסך

עריכה אחרונה על ידי ran88
פורסם

אצלי כשהנורה דולקת אורות הבלם לא עובדים, העניין הוא שהיא נדלקת ומתכבה לסירוגין.

המחיר של יוניט במוסך שלי (יונדאי עפולה) הוא 85 ש"ח, בפעם האחרונה (שלישית שהוא כשל) המוסך החליף על חשבונו. העבודה היא משהו כמו 10 דקות.

אני לא הייתי מחכה עם זה משום שמאוד מסוכן לנהוג בלי אורות בלם וההשלכה של התקלה על מערכת ה-ESP לא ממש ידועה עד היום.

• תוכן חדש...