Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מתכנן בתחילת שבוע הבא לקחת קיה פורטה שנת 2011 לבדיקה, הבעלים של הרכב שלח לי בינתיים את הספר של הטיפולים. אני אשמח אם תוכלו לבדוק אם יש משהו חריג בטיפולים שהרכב עבר, כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה של קיה.

חוץ מזה, זאת פעם ראשונה שאני קונה רכב מיד שניה, איך התשלום בדיוק נעשה? קודם משלמים (העברה בנקאית?) ואז הולכים לדואר ועושים העברת בעלות? כדאי להחתים את בעל הרכב על זכרון דברים? יש אולי חוזה מוכן שאפשר להוריד באינטרנט?

עוד שאלה חשובה, איפה יש מכון לבדיקה של רכב באזור בני ברק?

רב תודות!

tk0dcno2q2z0.jpg

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חריג מדי, אבל היו חריגות בטיפולים, בראשון ובשני זה מעט, בשלישי הוא חרג בחודשיים וכמעט ב9000 ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על הקישור!

ד"א, איך אפשר לבדוק אם הרכב משועבד וכדומה?

חוץ מזה, קיה נותנת 7 שנים אחריות, ז"א שנשארו לרכב עוד 4 שנים אחריות. האם האחריות עוברת אליי באופן אוטו' או שקיה מגבילה את האחריות רק למי שרכש את הרכב מהסוכנות?

dorsht

זאת לא חריגה שמצריכה ויתור על הקנייה של הרכב, נכון?

פורסם

אם הרכב משועבד זה צריך להיות רשום ברישיון,כמו כן בדואר אתה בודק מישכון,אפשר גם באינטרנט באתר רשם המשכונות.

האחריות מותנת כמובן כך שאתה תתטפל במורשה יבואן,ואחרי 3 שנים זה לא על כול הרכב אלא על מנוע+גיר.

האחריות מועברת אליך בעת הקניה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם הרכב משועבד זה צריך להיות רשום ברישיון,כמו כן בדואר אתה בודק מישכון,אפשר גם באינטרנט באתר רשם המשכונות.

האחריות מותנת כמובן כך שאתה תתטפל במורשה יבואן,ואחרי 3 שנים זה לא על כול הרכב אלא על מנוע+גיר.

האחריות מועברת אליך בעת הקניה.

אני אבדוק את הנושאים האלה, תודה!

האם יש דברים חריגים שמופיעים בספר טיפולים, או שאפשר להיות רגוע?

פורסם

טיפולים רגילים,לא היה משהו חריג,אבל אתה יכול לבדוק איתו במוסך מורשה אם הוא נכנס לדברים חריגים,כי מה שהוא הציג לך זה רק את הטיפולים,במידה ויש תיקון חריג אתה לא תיראה את זה פה.

פורסם

הייתי בטוח שכל התיקונים צריכים להיות מתועדים בספר טיפולים, אני אברר איתו אם היו תיקונים נוספים שלא מופיעים בספר. תודה!

פורסם

מה שהוא הראה לך פה זה טיפול שנתי לרכב,אבל אולי בין לבין הוא הכניס את הרכב למוסך בגלל נגיד מזגן לא מקרר,במוסך הם מכניסים את הנתונים למחשב,רק הבעלים יכול להוציא את זה.

פורסם

יותר מזה - תיקונים יכולים להתבצע מחוץ לרשת היבואן. למשל - פחחות. את זה לא תראה בספר הטיפולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תיקוני פחחות וצבע אני אראה בתוצאות של מכון הבדיקה, אז אני מתקשה להאמין שהמוכר יבחר לשקר לי לגבי זה, אחרת העסקה תבוטל באופן מיידי. תיקונים מחוץ למוסך או כאלה שהוא בחר להסתיר זה כבר משהו אחר לגמרי, איך אני יכול להבטיח שלא נעשו תיקונים נוספים? ללכת עם המוכר למוסך קיה ולהוציא דוח תיקונים מלא, זה משהו מקובל או חריג?

רב תודות!

פורסם

זה לא חריג,אם אתה מעונין זאת זכותך,זה תהליך שלוקח בדיוק דקה אחת.

פורסם

לגבי החריגות בטיפולים, קח בחשבון שזה יכול להוות עילה לפסילת האחריות במידה ותתגלה תקלה כלשהי שדורשת תיקון באחריות.

היבואן יטען שהרכב לא טופל לפי הוראות היצרן ולכן הוא מסיר את האחריות.

פורסם

אני אגש איתו למוסך של קיה או שנבקש מהם ביחד שיפקססו את כל ההיסטוריה של הטיפולים.

ד"א, אתם מכירים אולי מכון בדיקה קרוב לבני ברק?

תודה לכם!

• תוכן חדש...