Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצבע פגום עם שריטות עמוקות יש צורך בקומפאונד בהתחלה, ואז להמשיך בהדרגה עם פולישים עדינים יותר לפיניש.

אני עומד לתקן , יותר נכון לנסות,בתקווה שיצא סביר, מדריך מצויין (על פי התוצאה הסופית) מצאתי כאן .

אותו חבר פורום המליץ לוותר על פוליש גס , חבר פורום נוסף המליץ להשתמש בפוליש עדין בלבד בדיון שכאן

כידוע , "אין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה" , המטרה של כולנו ללמוד ולכן אם אפשר לקבל הסבר כיצד משתמשים בפוליש הגס ואחריו בעדין ,אני חושב שההסבר יעזור לכולנו

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני באמת לא יודע מה הכוונה שלכם למבחר, ראיתי ארונית כזאת מליאה במוצרים , אולי 30-40 מוצרים , ומכל מוצר כמות של איזה 15 חתיכות , זאת כמות ?

אני מדבר על ארונית קטנה, עם 30 מוצרים בכולל, יש כאלה עם 7 יח מאותו מוצר ואת הUC לדוגמא היה בבקבוק קטן, ויחידה אחת.

והמבחר עצמו בקושי. היה כמה חומרים שרציתי לקנות ולא היה.

וגם המוכר, והמוכרת לא הבינו על מה אני מדבר איתם.

פורסם
חבל שבארץ מספר המקומות שמוכרים מוצרים לרב הוא כה קטן וגם אז אין הדרכה כוללת של אנשי המכירות .

את האמת,בגלל שכרגע השוק הזה עדיין בחיתוליו,אני לא מצפה לאיש דיטיילינג מקצועי שיישב ליד הארונית של מגוואיירס ויחכה ללקוח בשבוע , מה אני כן מצפה, שיבואני מוצרי מגוואירס יעבירו הדרכה קצרה ,אולי אפילו חוברת הדרכה לעובדי אוטודיפו , היתרון אדיר ,והפוטנציאל הכלכלי של מהלך כזה הוא משמעותי לאין ערוך , למשל,אחרי שהסברתי למוכר למה משמש כל דבר,בזכותי הוא לקח שמפו לרכב של מגוואיירס, והיה לו מוזר העלות של השמפו לכמות קטנה כ"כ , אבל עדיין הוא הבין את המשמעות של להשתמש בשמפו ייעודי ולא בסבון כלים שנועד לפרק עם חומרים מיוחדים, דברים שלא קשורים כ"כ לצבע רכב.

אני מדבר על ארונית קטנה, עם 30 מוצרים בכולל, יש כאלה עם 7 יח מאותו מוצר ואת הUC לדוגמא היה בבקבוק קטן, ויחידה אחת.

והמבחר עצמו בקושי. היה כמה חומרים שרציתי לקנות ולא היה.

וגם המוכר, והמוכרת לא הבינו על מה אני מדבר איתם.

אוקיי,אז ב"ה אני נפלתי על סניף שהיה בוא מלא מוצרים ,ובשפע , מה כן ? אני הייתי שמח אם לפחות היו מעבירים ניגוב חיצוני על חלק מהמוצרים ששכבו כניראה באבק במקום אחר :)

פורסם

עוד שאלה,

להורדת סימנים לבנים של פתיחת דלתות..

מה יותר מומלץ, הקומפאנד או הפוליש?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
עוד שאלה,

להורדת סימנים לבנים של פתיחת דלתות..

מה יותר מומלץ, הקומפאנד או הפוליש?

אני השתמשתי בפלסטלינה סינית כחולה שהורידה את כל הסימנים הללו .

ה Wash&Wax בא אחרי הקומפאונד והפוליש?

פשוט אני לא ממש מבין בדיטיילינג ורציתי לשאול.. תודה מראש :-D

תאלץ להמתין לתשובה ממי שהשתמש בזה , אינני יודע לצערי .

פורסם
מה אני כן מצפה, שיבואני מוצרי מגוואירס יעבירו הדרכה קצרה ,אולי אפילו חוברת הדרכה לעובדי אוטודיפו , היתרון אדיר ,והפוטנציאל הכלכלי של מהלך כזה הוא משמעותי לאין ערוך

זהו בדיוק המינימום השקעה שיביא לרווח בטווח הארוך.

השוק עושה את צעדיו הראשונים וזה מבורך,יחד עם זאת כבר מהבסיס,העבודה לא נבונה.

פורסם
האמת שרכשתי כמה דברים שבוע שעבר לפני המבצע לצערי חח באוטו דיפו בחוצות המפרץ ויש שם מוכר שניהל מכון דיטיילינג בארהב המליץ והסביר איך לישם בצורה ממש מקצועית ובלי קשר שהייתי שם היה מלאי די גדול של מוצרים שגם נמכרים אבל אולי בגלל המוכר שיודע מה הוא מוכר ועל מה הוא ממליץ

הבחור הגדול שחובב אלפות ? יצא לי לפגוש אותו גם כן לפני איזה חודש כשהייתי בצפון. אנשים כאלה צריך להביא למכירות. מישהו שמבין עניין, שמכיר את המוצרים ויודע למה כל מוצר מיועד.

פורסם

מבחינת מה שהוא עשה או מבחינה מקצועית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן הבחור הגדול חובב האלפות ובקשר ללקחת את מה שהוא אומר בערבון מוגבל כח מה שהוא אמר לי אישית וההמלצות שלו היו זהות לחלוטין להמלצות של רוב חברי הפורום יכול להיות שבנושא שאתה דיברת איתו היה איזשהי סטירה בין מה שאתה יודע והוא פחות אולי חח בכל אופן לדעתי האישית מוכר ברמה מצוינת עם ידע מעל הממוצע של רוב העובדים באוטו דיפו ובכללי בסניף הזה יש עוד איזה 2 מוכרים ברמה טובה יחסית

• תוכן חדש...