Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים החלפתי את האוטו הישן לאימפרזה ניו אייג 2005 אוטומט . שמתי לב השבוע שהאוטו אכל חצי טנק של 25 ליטר ועשיתי איתו רק 170 קילומטר בלבד . רציתי להוסיף שהמזגן באוטו תמיד דלוק על רבע או חצי עוצמה . בחישוב כללי זה יוצא 6.8 קילומטר לדלק . 70 אחוז מהנסיעה בוצעה בכביש עירוני . האם זה נורמלי לרכב זה שאני יודע שהוא זולל דלק . אבל נראה לי 170 קילומטר לעשות לחצי טנק מיכל נראה הזוי . האם זה נורמלי או שיש לי בעייה בפילטר דלק או פלגים או צמיגים או משהו אחר . אשמח לתגובות .

פורסם

25 ליטר מדדת או שזה ניראה לך כי זה חצי מיכל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. טיפולים בזמן, לחץ אוויר תקין בצמיגים, מטען מיותר בתא המטען, רגל ימין עצבנית - לכל אלה השפעה ישירה על צריכת הדלק.

 

2. בצע בדיקת דלק מלאה וכמו שצריך:

1. מלא מיכל מלא

2. אפס את מד המרחק המתאפס

3. סע עם הרכב עד שנדלקת נורית הדלק, רצוי אפילו כמה קילומטרים טובים לאחריה

4. תדלק שוב מיכל מלא

5. חלק את מספר הליטרים שנכנסו במספר הקילומטרים שנסעת, ככה תקבל צריכת דלק אמיתית.

6. חזור לדווח. רצוי לעשות את הבדיקה כמה פעמים כדי לקבל נתון ממוצע אמיתי.

 

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז זהו חברים עשיתי בדיקה עם מד המרחק הנוסף שיש . איפסתי אותו ומילאתי על סוף המיכל כמעט . ובערך ב 170+ הוא כבר הגיע לחצי . וברור שתידלקתי ב 25 ליטר בהתחלה כדי שיהיה מיכל מלא .

פורסם

אני גר בלוד . כמובן שהכבישים כאן הם חרא . אבל נסעתי בין היתר במהלך הבדיקה לאיזור יהוד וגם לתל אביב . אני מודה שנתנתי קצת מידי פעם קיקים לאוטו וקצת נסיעה עצבנית . טיפול לאוטו עוד לא עשיתי מאז שקניתי . רק כיוון פרונט . הצמיגים לא שחוקים אבל אין לי מושג בני כמה הם .

פורסם
אז זהו חברים עשיתי בדיקה עם מד המרחק הנוסף שיש . איפסתי אותו ומילאתי על סוף המיכל כמעט . ובערך ב 170+ הוא כבר הגיע לחצי . וברור שתידלקתי ב 25 ליטר בהתחלה כדי שיהיה מיכל מלא .

 

זה עדיין לא מדיוק, תפעל בדיוק לפי ההוראות שאיתמר רשם לך.

זה שהמחוג הגיע לחצי זה עדיין לא אומר ששרפת בדיוק 25 ליטר, מחוג הדלק הוא לא מדד מדויק לכמה ליטרים בדיוק נשרפו.

יכול להיות ששרפת רק 20 ליטר והגעת לחצי (על המחוג) ואז זה משנה את החישוב שלך ל-8.5 קמ"ל לליטר ובתנאי נסיעה שתיארת לרכב הזה הצריכת דלק היא נורמלית. בקיצור נסה למדוד מדידה אמתית ולא לשחק בנדמה לי ובערך.

פורסם

אוקיי תודה לכם . אני אעשה בקרוב מה שאיתמר כתב . ורציתי לשאול בנוסף ? האם אני מחליף פילטר דלק לאורגינל של סובארו זה ישפר לי את צריכת הדלק ? כי נראה לי שבעל הרכב לפניי שם פילטרים גנרים באוטו .

×
×
  • תוכן חדש...