Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306 97'

alexander8824
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

בחיפושיי אחרי רכב מצאתי רכב מעניין, פג'ו 306

שנת 1997 תת דגם דיאמונד 1600 ידנית

צבע לבן, יד 3 עשתה 180,000 קילומטר

טסט לשנה

המוכר רוצה 5 אלף ש"ח

שווה בתור רכב ראשון ? איך המחיר ? הרכב מאובזר טוב ? המנוע מספיק חזק לתנועה עירנית (120 קמ"ש וצפונה) ?

מצורפות תמונות של הרכב

e1_1_1_175875_20140816190832.jpge1_1_2_175875_20140816190833.jpg

תודה לעונים

:twisted:
פורסם

במחירים כאלו מצב המכונית לא פחות חשוב מהכישורים שלה.

תבדוק שהרכב טופל כראוי ובמצב מכאני טוב, שהמכלולים עובדים ושיש טסט.

הפיז'ו הזו נחשבת מכונית טובה, מהנה לנהיגה ומספקת רמת בטיחות סבירה (3 כוכבי בטיחות)

http://www.euroncap.com/tests/peugeot_306_1998/40.aspx

לדוד שלי היתה כזו 1.4 ידנית והוא היה מאוד מרוצה ממנה.

פורסם

מסכים עם מה שרשמו, ברכב מאוד מוצלח בתנאי שהרכב שמור והרוב תקין.

כמובן לעשות נסיעת מבחן, לבדוק שאין נזילות ואיזה נזק קשה לרכב, ללכת למוסך שיעשה בדיקה כללית ויראה שאין תיקונים שיעלו חצי מהרכב.

ובתכלס 5K זה טיפטיפה יקר, אפשר להוריד אותו עוד 500-1000 ש"ח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

120 קמש בשביל האוטו הזה ?אתה עושה צחוק ? היתה לי כזאת חצי שנה , גם 140 היא גלשה לי בכביש 431 , היום יש לי סיויק מתגעגע בחזרה ל306 אם זה נוחות אחיזה חיסכון בדלק. הכי טובה במחירים האלו אגב , ב5,000 תוכל למצוא אחת שנת 99'.

Tuning:lol:

פורסם

ובתכלס 5K זה טיפטיפה יקר, אפשר להוריד אותו עוד 500-1000 ש"ח.

לא ראית את הרכב - ואתה יודע להגיד ש-5K זה יקר...

אם הרכב שמור ומטופל הוא שווה 5000 ואלי אף יותר.

אם יש לו טסט ליומיים וכל המערכות צריכות טיפול גם 1000 לא שווה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא ראית את הרכב - ואתה יודע להגיד ש-5K זה יקר...

אם הרכב שמור ומטופל הוא שווה 5000 ואלי אף יותר.

אם יש לו טסט ליומיים וכל המערכות צריכות טיפול גם 1000 לא שווה.

אם אני לא טועה המחירון שלו הוא 6000 אולי 6500. רכב בן 17 לעולם לא נמכר במחיר מחירון {זה לא רכב פאר, משהו נדיר, אספנות או למבורגיני}.

לכן 5000 גם אם הוא שמור, זה הרבה.

גם אם הרכב הכי שמור שיש עדיין צריך לעשות תיקונים קטנים, אלא אם כן עכשיו הוא החליף צמיגים, מצמד, ברקסים ועוד רבים וטובים.

אם תשים לב ביד 2 מוכרים את הרכב ב-2000/2500/3700, כולם ידניים ואותו דגם בדיוק. על כולם רשום שהם שמורים :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה פתחת קודם את השרשור על הגולף 94?

אם תגיד מה התקציב שלך אולי יהיה קל יותר לאנשים לעזור לך לבחור רכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אני לא טועה המחירון שלו הוא 6000 אולי 6500. רכב בן 17 לעולם לא נמכר במחיר מחירון {זה לא רכב פאר, משהו נדיר, אספנות או למבורגיני}.

לכן 5000 גם אם הוא שמור, זה הרבה.

גם אם הרכב הכי שמור שיש עדיין צריך לעשות תיקונים קטנים, אלא אם כן עכשיו הוא החליף צמיגים, מצמד, ברקסים ועוד רבים וטובים.

אם תשים לב ביד 2 מוכרים את הרכב ב-2000/2500/3700, כולם ידניים ואותו דגם בדיוק. על כולם רשום שהם שמורים :)

לרכב בן 17 אין מחירון. גם אם לוי יצחק או יד 2 "קבעו" מחיר - אין לו מחיר כי המחיר משתנה בהתאם למצבו האמיתי. כשהערך של הרכב הוא נמוך ההפרשים במחיר ששולם בין שתי מכוניות זהות מאותו דגם ומודל עשוי להגיע למאות אחוזים.

ולכן בנתונים הללו כשאתה כותב למישהו שהוא יכול להוריד עוד כמה מאות שקלים ממחירו של רכב בלי לדעת מה מצבו - אתה לא מייעץ לו, אתה מטעה אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...