Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 5 דקות (18:00) באגו יש הילוך חמישי. עכשיו תראו כתב מקצועי שלא מבייש את עולם הרכב כמו קלארקסון.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

עוד מומחה....

קלארקסון מבייש את עולם הרכב..

אפשר לדעת למה?

אוליי בגלל הניסיון המועט שלו בנהיגה... (NOT)

אוליי הוא לא נהג במספיק מקומות שונים בעולם (NOT)

אני יודע! הוא לא נהג על מספיק מכוניות! (NOT)

מה הבעיה... הוא ראוותני מידי בשבילך?

deal with it

הבאנדם נוהג על יותר מכוניות בשבוע מאשר כמות המכוניות שרובנו חולמים לנהוג עליהן בשנה

הנסיון שלו בנהיגה מקצועית רב יותר מהגיל של מרבית חברי הפורום

והלוואי עליי \ עלייך \ על כולנו עשירית מיכולות הנהיגה שלו

פורסם
עוד מומחה....

קלארקסון מבייש את עולם הרכב..

אפשר לדעת למה?

אוליי בגלל הניסיון המועט שלו בנהיגה... (NOT)

אוליי הוא לא נהג במספיק מקומות שונים בעולם (NOT)

אני יודע! הוא לא נהג על מספיק מכוניות! (NOT)

מה הבעיה... הוא ראוותני מידי בשבילך?

deal with it

הבאנדם נוהג על יותר מכוניות בשבוע מאשר כמות המכוניות שרובנו חולמים לנהוג עליהן בשנה

הנסיון שלו בנהיגה מקצועית רב יותר מהגיל של מרבית חברי הפורום

והלוואי עליי \ עלייך \ על כולנו עשירית מיכולות הנהיגה שלו

קלארקסון יותר מנסה לבדר מאשר להגיש תוכנית מכוניות, הוא מוכן להרוס מכונית בשביל פאנץ' שהוא בכלל לא מצחיק ומה יש לו מהווקטרה הנהדרת עדיין לא הבנתי. ושאני רוצה לראות תוכנית מכוניות אני רוצה נטו מכוניות בלי כל הזבל מסביב אח"כ הוא הולך ללוח הקולים ואז הוא שואל מישהו למה היא לא קולית קיצר הוא נותן כמה מילים ואז ג'רמי אומר לו שיש לו זקן! כאילו WTF? ואיזה נהג הוא בדיוק? אם הוא היה כזה נהג טוב, הוא היה על המסלול ולא סטיג, חוץ מזה אם ראית הוא אין לו מושג איך לשלוט באליז. אם כבר למישהו יש כישורי נהיגה זה לטיף נידל, לקחו אותו ועוד קומץ עיתונאים לבחון אנזו כל אחד היה מוגבל ל-10 סיבובים כל העיתונאים נסעו כמו סבתא רק הוא נסע כמו וסיים בתוצאה של 4 שניות אחרי המנהל הבכיר של פרארי שחורש עליה על המסלול.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

אל תשכחו שקלארקסון הוא בראש ובראשונה מגיש טלוויזיה, בניגוד לטיף נידל שהוא נהג מירוצים...

הוא לעולם לא ינהג כמו טיף נידל, אבל את העבודה שלו הוא עושה מצויין, ויש לו קבלות על כך בבריטניה וברחבי העולם.

גם אני מסתייג מהרבה דעות שלו, אבל לא צריך לקחת ללב... וחוש ההומור שלו, כמו של הרבה בריטים, לא מדבר אל כולם, זה לא מוריד מערכו....

פורסם
אל תשכחו שקלארקסון הוא בראש ובראשונה מגיש טלוויזיה, בניגוד לטיף נידל שהוא נהג מירוצים...

הוא לעולם לא ינהג כמו טיף נידל, אבל את העבודה שלו הוא עושה מצויין, ויש לו קבלות על כך בבריטניה וברחבי העולם.

גם אני מסתייג מהרבה דעות שלו, אבל לא צריך לקחת ללב... וחוש ההומור שלו, כמו של הרבה בריטים, לא מדבר אל כולם, זה לא מוריד מערכו....

טיף יותר שמרן.... ורמת הדיבור שלו יותר גבוהה משל קלארקסון.

קו---------------------------------------

פורסם
קלארקסון יותר מנסה לבדר מאשר להגיש תוכנית מכוניות, הוא מוכן להרוס מכונית בשביל פאנץ' שהוא בכלל לא מצחיק ומה יש לו מהווקטרה הנהדרת עדיין לא הבנתי. ושאני רוצה לראות תוכנית מכוניות אני רוצה נטו מכוניות בלי כל הזבל מסביב אח"כ הוא הולך ללוח הקולים ואז הוא שואל מישהו למה היא לא קולית קיצר הוא נותן כמה מילים ואז ג'רמי אומר לו שיש לו זקן! כאילו WTF? ואיזה נהג הוא בדיוק? אם הוא היה כזה נהג טוב, הוא היה על המסלול ולא סטיג, חוץ מזה אם ראית הוא אין לו מושג איך לשלוט באליז. אם כבר למישהו יש כישורי נהיגה זה לטיף נידל, לקחו אותו ועוד קומץ עיתונאים לבחון אנזו כל אחד היה מוגבל ל-10 סיבובים כל העיתונאים נסעו כמו סבתא רק הוא נסע כמו וסיים בתוצאה של 4 שניות אחרי המנהל הבכיר של פרארי שחורש עליה על המסלול.
בראיונות שהוא נתן הוא כל הזמן הדגיש שהתוכנית היא קודם כל תוכנית בידור אחר כך תוכנית על מכוניות.

לא נוח לך לראות את התוכנית אל תראה

פורסם
עוד 5 דקות (18:00) באגו יש הילוך חמישי. עכשיו תראו כתב מקצועי שלא מבייש את עולם הרכב כמו קלארקסון.

איזה עצבים :evil: רציתי לראות את זה אבל אז, בגלל המזג אוויר החורפי המעצבן הזה הייתה תקלה בכבלים :evil: .

לא משנה, בכל מקרה אני מעדיף את קלארקסון :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אולי יש פה בעיה של הבנת הנקרא? ;-)

עוד 5 דקות (18:00) באגו יש הילוך חמישי. עכשיו תראו כתב מקצועי שלא מבייש את עולם הרכב. כמו קלארקסון.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
ידעתי שמשהו במשפט הזה לא היה הגיוני! :-D
כן גם אני לא ממש הבנתי

אני רואה שאתם ממש מכירים שמות וזה כאילו אתם רואים הרבה תוכניות

אז לי יש YES בבית באיזה ערוצים יש תוכניות על רכב ?

ואם אתם יכולים להגיד לי שעות וימים זה בכלל יהיה מצויין !

תודה

פורסם
כן גם אני לא ממש הבנתי

אני רואה שאתם ממש מכירים שמות וזה כאילו אתם רואים הרבה תוכניות

תודה

ערוץ אגו.

57 בממיר של הכבלים.

מתי כמה ולמה?

כל יום כמעט בכל זמן ואם לא זה אז יש מכות שזה גם חמוד אבל פחות.

פורסם
ערוץ אגו.

57 בממיר של הכבלים.

מתי כמה ולמה?

כל יום כמעט בכל זמן ואם לא זה אז יש מכות שזה גם חמוד אבל פחות.

כמו שרשמתי

זה שיש בערוץ אגו זה לא עוזר לי

אבל תודה בכול מקרה

פורסם

אתה יכול לראות את TOPGEAR ביום שלישי בשעה 22:00 בBBC PRIME ערוץ 16 בYES.

יש גם שידור חוזר ,לא זוכר מתי...

זו התוכנית עם ג'רמי קלארקסון.

התוכנית שעליה דובר בתחילת השרשור- הילוך חמישי , מעולם לא ראיתי וגם אין אפשרות לראות בYES !

• תוכן חדש...