Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפי הנהיגה הכי טובות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי יותר מ-5 שנים של שירות נאמן, אתמול בלילה אחת התמונות בבית נפלה והתרסקה על משקפי השמש שלי, סרנגטי גראנדה. התוצאה - חלק מהזכוכית בפינת אחת העדשות נישברה (מצורפת תמונה כי אין לי מושג איך קוראים למה שקרה שם בעברית).

אני אנסה לברר מול היבואן אם יש מה לעשות, לרכוש עדשה אחת או משהו, כי הדגם עדיין נמכר כחדש לפי מה שראיתי, אבל במידה ולא אני צריך את עצתכם בנוגע למקשפיים חדשים.

מה אני צריך? בגדול, את העדשות הכי טובות שכסף יכול לקנות, אם יש משהו שאיתו אני לא משחק זה העיניים שלי. יתרה מזו, עם הזוג הנוכחי כמו שאמרתי אני כבר 5 שנים ואם לא היתה קורית הטרגדיה הזאת הייתי ממשיך איתו עוד 20-25 שנה בכיף. הווה אומר, שמבחינתי כל זוג משקפי שמש שאני קונה הוא האחרון שאני אי פעם ארכוש כך שלא מפריע לי להוציא על זה כל סכום כסף שיידרש.

חשוב לי שיהיו עדשות מקוטבות (פולורייזד) ואם אפשר גם פוטוכרומטיות ובעלות טכנולוגיית DriveWear.

למען האמת במשקפיים הנוכחיים, להם יש עדשה מקוטבת ופוטוכרומטית, מפריעה לי העובדה שהמקוטבות של העדשות מפריעה לראות של הרבה מאוד מסכי LCD, מישהו יודע על איזשהי טכנולוגיה שפותחה בשנים האחרונות שפותרת את זה?

האמת? כרגע נראה שאני אלך פשוט על עוד זוג של סרנגטי ככל הנראה, כי עד כמה שאני זוכר מהמחקר שעשיתי עליהם בזמנו הם נחשבו ליצרן הכי טוב בשוק. השאלה היא האם מאז שנת 2009 הרחוקה קמו יצרנים אחרים או טכנולוגיות אחרות שמביישות את העדשות של סרנגטי.

רוב תודות.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עצוב בהחלט. אין צורך לחפש חברות אחרות, כי פשוט אין על סרנגטי! מרכיב כאלה מזה כעשר שנים והחלפתי רק פעם אחת עקב... שבירה. ביררתי לפני שנתיים כמה יעלה להחליף עדשה וההצעה היא: 750 ש"ח בגין שתי עדשות, לא ניתן להזמין אחת. בדקתי באופטיקנה, נדמה לי. בגלל זה קניתי משקפיים מדגם אחר של סרנגטי ולא חשבתי לרגע לרכוש משקף אחר.

פורסם

אני באופן אישי משתמש במשקפיים של אוקלי כבר כמעט 20 שנים ,

כולל גירסאות פולרויד , כרוכב אופניים וביום יום .

המשקפיים שלהם מלווים גם כמה מחברי שהם חובבי רכב \ נהיגה.

בעיני שווה לבדוק את האופציה שלהם , בארץ יקרים מאוד , במיוחד דגמי הפולרויד אבל שווה להזמין מחו"ל אם מוצאים דגם רלוונטי .

עוד על הטכנולוגיה שלהם מבחינת עדשה , תוכל למצוא כאן:

http://www.oakley.com/en/technology/eyewear

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בדקתי קצת, ונראה שאין לאוקלי יתרונות ממשיים (אם בכלל) על סרנגטי. היות והעדשות שלהם מכוונות לספורט ולא נהיגה, הן מאוד קשיחות ומספקות אחלה הגנה פיזית על העיניים, אבל זה משהו שלי פחות חשוב ואני מעדיף שלא לשלם עליו. מה גם שהם באמת יקרים בצורה מחרידה.

פורסם

גם אני מאוד ממליץ על אוקלי כמשקפי נהיגה. (וגם לרכיבה על אופניים)

אם אתה נעול על סרנגטי אז תרכוש עוד זוג. אני בהזדמנות ארצה לרכוש סרנגטי לצד האוקלי שלי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ממש לא נעול, להפך. אני רוצה המלצה למשקפיים טובים שמוגדרים כמשקפיי נהיגה. רוב הדגמים של אוקלי הם לא כאלה, אלא אם אני טועה ואכן יש להם משקפיי נהיגה פרופר.

פורסם

הבעיה עם פולרייזרים היא שהם מקטבם מסכים ולפעמים שמשות אחוריות של מכוניות. כמו כן אין טעם בעדשה פוטוכרומטית בנהיגה, היות ושמשה מסננת UV והן לא מתכהות בצורה נכונה.

אני הייתי מציע לבדוק עדשות יעודיות לנהיגה של רודי פרוג'קט (צהובות) וכן לבדוק את העדשות מראה שלהן, שלדעתי יותר מתאימות לתנאים של ישראל.

גם פולרייזרים פוטוכרמטיים יש להם, אבל, כאמור, אני לא ממליץ עליהם באופן כללי.

פורסם

עם עיניים בהירות מאוד, אני פשוט לא מסוגל לחיות בלי משקפי שמש

אחרי שעברתי להשתמש במשקפיים שהעדשות שלהן עם פילטר PL (פולורייז) פשוט לא מסוגל לחזור אחורה למשקפיים שהם לא.

נכון - יש מסכים שזה פשוט הורס להם את כל איזון הצבעים למשל האיפון שלי - נראה הרבה יותר "ירקרק" דרך המשקפיים שלי - רייבאן.

אני באופן אישי רואה במקרה של שבירת משקפיים או פשוט כאשר אני מזהה שהגיע הזמן להחליף משקפיים - אני רואה את זה כתירוץ נהדר לנסיעה לאילת - הרייבאן האחרונים שלי עלו לי 400 שקלים כאשר במרכז על זוג זהה רק בלי פולורייז רצו מחירים בין 700 ל900 שקלים! (ערכתי את ההודעה כי רשמתי מחירים לא נכונים)

גם עם דלק לאילת - עדיין הייתי משלם פחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...