Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אנחנו עדים בפורום ליבואנים חדשים בתחום הדייטלינג, כך גם הכרנו את Deatiling group מכרמיאל, אשר הציעה לנרשמים ישום חומר לדש בורד מתנה.

עבורי זאת הייתה הזדמנות מצוינת לבקר במקום שסוף סוף קרוב לי, להתרשם מהמקום ולקבל עבור המיצובישי פינוק קטן.

2coilol.jpg

הסדנה נמצאת באזור התעשיה בכרמיאל, אולם יש לה חניה צמודה וגם חניה מקורה, כך שאין בעיה של חניה.

בניית הסדנה לפי מה שראיתי עדיין לא הושלמה עד הסוף,אבל זה לא מפריע לעבודה על הרכבים.

הסדנא מחולקת למוסך לאופנועים,חנות למוצרי טיפוח ואיבזרים לרוכב אופנוע,ולאזור הטיפולים על הרכבים.

2pte81y.jpg

קבעתי לשעה 12 אולם הגעתי חצי שעה לפני, הרכב נכנס ישר לסדנא לקבל את המתנה ובנתיים זאת הייתה הזדמנות לדבר עם ולאד.

השאלה ראשונה ששאלתי האם יש להדגמה את הציפוי נגד שריטות, ואכן יש מכסה מנוע שמחולק ל2 שעליו מדגימים:

למי שלא ראה אף פעם הדגמה של ציפוי נגד שריטות,מדובר על מחזה מאוד מוזר בהתחלה,המוח פשוט לא מבין איך אין נזק,ולאד לקח מצית והתחיל להכות את המכסה מנוע, נוצרו שיפשופים ושריטות,לאחר מכן הוא לקח מטלית וניגב כאילו זה היה אבק-מדהים! הוא ראה שאני בשוק ולכן עשה שוב פעם,לא להאמין כמה טוב המוצר הזה עובד.

ליד יש את החנות למוצרים טיפוח של מגווירס וציוד לרוכב אופנוע:

2njhc3l.jpg

99hv5t.jpg

2lnifes.jpg

הטיפול על הרכב היה קצר,החומר נותן לפלסטיק מראה רטוב/מבריק אבל בניגוד לחומרים זולים של 15 שקל,החומר לא שומני,ובאמת היה מעניין לראות לכמה זמן הוא יחזיק.

כמו כן חייב לציין לטובה שבמהלך ביקורי לא ניסו לדחוף לי מוצרים בסגנון "רק עכשיו זה במבצע" ודברים כאלו,אלא הכול היה נעים,ללא לחץ למכור-יפה!

xbhikw.jpg

אז אחרי שביקרתי וראיתי, אני יכול להגיד שאני מאוד מרוצה שנסעתי לשם,המקום ניראה רציני,יש עידכונים בפייסבוק על העבודות שלהם,יש חנות למוצרים לכן עכשיו איני צריך לשלם על משלוח שעולה כמו המוצר,וכמובן העובדה שהם ספונסרים בפורום רק מחזק את הקשר בין חברי הפורום לסדנה.

כמו שאתם יודעים ב12.9 הם מארגנים יום פתוח,ולאד סיפר לי מה הולך לקרות שם,אך כיוון שהם עוד לא פירסמו אני מעדיף שהם יפרסו את זה לפרטים, אני רק יכול להגיד לכם שצריך להיות מעניין ובאמת כדאי לבוא,גם כדי ללמוד ולראות וגם לתמוך בכאלה מקומות שרוצים קשר עם חברי הפורום ועם אנשים שאוהבים את תחום הדייטלינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא צילמת את הכנף לאחר המכות עם המצית

לעומת צד שני שלא מוגן בציפוי? מאוד מעניין לראות דבר כזה.

אני חושב שחלומו של כל חובב דיטיילינג ליישם ציפוי כזה במידה וזה מוכח. ( ואין לי ספק שזה הדבר הבא מבחינתי)

פורסם

צודק שחכתי לעלות,

הצד הימיני ללא הציפוי,ניתן לראות בקצה העליון את הסימנים,הצד השמאלי עם הציפוי ולאחר הניגוב עם מטלית אין כלום

2agkri0.jpg

למוצר קוראים [h=3]Ceramic Pro 9H[/h]

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

WTF!

אין ספק שאני בא לראות את זה במפגש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
האם מה שהם מציעים בחינם זה לכסות את כל הרכב?

אתה רציני? ציפוי באלפי שקלים אתה רוצה בחינם.

הם נותנים ציפוי/תכשיר הגנה לדשבורד בחינם.

פורסם

זה גם תלוי בגודל הרכב.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אז רק 4000 ש"ח עולה לצפות את האוטו בשכבת ווקס? ממש בקטנה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

זה לא ווקס.

פורסם

זה לא משנ איך תקרא לזה המחיר לא משתלם. עדיך לחסוך את הכסף ולתקן את השריטה במידת הצורך

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...