Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ONR הוא מאוד שימושי,הוא משמש גם כסבון ובתור נוזל החלקה לפסטלינה, הכמות שהוא דורש לשטיפה כפקק אחד מספיקה לך להמון זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פקק אחד של 5CC מספיק לדלי של 18 ליטר ? ומה עדיף יותר את הירוק או את הכחול ? ומה ההבדלים ?

אז עם אני קונה את הONR אני לא צריך לקנות גם שמפו ?

פורסם

פעם לקחתי מדידות מדויקית ויצא שפקק אחד מספיק לדלי מים רגיל.

אני משתמש בכחול,הירוק הבנתי עם תוספת ווקס,אך לא יודע איך הוא בפועל,אצלי הONR כבר כמעט שנתיים.

אם אתה קונה ONR אין צורך בשמפו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דלי מים רגיל זה 10 ליטר ? הבנתי אם אני ישתמש בירוק אני עדיין יוכל למרוח ווקס על הרכב או שזה יפריע ?

אואו חומר חסכוני . אתה קנית את הליטר ? ואתה משתמש בו קבוע לשטיפה הרכב ?

פורסם

דלי רגיל כמו שטיפת ריצפה.

כן אתה יכול למרוח ווקס,אין בעיה.

בהחלט,זה חומר חיסכוני שמספיק להמון זמן,אני משתמש די קבוע,לפעמים אתה יודע לא כול שבוע יוצא לנקות אבל לרוב כן,הוא צריך להספיק מעל שנה בכיף.

פורסם (נערך)

הבנתי תודה רבה , הוספתי לרשימה ONR ירוק עם תוספת ווקס .

ווקס קולונייט 845. ו

אופטי בנד לפלסטיקים החיצוניים .

+מברשת לג'אנטים מאיבי .

עריכה אחרונה על ידי david1711
פורסם (נערך)

הONR חומר מעולה, ותמיד טוב שיהיה לך באוטו ללשלשת יונים וכוד'.

הכחול מעולה, והירוק הוא בתוספת וקס וקרנאובה. הירוק טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי Uriya nagar
פורסם
אני מנסה לצור איתם קשר ,כמה ימים ולא חוזרים אלי .

ידידי,

כנראה שהיה קצר בתקשורת.

אני תמיד חוזר בתוך יום לכל המאוחר.

בכל מקרה שלחתי לך בפרטי לבקשתך מחירים לשני המוצרים.

משלוח לחדרה עלינו במקרה הזה.

בברכה,

אבישי

פורסם

מה עלות המשלוח?

• תוכן חדש...