Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהמחיר אכן טיפה "מוגזם" כי במחיר הנ"ל נתן לקבל רכבים עם פלפל עדיין ואף במחיר נמוך מכך.

אבל , אאודי זו אאודי , המחיר נקבע בגלל הסמל ובגלל האיכות.

השוק שלנו מתחיל לאט לאט להיות יותר ויותר מעניין וגרסאות הידני שמובאות לארצנו מראות על כך שכנראה הביקוש לידני בשוק הישראלי גובר וגודל.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש כבר רכב צהוב לנסיעת מבחן, תארגנו נסיעה איתו בכל הארץ וסיבובים לחברי הפורום. לא נתנגד :)

כשדיברתי עם הנציג בטלפון לפני יומיים, הוא אמר שאין כרגע רכב לנסיעות מבחן וגם לא ידוע מתי יגיע.

מה שכן יש זה רכבי תצוגה בסוכנות.

נאמר לך בוודאות שהרכב הצהוב מיועד כבר לנסיעות מבחן עכשוויות?

פורסם

אני לא קהל יעד של הרכב הזה ולכן לא ביררתי כלום, פשוט ראיתי תמונה בפייסבוק של רכב צהוב כזה עם רישוי שהעלה אחד עובדי צ'מפיון, והכותרת היתה "רכב נסיעות מבחן".

פורסם
504L, מנהיגה בקופר S החדשה והפיאסטה ST באותם הכבישים, לא רק שהמיני הייתה הנוקשה יותר (לא מהותית, אבל מורגש על שברי אספלט) אלא גם מהותית פחות מהנה וכיפית לנהיגה. הקופר S החדשה התבגרה - לטוב ולרע. היא איכותית / מרווחת / מאובזרת וחזקה מבעבר, אך פחות מחודדת ומהנה לנהיגה.

לצערי לא זכיתי עדיין לנהוג בפיאסטה ST וברור לי שהפסדתי משהו מעניין :-(.

הקופר S החדשה היא עדיין מכונית מהנה מאוד לנהיגה - והעובדה שהיא פחות קיצונית מבעבר, אינה בהכרח שלילית. לדוגמה, כל דורות ה-S בעבר סבלו מטורק סטיר מוגזם. הנוכחית הרבה פחות. זה עדיין רכב שאתה מפנה אותו עם הדווושה לא פחות מאשר עם ההגה והוא עדיין מספק את אותה תחושת "מעין" קרטינג, שאף מכונית אחרת בסגמנט לא מספקת לך.

פחות מחודדת? השווה אותה ל-208GTI, קליאו RS הנוכחית ובמידה פחותה לקורסה OPC. אתה עדיין בטוח שהיא פחות מחודדת?

לא סתם אני שואל, כי זכיתי לנהוג בכל דורות הקופר S, מהמיני הקלאסיות ועד לכל דורות המיני החדשה, לרבות הדור הראשון עם מגדש העל. האמן לי, ביחס למתחרות ולדורות קודמים, היא עדיין מספיק מחודדת ומספיק מערבת את הנוהג בה במלאכת הנהיגה.

העיתונות הזרה, אגב, טוענת שהקופר הרגילה(1.5 ליטר, 3 ציל', 136 כ"ס) אפילו יותר מוצלחת. טרם נזדמן לי לנסותה, אך אני בהחלט מסוקרן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בסופו של דבר המחיר די מתיישר עם המשוואה של ספורטיביות פרימיום 1 כ"ס = 1,000 שקל. זה לא מדע מדויק אבל כמו שהSTI למשל עם 300 כ"ס עולה 300 אלף וכל קבוצת ה-220 כוחות סוס נעה סביב 220-240 אלף. התמחור לא קשור לשיוך לקטגוריה מסוימת (מיני במקרה הזה) אלא לביצועים ולנתונים, כמו שאי אפשר להגיד שהמחיר של הפורד 150F שעולה בסביבות 450 אלף הוא מופרז בשביל "טנדר".

פורסם
SHAY820

אבל איפה תמצא רכב שפוטציאל הקניה שלו פלוס שיפורים זמינים של 10-15 אלף שח

יביא אותך ל360-400 כס

אני לא בטוח שאתה בכיוון.

את מדבר על תוספת הספק מאוד גדולה שהיא הרבה מעבר לתוכנה ודוד אחורי.

לדעתי אתה מדבר על סכום כפול (לפחות) כדי להגיע להספק עליו אתה מדבר (איזור 400 כ"ס) אבל אולי אני טועה.

בכל אופן, 231 כ"ס על מכונית כזאת קטנה והנעה כפולה בהחלט נשמע מעניין רק שהעיצוב מוריד איזה 20% מההתלהבות וצ'מפיון מורידים עוד איזה 50%....

אם זה לא היה צ'מפיון עוד אפשר היה להעביר בגרון את העיצוב הטיבעוני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בתמונות אתה צודק. בגרסת הבסיס אתה צודק. אבל אתה מוזמן לראות את דגם הסטייל הלבן שלי עם הסאן רוף השחור והלדים במציאות ותגיד לי שהיא לא הסופר מיני הכי יפה שקיימת (BY FAR) .

זה עניין של טעם, אתה יודע. לדעתי היא רחוקה מאוד מלהיות הסופר מיני הכי יפה.

emotion of motion

פורסם

כבר עכשיו המנועים מוציאים 315 כס תוכנה בלבד וכידוע הסדרות ש ה S מקבלו יותר ב STAGE1 APR

דאון פיפ +מערכת יניקה +אינטרקולר מוגדל + כבר במנועים הקודמים מוציאים 360 כ"ס ב STAGE2+ APR

במנועים החדשים כשהטורבו מגיע גדול מ K04 הקודם יגיע לסביבות ה 400 כ"ס בדלק 98

פורסם

לא מבין את התגובות של אנשים .אז נכון לא לכולם יש את היכולת להוציא על רכב קטן סכום כזה אבל יש את הצד שני של המטבע.לרכב הנ״ל פיתחו במיוחד מתלה אחורי נפרד,מנוע 2.0 דור 3,גיר רגיל,הנעה כפולה,תא נוסעים פרמיום עם מושבים והזה ספורטייבים.זה עלויות חבר׳ה.כמו כן מחירו גבוה בכל מקום בו הוא נמכר אבל יש לו תמורה מלאה למחיר.לכל הסופרמיניים למיניהם אין בכלל מה לחפש ליד אודי כאשר מדובר על איכות תא נוסעים ודרייבטריין.לא הכל מתרכז סביב שבריר שניה במסלול

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
זה עניין של טעם, אתה יודע. לדעתי היא רחוקה מאוד מלהיות הסופר מיני הכי יפה.

שמע מה זה עניין של טעם? זה לא שיש לך אלפי אקזמפלרים שונים של סופר מיני. היא יפה יותר מהפולו ומהגולף ( אני לא מכניס בכלל למשוואה את הפיקנטו, רנו, פיאסטה וכ'ו).גם המיטו לא רמה לידה ( ולדעתי הפרונט של A1 יפה יותר משל הג'ולייטה) . כמו כן סדרה 1 של במוו לא מהווה באמת תחרות מבחינה עיצובית וגם המיני זה רק לחובבי המותג. היחידה שעומדת איתה אולי זאת הA-CLASS שגם היא , לדעתי-המאד-לא-אובייקטיבית, פחות יפה בפרונט( התחת של המרצדס יותר יפה, מודה) .

שוב- אני מאד לא אובייקטיבי, אבל באמת שהתמונות לא משקפות רבע מהנוכחות של הרכב הזה על הכביש.

פורסם

אתה מערבב קטגוריות. גולף ו A class הן לא סופר מיני. עיניין של טעם זה אומר שאני למשל לא מסכים איתך ולדעתי המיטו, הקליאו והמיני הרבה יותר יפות ממנה. מבחינת איכות תא נוסעים היא רמה (או שתיים) יותר, זה כן.

emotion of motion

פורסם
שמע מה זה עניין של טעם?

(...)

שוב- אני מאד לא אובייקטיבי, אבל באמת שהתמונות לא משקפות רבע מהנוכחות של הרכב הזה על הכביש.

זה בדיוק עניין של טעם :)

אגב, לפי התמונות לפחות, אני די מחבב את המראה של ה-s1. מזכירה את האחיות הגדולות יותר מבית אודי, שהעיצוב שלהן, לטעמי, הוא לא רע בכלל, לפחות בחלק מהדגמים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הספק מנוע זה לא הכל בחיים ובטח לא המדד היחידי להנאה מנהיגה. אגב המיני gp הקודמת הקדימה את האודי הזאת על מסלול בזמן לא מבוטל להקפה.

אני חושב שהמחיר סביר יחסית לתמורה , זאת גרסת ביצועים קיצונית של מותג פרמיום זול זה לא יכול להיות. אגב זאת לא באמת מכונית עם הנעה כפולה ,המכונית מצויינת במערכת אלדקס לכן לדעתי לפחות עדיף להתייחס אליה כמכונית הנעה קדמית.

נראה גם שהגיר הידני חובר לרכב בגלל המשקל העצמי הגבוה מאוד יחסית של הרכב

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אתה מערבב קטגוריות. גולף ו A class הן לא סופר מיני. עיניין של טעם זה אומר שאני למשל לא מסכים איתך ולדעתי המיטו, הקליאו והמיני הרבה יותר יפות ממנה. מבחינת איכות תא נוסעים היא רמה (או שתיים) יותר, זה כן.

אז מה זה A-CLASS משפחתית?

הגולף אמנם לא סופר מיני אבל בהחלט יש לה צורה קומפקטית לכן שיקללתי גם אותה.

לגבי האלפא והמיני , זה עניין של טעם. לדעתי האודי תיקח בכל סקר דעת קהל מול שתיהן אבל כידוע היופי הוא בעיני המתבונן. לגבי הקליאו (באמת? ועוד לא סתם יותר יפה אלא "הרבה יותר יפה") אני חושב שהקצנת או שאתה צריך ללכת לרופא העיניים הקרוב כי על כל אחד שיחשוב שהיא יותר יפה מהA1 יהיו בערך 200 שיגידו לו שהוא עיוור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...