Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות,

התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב.

בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים :

1. מצלמה

2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט

3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום

עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי.

ופה אתם נכנסים...

1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת.

2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה ,

האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנים שאחבר לו בו זמנית.

2. כדי לחבר את המצלמה לטאבלט צריך להשתמש בEasyCap, האם הדרייברים שלו יעבדו כמו על מחשב רגיל?

אם אפשר להתקים את הדרייברים זה אמור לעבוד

3. כדי לקלוט וויפי אני צריך לחבר לטאבלט אנטנה שתקלוט ממרחק ק"מ אפילו שניים את האינטרנט..

האם זה אפשרי?

ידוע לי על אנטנות שפועלות על usb שמחברים למחשב והן קולטות לרחוק.

מה.דעתכם והאם זה אפשרי?

במידה ואצליח כל הסיפור לא יעלה על 900 שקל כולל הכל. מחיר ששווה לי מאוד בעיקר כשהרווחתי טאבלט אחרי שהפרוייקט יסתיים...

מה אתם אומרים יש לכם הצעות ייעול?

הטאבלט שאני מתכנן להשתמש בו הוא

Samsung Galaxy Tab 3 T210 WIFI

שהוא הכי זול והכי נורמלי שמצאתי..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858903

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם (נערך)

למה פשוט לא לקנות מצלמת ווידיאו אלחוטית ?

הטאבלט מריץ רק Android לא כל כך ברור איך Xp ו - EasyCap ואנטנה ב - USB נכנסים לתמונה.

עד כמה איכות הוידאיו צריכה להיות טובה ?

אפשר גם לשדר מכל סמארטפון עם מצלמה דרך האינטרנט סלולרי.

לא בטוח שאפשר יהיה לשמור על אינטרנט אלחוטי יציב למרחק הזה של ק"מ ויותר (אולי אם תתקין שני אנטנות כיווניות על גגות של שני הביניים).

עריכה אחרונה על ידי themichman

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם (נערך)

אפשר להריץ xp על אנדרואיד להלן הסרטון :

https://www.youtube.com/watch?v=B1K9ur1sIWg

איכות הצילום לא צריכה לעלות על 1.3 מגה פיקסל וזה רק בישביל לראות באופן כולל מה קורה באזור ...

זה כבר תלוי במצלמה שאני אזמין מדיל אקסטרים והאיכות מספקת.

ומה.הכוונה באנטנות כיווניות?

ולמה לא לקנות מצלמת ip?

כי הפרויקט הוא למס' חודשים בלבד וטאבלט אוכל למכור אחר כך או לשמור אותו לעצמי מאשר מצלמה שיהיה קשה למצוא לה קונה (לא כמו טאבלט) או שאין לי מה.לעשות איתה.אחרי זה.

ויש גפ את העניין שהיא מוגבלת בטווח הקליטה שלה והיא ממש לא.תקלוט ק"מ מרחק

עריכה אחרונה על ידי TAsraf

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אם איכות הוידאיו לא כל כך חשובה לדעתי הפתרון הטוב ביותר יהיה סמארטפון שישדר דרך הרשת הסלולרית.

אנטנה כיוונית היא אנטנה שמשדרת רק לכיוון אחד בזווית מסוימת, לעומת אנטנה רגילה שמשדרת 360 מעלות.

הסתכלתי על הסרטון ובאתר ונראה שזה רק Launcher , זו אינה מערכת הפעלה מלאה, לדעתי לא תוכל להתקין שם דרייברים של USB.

פורסם

האופציה של רשת סלולרית עלתה לא פעם על השולחן, הבעיה היא שאין לי אפשרות לרכוש קו פלאפון נוסף שיצטרך כמובן להנות מחבילת גלישה של לפחות 5 גיגה בחודש כדי לשדר 24 שעות 7 ימים בשבוע...

האופציה הזאת קיימת אך ממש אידיאלית לנושא...

למישהו ידוע כמה עולה לטעון טוקמן ב5 גיגה גלישה?

אני לא מעוניין בחבילות עם חיוב חודשי קבוע.

מה עלותה של אנטנה כיוונית והאם בתים בדרך יפריעו לאות?

וזה כל העניין בעצם, האם אפשר להתקין דרייבריםעל הxp...

מישהו יודע בוודאות??

בס"ד

פורסם

60 לחודש בשביל גלישה של עד 5 ג'יגה ואז הקצב יורד, לדעתי אין חבילות של גלישה בלי חיוב חודשי קבוע.

יש גם ב 37 לחודש לחבילה של 2 ג'יגה, ואז הקצב יורד, אולי הקצב הנמוך יספיק לשידור של הוידיאו בכל זאת.

האנטנות עולות משהו כמו 100-200 שקלים בחוץ לארץ, כן בתים/בנינים בהחלט יכולים לפריע בדרך.

היחיד שיכול להגיד לך בצורה בטוחה אם ההתקנה תעבוד זה רק מי שיש לו אנדרואיד אם התוכנה שציינת למעלה כבל OTG ומצלמת/כרטיס רשת USB.

פורסם

העניין הוא שבפרויקט הזה אסור להיות שום סימן מזהה.

קו כזה זה קו שצריך לרשום על שם מישהו ואני לא מעוניין בזה...

האם יש חבילות גלישה לאינטרנט כמו טוקמן במחיר שפוי ?

כי לפי מה שאני יודע אינטרנט בטוקמן זה שחיטה!

בס"ד

פורסם

אוקי טעות קריטית.שלי לא בדקתי.לפני והמחירים לטוקמן של אינטרנט דווקא בסדר 60 70 ש"ח ל3 גיגה בחודש בהחלט טוב לי...

עכשיו השאלה אם יש המלצות למצלמות מדיל אקסטרים נגיד או משהו בארץ עם כניסת סים שיתנהגו כמצלמת ip.

ואני חייב שיהיה לה אנטנה שאפשר להאריך.כדי להוציא אותה מחוץ.לחלון אין קליטה במבנה

בס"ד

פורסם

מצלמות כאלה די יקרות, לא פחות מ-200$ לפי מה שראיתי בחיפוש זריז. מעבר לזה - איך הגעת למסקנה ש-5G בחודש יספיקו לך ?

השאלה אם מדובר בשידור רציף או שמספיק לך זיהוי תנועה, וכמה תנועה בממוצע תהיה בפריים, השונות בנפחי התעבורה גדולה מאד.

לסבר את האוזן - איכות 480P בקידוד H264 (יעיל יחסית), ממוצע בערך 1Mbps, שזה כ-7.5 מגה בייט בדקה, או 450 מגה בשעה.

כלומר אחרי כ-10 שעות נגמרה לך החבילה..

אם התמונה סטטית רוב הזמן אז הביטרייט יורד משמעותית, ואם מספיק להזרים תמונה רק כשיש תנועה - זה עוד יותר טוב, ואז תלוי כל כמה זמן יש תנועה.

בקיצור - לא זול ולא טריויאלי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מצידי לקנות בדיל אקסטרים מצלמה כזאת שתעבוד גג שלושה חודשים...

ראיתי כרטיס ביג טלק אינטרנט ללא הגבלה ב150 ש"ח לחודש זה יכול לפתור את בעיית התעבורה...

הכל תלוי במצלמה שאני אקנה בתכלס אם יש לה חיישן תנועה מובנה זה מקל את העניין ...

אז יש המלצות בבקשה?

בס"ד

פורסם (נערך)

עדכון:

טוב בסופו של דבר אני לא צריך איכות צילום גבוהה בכלל מספיק לי אפילו מצלמת תפוח אדמה רק לראות אם יש תנועה באזור שלא אמורה להיות בו תנועה...

מה האיכויות והרזולוציות הנמוכות שיש? שמות בבקשה ואז אחפש ביטיוב ואראה מה הכי מתאים לי...

יש המלצות למצלמה לא חייבת להיות איכותית בכלל רק שיהיה אפשרות לסים!

עריכה:

אם המצלמות עם הסים יקרות וללא אנטנה אפשר לקנות sim router שנכנס אליו כרטיס סים והוא משדר אות wifi למצלמה

עריכה אחרונה על ידי TAsraf

בס"ד

פורסם

אם מדובר על לזהות תנועה באזור שאין בו תנועה רוב הזמן, אז אין בעיה, אמור להספיק לך 5 ג'יגה לדעתי.

אני חושב שראוטר נייד בהחלט עדיף לך, תוכל למקם אותו ליד החלון ולשדר WIFI למצלמה. ראוטר עולה סביב 50$ ומצלמה סבבה עולה סביב 40$, אז זה גם יותר זול ממצלמה עם SIM. לדוגמה ראוטר :

http://www.aliexpress.com/item/Portable-Original-Unlocked-ZTE-MF60-HSPA-21M-3G-Wireless-Router-Pocket-WiFi-Router-Mobile-Hotspot-SIM/1864107273.html

מצלמות יש הרבה, למשל זאת : (כמובן עם זיהוי תנועה, יכולה גם לשלוח מייל התראה כשיש תנועה, שליטה מלאה וצפיה מדפדפן מכל מכשיר).

http://www.aliexpress.com/item/Wireless-Wifi-Mini-IP-Camera-CCTV-PTZ-Video-Camera-Security-Motion-Detection-Alarm-FTP-11Leds-Night/1747335804.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שי אני כבר לא צריך אנטנה תקרא את מהלך הדיון.

מיסטר בי תודה לך על העזרה מפה ואלך אני כבר יסתדר תודה לך אם לא אפרסם פה עוד פעם

בס"ד

• תוכן חדש...