Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי בורג ברוחב 3 מ"מ בצמיג. כמובן ברגע שמבריגים אותו החוצה האוויר יוצא במהירות.

האם לדעתכם ניתן לתקן, או שאי אפשר לקבוע אלא רק אצל צמיגאי? מה הפרמטרים לפיהם מחליטים אם הצמיג ניתן לתיקון או לא?

הצמיג מסוג פאלקן ZE912, ועומק החריצים תקין.

תודה

פורסם

בורג בדופן יכול להיות רק אם מישהו בכווונה הבריג אותו לשם.

בורג בסוליה ניתן לתקן ב 99% מהמקרים.

פורסם

הבורג בסוליה. הצמיג כבר די יבש כפי שניתן לראות, ועומק החריצים של הקדמיים הוא 4 מ"מ. תכננתי להחליף אותם לפני

החורף, אך עכשיו אני בהתלבטות.

DSC_1094.jpg

פורסם

לדעתי אפשר לתקן במקום הזה.

אגב אתה כבר נוסע כמה ימים עם הבורג כי הראש שלו קיבל אחלה שיוף ממגע עם הכביש.

בטח שמת לב אחרי ששמעת דפיקות בתדר סיבוב הגלגל בנסיעה עם חלון פתוח.

פורסם (נערך)

maxizem - עשיתי לפני שבוע. זה נראה ככה כנראה כי החלפתי מוט הגה לפני חודשים, וכיוון פרונט עשיתי רק עכשיו, כי רציתי להחליף גם תפוחי הגה.

בוקי - דווקא לא שמעתי שום דפיקה, אולי בגלל שזה צמיג ימני, ואולי בגלל שהאוטו שלי עושה לא מעט רעשים גם בלי הבורג. הראש נשחק לרמה שכבר אי אפשר לפתוח את הבורג עם מברג.

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם (נערך)

אפשר לתקן ולסחוב עוד 3-4 חודשים עד להחלפה.

אבל לא יותר מזה!

מדדת את עומק החריצים באמצע הסוליה, אבל בקצוות יש שחיקה יותר גדולה עד למחיקת ציור. בנוסף התחילה התפוררות של חתיכות מהסוליה.

אני מכיר טוב את הצמיג והפסקתי לקנות אותו לסרן קדמי. אצלי הרכב כבד, ובאופן כללי הצמיגים אצלי נגמרים יותר מהר. קלבר החזיקו 50% יותר מרחק מפאלקן ,אבל גם עלו 50% יותר.

כמה קילומטרים ובכמה זמן הצמיגים הקדמיים שלך עשו?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אגב, איפה אתה רואה התפוררות? אם הכוונה "לריבוע" מעל הבורג, זו לא התפוררות, אלא "סמן" שאומר מתי יש לעשות רוטציה ומתי צריך להחליף את הצמיגים.

פורסם

זה המקסימום שאפשר להוציא מפאלקן.

אצלי 45 אלף קילומטרים זה שנה וחצי.

אתה יודע מה?

אם במחיר שלו פאלקן מחזיק אצלך 4 שנים, זה בדיוק הצמיג הנכון בשבילך.

שום צמיג יקר לא יחזיק משמעותית יותר - יתייבש לפני השחיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יוקוהמה החזיקו 5 שנים כמעט ללא שום סימני התייבשות נראו כמעט חדשים , הוחלפו רק כי היתה שחיקה בגלל חוסר כיוון ( ב מממ ירושלים עשו לי כיוון בגלל שנכשל בטסט ואחרי זה נשחק מהר מאוד הצמיג ). סתך כך להוסיף לגבי כמה זמן צמיג מחזיק.

• תוכן חדש...