Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מבצע מדהים" לרכב 0 ק"מ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה לאנטיס הותיקה עשתה את שלה, ובקרוב יגיע הזמן להיפרד.

אז אתמול התחלתי לחשוב על לקנות רכב, חברים המליצו על פוקוס או מאזדה 3 מודל 2010 (איזור ה-65K), והיום אני מקבל בספאם "מבצע מדהים" על מאזדה 2 0 ק"מ בשלמה סיקסט, רק 79,900. אמה מה - זה בתוקף עד מחר 31/7/2014. אח"כ ראיתי שגם כאן:

http://www.motori.co.il/

מציעים אותה באותו המחיר, יחד עם עוד כמה מעניינות (יונדאי i20, אולי שברולט קרוז).

מה אתם אומרים, הזדמנות חד פעמית או סתם עוד מבצעון שיצוץ שוב? אם זה באמת חוסך 30K שקל נשמע כדאי כבר לקנות חדש - אפילו עם ירידת הערך זה ישתלם.

אני רווק בלי ילדים בינתיים (אבל מתישהו גם זה יקרה), נוסע נגיד 20K בשנה וחשוב לי:

1. עלות (מחיר, תחזוקה וכו')

2. בטיחות

3. נוחות בסיסית (לא משהו פיצי, שיהיה לפחות מקום לאופניים בלי בלגאן).

פורסם (נערך)

היום התחילו בשיווק של גרסה "מוזלת" של סיאט איביזה עם מנוע TSI ותיבת DSG7 בדיוק באותו מחיר של המאזדה הזקנה מעט. לינק לכתבה.

אישית אין לי נסיון לא עם זו ולא עם זו, אבל לפי ביקורות כאן בפורום, ה-2... איך לומר את זה? לא בדיוק פאר היצירה.

ה"מבצע" שמציעים על ה-2 "מוצע" בכל יום מימות השנה פחות או יותר אצל כל חברת ליסינג (אתה מקבל את הרכב ונרשם כבעלים השני -01 בעלים קודמים). כמו שאמרת, יש גם עוד שלל דגמים אחרים שמוצעים באותה מתכונת.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאתה רוצה להכניס אופניים. אני מאמין שתכף יגיעו אופניאיסטים שיותר מתמצאים ממני, אבל תחושת הבטן שלי אומרת "אין שום סיכוי בעולם שזה ייכנס".

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תחושת הבטן שלך צודקת, לא ביונדאי i20 ולא במאזדה 2 יכנסו אופניים בתא מטען, אולי לאחר שינויים בזוויות המושבים ומשחק במושב האחורי יכנסו אופניים במושב האחורי. מניסיון לא כדאי לך לנסות לעשות את זה.

לעומת זאת בפורד פוקוס בכיף תוכל להכניס אופניים. עם המאזדה 3 אין לי מושג איך לעזור לך, אין לי ניסיון איתה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
קנה מנשא לאופניים וקח רכב קטן.

כל כך מסכים :mm_yeah:

גם אם יקנה Thule או saris עדיין יעלה לו פחות מלעלות קטגוריית גודל רכב...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

מה אתם אומרים, הזדמנות חד פעמית או סתם עוד מבצעון שיצוץ שוב? אם זה באמת חוסך 30K שקל נשמע כדאי כבר לקנות חדש - אפילו עם ירידת הערך זה ישתלם.

מאזדה 2 לפני החלפה (למעשה הדגם החדש כבר הוצג) קח את זה בחשבון.

פורסם

מאזדה 2 היא רכב בסיסי שהיה סבבה כשיצא בשנת 1800 ומשהו - היום היא כבר ממש לא.

לא הייתי משלם על דבר כזה 80.0K

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנשא לאופנים פתרון יעיל ונחמד אבל לא מפני גניבה סיימת טיול ואתה רוצה לשבת לשתות קפה באיזה מקום - בעייתי, למי שרוכב הרבה לפעמים זה מעיק.

חפש לך ניסן נוט או רומסטאר האופנים נכנסים ללא בעיה (שלמות) והרכב יחסית קומפקטי חיצונית (גם בI30 יכנס עם קיפול המושב האחורי ופרוק הגלגל הקידמי)

אצלי בלוגאן (הרכב ארוך....) תענוג בסוף טיול מקפלים מושב פורסים שמיכה והופ האופנים נעלמות שלמות.

פורסם

תודה לעונים!

אוקיי, אז מאזדה 2 יורד מהפרק, ואני כנראה צריך להתרגל לרעיון של סופר מיני.

בשאר המבצעים שם (i20, קרוז) יש איזה משהו מדהים? אני מבין שלא, ושאני חוזר ללוחות ל-2010-2011 ככה.

פורסם

אין שום רע במזדה 2,אחרי שהורגלת לאמינות של מזדה לנטיס אין אתה יכול לירות לעצמך ברגל:

לקנות שברולט קרוז שהוא אוטו נוראי

לקנות סיאט עם מנוע tsi וגיר dsg שזה בכלל אוטו שהאמינות ממנו והלאה וטיפולים יקרים

לא היתי פוסל את המזדה 2 אפילו שזה דגם וותיק ואולי קונה דווקא בגלל זה

במידה וידני זו אפשרות יונדאי i20

וכן מנשא אוםנים מומלץ ככה גם לא תשרוט את האוטו החדש

פורסם

פיאסטה ומיקרה חסכוניות אמנם {פיאסטה קצת פחות} אבל הבחור רוצה להכניס אופניים לרכב ולמיקרה אין מצב. הפיאסטה היא אמנם סופר מיני אבל גם שם אין מצב להכניס אופניים.

בכדי להכניס אופניים לתוך הרכב בגלל שאתה לא רוצה לקחת מנשא לאופניים מסיבות כאלה ואחרות, אתה חייב לקחת רכב משפחתי ולא מיני/סופר מיני.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אל תתלהב יתר על המידה מה"מבצעים" הם כאן כדי להשאר :)

תסתובב בסוכנויות ובדוק מה נוח לך.

אישית הייתי קונה רכב יוצא ליסינג משנת 2011 - וחוסך כמה עשרות אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שוב תודה, עזרתם.

אלך עם העזרה של zvit, אקח את הזמן ואולי אקנה משהו מסביבות 2010-11 במבצעי סוף השנה.

פורסם
פיאסטה ומיקרה חסכוניות אמנם {פיאסטה קצת פחות} אבל הבחור רוצה להכניס אופניים לרכב ולמיקרה אין מצב. הפיאסטה היא אמנם סופר מיני אבל גם שם אין מצב להכניס אופניים.

בכדי להכניס אופניים לתוך הרכב בגלל שאתה לא רוצה לקחת מנשא לאופניים מסיבות כאלה ואחרות, אתה חייב לקחת רכב משפחתי ולא מיני/סופר מיני.

ממש לא נכון. ביפניות (ג׳אז וגם ביאריס) אפשר להכניס אופניים בזכות המושב האחורי שמתקפל ויוצר רצפה שטוחה לחלוטין. לדעתי, גם הניסן נוט יכולה להכנס לרשימה.

• תוכן חדש...