Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לעשות טיפול קטן (ראשון) בפוקוס ST ושמעתי שמוסך עד רעננה הוא מוסך טוב ולא צריך ללכת למרכזי.

הייתי שמח שמישהו שהיה לו נסיון עם המוסך הזה יגיב.

תודה

דניס

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם

תוכל קרוא עליהם קצת פה.

בסך הכל זה מוסך מורשה רגיל שנחשב די יקר.

אני יכול להמליץ רק על מוסך האיצדיון מול קניון רמת גן. שווה להתקשר ולעשות השוואות מחיר.

האיצטדיון מאוד מומלץ גם על ידי אחרים - ראה כאן

פורסם

הייתי שם , לצערי נזכרתי לבקש את ההמצלות מאוחר מידי.

המוסך עצמו בסדר, השירות היה טוב. מכיוון שזה "טיפול שמן" אז לא היה להם מה לקלקל :)

ביקשתי מהם לבדקו את המחשב של המנוע, הבדיקה נעשה ללא תשלום , הם גם איפסו תקלות קודמות.

391 ש"ח חלקים (שמן ופילטר שמן) ו174 עבודה

נראה לי סביר.

לפי התגובה שלהם לרכב, אין להם הרבה כאלה.

פורסם

המחירים לפילטר ושמן במוסך, סליחה, מופרעים.

וזה בהרבה מוסכים ככה.

בסדר גמור שירוויח קצת. אפילו הרבה, אבל למה חזירות כזו? מחיר החלפים בחנות, וזה כמובן כולל רווח לחנות כי הם לא שם בשביל הכיף יהיו בערך 150 לשמן (ואני מגזים. בכוונה הקצנתי, המוטוקרפט ששמים עולה פחות) ועוד 100 לפילטר (ושוב, אני מגזים, מקורי עולה פחות).

אין לי בעיה לשלם על עבודה, ובמיוחד שתהיה איכותית. אבל דיי. מחירי החלפים זה פשוט שחיטה לאור יום.

פורסם

הרכב באחריות וגם נקנע מאיילון ואני רוצה להיות זהיר באיפה אני מטפל.

לפי הבנתי הם לא יקבלו חלקים מבחוץ אפילו עם זה אותו מוצר כמו שלהם.

מה שכן אני אנסה לתקשר למספר מוסכים ולקבל הצעת מחיר (למרות שזה יהיה מקורב ותמיד יכול לצאת יותר בפועל).

טיפלתי בלאון קופרה בצ'מפיון ובפג'ו 5008 של אשתי באמפר המחירים היו אפילו יותר גבוהים

• תוכן חדש...