Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רעש מהגלגל שמלווה את סיבובו , כלומר בכל השלמת סיבוב יש את הרעש, כאשר במהירות נמוכה ניתן ממש לשמוע את מהלך הצליל

זה קורה שההגה ישר, בנהיגה.

מדובר על מזדה 6 2007

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? (אם זה קשור , הרכב עבר טסט לפני חודש ואני מניח שבודקים שם את ההיגוי? )

פורסם (נערך)

יכול להיות הרבה דברים צריך לשמוע.

יכול להיות אבן בצמיג, או טאסה שמרעישה, או ברקסים, כל מיני דברים לאגר,חופש, צריך לשמוע.

ב-100 קמ''ש אתה גם שומע?

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

וואלה נשמע כמו מייסב לפי מה שאתה מתאר , כמו "וואו וואו" , ננסה להשוואת את זה לצלחת ש"מסתובבת על הרצפה" אם אתה מצליח להבין אותי !

כמו שיכול ליהיות עוד הרבה דברים , אבל רעש שאתה שומע מתחילת נסיעה זה יכול ליהיות זה , תרים את הצד הבעייתי עם ג'ק ותסובב ידנית , אחורה / קדימה ותבדוק חופש .

בוקר טוב !

פורסם
וואלה נשמע כמו מייסב לפי מה שאתה מתאר , כמו "וואו וואו" , ננסה להשוואת את זה לצלחת ש"מסתובבת על הרצפה" אם אתה מצליח להבין אותי !

כמו שיכול ליהיות עוד הרבה דברים , אבל רעש שאתה שומע מתחילת נסיעה זה יכול ליהיות זה , תרים את הצד הבעייתי עם ג'ק ותסובב ידנית , אחורה / קדימה ותבדוק חופש .

בוקר טוב !

תודה על התשובות

הסרתי והחזרתי את הגלגל לא מזמן ואני לא ממש זוכר את הרעש לפני ההחלפה, יכול להיות קשר?

פורסם
סגרת אותו בהצלבה כמו שצריך?

יש טאסות או מגנזיום?

ב-100 קמ''ש אתה גם שומע רעש?

כן סגרתי בהצלבה,שומעים את הרעש בבירור לכל אורך סיבוב הגלגל, במיוחד במהירות נמוכה ממש אפשר להתמקד ברעש.

אני אסע מחר לבדוק במוסך

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...