Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג פיאט פונטו ספייס 80 כ"ס 16 שסתומים יד שנייה שגמע 100,000 קילומטרים משנת 2004

להלן תוצאות הבדיקה..

חשוב להוסיף שהרכב שמור מבפנים ומבחוץ בצורה קנאית שלא נראתה עד היום .. תודה לעוזרים

IMAG1242.jpg

הבדיקה התבצעה בקומפיוטסט

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי התיאור והבדיקה נשמע כמו רכב שהייתי בהחלט משלם עליו מחירון, רק שים לב שיש במערכת הקירור נוזל קירור מקורי ואם לא אז לפחות לא מים, כי זה גם הופיע בבדיקה.

Miata ND2

פורסם

יש לך שם הערה בקשר לקלאץ' - תבדוק במוסך אם דורש החלפה ותקזז מהמחיר (או שהמוכר ישתתף?)

כנ"ל לגבי טיימינג - אבל הרכב עבר 100K אז כנראה עשו כבר (בכל מקרה תבדוק)

על פניו עם השקעה קלה - נראה כמו רכב שווה רכישה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי הקלאץ- אם לקונה ידע בסיסי ונסע ברכב (חשוב לנסוע ולא להעביר הילוכים בעמידה) לשביעות רצונו אז מדובר בכסת"ח.

Miata ND2

פורסם

יש שם הערה לגבי מערכת חימום פנימית, האם יש ברכב חימום תקין או שרדיאטור החימום נותק?

אם נותק בגלל נזילה שים לב שמדובר בתיקון די יקר שדורש הסרת דשבורד

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אור,אתה צודק,אבל בכל זאת הייתי בודק,יכול להיות שיחזיק מעמד ואפשר "לסחוב" עוד תקופה,או שהוא עלול להיות בסוף ימיו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בדיקה יחסית מאוד יפה ונקייה.

שווה לבדוק:

# קלאץ'-מהבדיקה יש בלאי. שווה לבדוק במוסך מה מצבו. כולל איך הגיר.

# נוזל קירור-פיאט ידועים כרגישים לנוזל קירור שהוא אינו פראפלו. בשום פנים ואופן לא לקנות רכב שהושקה במי ברז, אחרת הדרך לשיפוץ ראש מנוע קצרה.

בקשר למחירון. בשוק המשומשות לא קונים במחיר מחירון-להוריד על הבלאי בקלאץ', תיקוני פחחות וק"מ. כמו כן על היד.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

לפני כחודשיים עשיתי אצלהם בדיקה, אז קודם כל תיזהר. מסתבר שיש סדק בשמשה שהם לא גילו ועכשיו אני צריך להחליף שמשה קידמת.. דבר נוסף "לבדוק בפירוק", שים לב, כי אני אח"כ הלכתי למוסך, צריך להחליף צלחות ברקס+רפידות.. (1200 ש"ח למקורי במקרה שלי). קח לך עצה, לך למוסך מורשה שיעה "סיבוב", תבקש לראות היסטוריית טיפולים במורשה מהמוסך עצמו, תבדוק את המזגן בנסיעה של 15 דק' בצהריי היום, תבדוק חלונות וכל דבר ודבר, אל תתבייש, לי הביישנות עלה 4K..

פורסם

הרבה פה הוכיחו לי שאין לם שמץ של מושג.. פרט לראשונים שהראו עניין .. אל תשכחו שהקילומטראז נמוך משמעותית מהממוצע דבר שאף אמור להרים את המחיר בכמה אחוזים.

אם מישהו פה פוסל רכב על קלאץ שיהיה לו לבריאות..

מישהו רציני ומבין בבקשה יכול להגיב?

פורסם (נערך)

אין על מה להוריד יד, היד נמוכה. מה גם שזה דגם נדיר (16 שסתומים ידנית).

עניין הקלאץ - אכן מורידים במחיר אם הקלאץ' באמת בסוף חייו, כמו שתוריד על בולמים נוזלים ועל רכב שצלחות הבלמים גמורות והוא לא עוצר. אבל אם הקלאץ' במצב סביר - אין על מה להוריד.

חשוב מאוד לבדוק את נושא נוזל הקירור, שיהיה פרפלו ולא "מים ירוקים". אם תיקון מערכת הקירור לא היה מזמן אז זה לא נורא, מחליפים והכל בסדר.

אם מצבו המכני של האוטו טוב כמו מצבו הקוסמטי, הוא שווה מחירון, אפילו טיפה יותר, כמובן בהנחה ואכן 2 ידיים פרטיות ותיעוד של הטיפולים.

בקיצור, נשמע טוב מאוד. קשה למצוא מכוניות מ-2004 במצב כזה. קפוץ למוסך לראות מצב הבלמים, והקלאץ', מוסך הוגן לא ייקח יותר מ-100-150 ש"ח לבדיקה כזו.

מה בכלל מחירון של פיאט כזו בימינו?

עריכה - ההודעה האחרונה שלך, דיי מיותרת. תן לאנשים להביע דעתם. זה פורום...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
הרבה פה הוכיחו לי שאין לם שמץ של מושג.. פרט לראשונים שהראו עניין .. אל תשכחו שהקילומטראז נמוך משמעותית מהממוצע דבר שאף אמור להרים את המחיר בכמה אחוזים.

אם מישהו פה פוסל רכב על קלאץ שיהיה לו לבריאות..

מישהו רציני ומבין בבקשה יכול להגיב?

אנשים כאן מנסים לעזור לך, אף אחד פה לא יקבל אחוזים אם תשלם על האוטו פחות או שלא תקנה אותו, מה שכן, אף אחד פה לא רוצה לראות אותך בעוד יומיים פותח שרשור "קניתי רכב ועכשיו אני צריך להשקיע עוד 5000 שח)."

לגבי מחירון, פונטו 80 כס אכן רכב מאוד מבוקש, הייתי משלמת על רכב כזה מחירון לוי יצחק בכיף, אבל מחירון יד2 שלו לא פרופורציונלי לדעתי.

הכסף שלך, תעשה איתו מה שאתה רוצה. ביקשת את דעתם של אנשים וקיבלת, אף אחד לא צריך להוכיח לך במה יש/אין לו מושג.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

הבעיה בכל הבדיקות האלה, שאין לך מושג, מה כן דרוש טיפול/החלפה/תיקון, ומה רשמו כדי לכסות את המכון מתביעות עתידיות. עד כמה זה נכון שהקלאץ' בסוף חייב? אין לך מושג. נזילות רציניות או סתם הזעות? לא ברור. מה שברור לכל מי שראה בחיים כמה עשרות בדיקות, שזאת בדיקה סופר נקייה לרכב בן 10.

זה רכב בן 10. אם הוא באמת נסע 100 אלף ק"מ וטופל בזמן ובחלפים איכותיים, נשמר בקנאות, דגם מבוקש, וזה הרכב שאתה צריך - בהחלט שווה לשלם עליו מחיר גבוה.

יש הרבה סיכויים שהמחיר היקר שווה לשלם בקניה מאשר בהשקעת התיקונים של רכב מוזנח.

אם יש לך ספקות ומוסך שאתה סומך עליו, תכניס את הרכב למוסך בצירוף הבדיקה,תרים אותו על הליפט, שמכונאי ירגיש את המצמד. תקבל תשובות לשאלות - מה נכון, עד כמה רציני וכמה צריך להשקיע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאור הבדיקה הלא באמת אינפורמטיבית, הייתי מברר מה המצב של הקלאצ' ומה המצב של הברקסים(היסטוריית טיפולים), אם שם הכול בסדר , בכול מקרה הייתי מנסה להוריד ממנו כמה שקלים כי אין דבר כזה שאין מה לסדר. תמיד יש מה.

אבל אם הוא מתעקש, אז ניראה לי שהייתי קונה. גם ככה המחירון של הרכב הזה הוא בדיחה, ההתגמשות תהיה 1000-1500 לפה או לשם. באחזקת רכב לאורך כמה שנים, זה לא משמעותי כלל

• תוכן חדש...