Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי מסכת יסורים ובזבוז רב של זמן וכסף עדיין לא פתרתי את הבעייה של התנעה קשה, והדבר שהכי מעצבן שבפעמים שהייתי במוסך הבעייה לא הופיע, פעם ראשונה הייתי חצי יום והרכב התניע בסדר בפעמים שניסו להניע אותו, אמרו לי תשאיר אותו ללילה ונראה איך הוא בבוקר- השארתי.... וגם התניע בסדר.

לפני כן הם בדקו כמובן לחץ דלק והוא היה תקין (יש לציין שהחלפתי משאבה +פילטר דלק).

הבעייה יכולה לקרות גם אחרי עמידה של שעתיים-שלוש ויכולה גם לא להופיע אחרי עמידה ארוכה של סוף שבוע, כך שכנראה הבעייה לא במערכת הדלק (גם במוסך חושבים כך).

מה עוד יכול לגרום לתופעה המעצבנת הזו, הסטרטר מגיב מצויין ושומעים את הרכב מנסה להניע, זה יכול גם להגיע לשניות ארוכות של נסיון התנעה.

אני בטוח שמצב כזה גורם בלאי לחלקים נוספים.......

אשמח ללקבל הפניה לבעלי מקצוע...........

תודה

פורסם

יש ויש (הקודנית חדשה נקנתה לפני כחצי שנה) אבל הן לא קשורות לבעייה מכייון שלבסוווווף הרכב כן מניע

פורסם

עשיתי ניקוי מזרקים לא מזמן (וניקוי מצערת) , אני לא יודע עם יש לזה קשר כי מצד אחד זה שיפר את תגובת המצערת ומצד שני החמיר לי את הבעייה:-(

אין קודי תקלה, יש לציין שהרכב נוסע מצויין וחלק והבעייה רק בהתנעה.

הפעם האחרונה שהחלפתי סלילי הצתה היו לפני כ6-7 שנים (שמתי מקוריים).

במוסך ציינו שהבעייה יכולה לנבוע מחיישן שקיים על הרצועה

פורסם (נערך)

יכול ליהיות הרבה דברים, אבל אל תתן להם להתחיל להחליף ולחייב אותך לשלם.

מוסך מקצוען ימצא את התקלה במדוייק, זה עדיין מאזדה מלפני עשור.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

היי אבי, בלאנטיס יש חיישן הצתה ליד הפולי של המנוע . הוא אומר להיות מרחק מסויים מהפולי (כמה מ"מ) אם הוא קצת זז או שהוא פגום זה יכול לגרום לבעיות בהצתה (תפקידו בעצם לתזמן את הניצוץ הראשון בהתאם להמהלך הבוכנה) ההחלפה שלו מאוד פשוטה (בורג 8 או 10 ורתמה שיוצאת ממנו) אולי תנסה לבדוק גם את זה, בהצלחה.

פורסם
יש ויש (הקודנית חדשה נקנתה לפני כחצי שנה) אבל הן לא קשורות לבעייה מכייון שלבסוווווף הרכב כן מניע

למה לא?

כבר נתקלתי בתקלה כזאת (ד"א, גם במזדה), כשרכב נכבה באמצע נסיעה, סירב להתניע, לבסוף התניע.

למחרת הלכו למתקין, ביטלו את הקודנית, והתקלה לא חזרה.

ברכב שלי (מיצובישי לנסר 07), שלט קודנית דפוק גרם לקושי בהתנעה (הקודנית קיבלה את הקוד רק בניסיון חמישי או עשירי, מזל שהיא לא מאלה שננעלות אחרי כמה ניסיונות שגויים). החלפת שלט (נזק של 50 ש"ח) פתרה את הבעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...