Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רצה הגורל, ומתאפשר לי לטוס מאמצע ספטמבר לשלושה שבועות.

התקציב שלי הינו סדר גודל של 10K (כמובן עם גמישות של 2K לפה ולשם).

מחפש המלצות לטיול מעניין ומאתגר, סטייל נפאל, אולי ויאטנם או לאוס.

הייתי כבר - גרמניה, צרפת, איטליה, ספרד, פולין, צ'כיה, אוסטרליה, ניו זילנד, תאילנד וזהו נראה לי.. לא מעוניין לחזור לאחד היעדים הללו.

האם חוץ מהמזרח (כרגע בעיקר נוטה לכיוון נפאל), יש עוד כיוונים מומלצים (בהתאם לעונה)?

בן 26 ומתכנן לטוס עם שותף.

פורסם

קרואטיה סלובניה.

ארצות יפות, אנשים מסבירי פנים, מרחקי נסיעה סבירים, יוקר מחיה סביר- מי צריך יותר?

סלע

פורסם
~

בעונה הזאת הייתי מכוון למזרח/מרכז אירופה - רומניה, בולגריה, זקרפטיה והאזור. סביר להניח שתחזור עם עודף.

כמו שאמרתי, כרגע הכיוון הוא אכן לנפאל, השאלה היא האם 3 שבועות זה לא מעט מדי וישאיר אותי עם טעם של פספוס?

מרכז/מזרח אירופה זה טיול שאני מעדיף לעשות בעתיד ולא בשלב זה.

פורסם

ממליץ על נפאל,אני הייתי שבועיים וחצי והספקתי לעשות טיול רפאטינג של שלושה ימים וטראק של 10 ימים,

יש הרבה מאוד מה לראות,מדינה מדהימה ביופיה,תחפש לעצמך טראק ברמת קושי מתאימה לך ותלך על זה,

וזה גם בטווח המחירים שלך ככה שאין לך בעיה בכלל.

תהנה!

Vw Polo GTI

פורסם

אני הייתי ממליץ על צפון הודו אפשר להספיק את צפון הודו או אפילו את נפאל לא הייתי משקיע שלושה שבועות באירופה

פורסם

אירופה גם תקציבית וגם מבחינת עניין/טרקים/תרבות פחות מעניין אותי בשלב זה.

צפון הודו נאמר לי שלא מסתדר בתקופה הזו בגלל מזג האויר.

ממליץ על נפאל,אני הייתי שבועיים וחצי והספקתי לעשות טיול רפאטינג של שלושה ימים וטראק של 10 ימים,

יש הרבה מאוד מה לראות,מדינה מדהימה ביופיה,תחפש לעצמך טראק ברמת קושי מתאימה לך ותלך על זה,

וזה גם בטווח המחירים שלך ככה שאין לך בעיה בכלל.

תהנה!

אשמח לשמוע על מה עשית בנפאל, איפה היית (איזה טראק?), והאם הספיק לך הזמן?

פורסם

אני הייתי בנפאל חודש, עשיתי שבוע של טיולים באזור קטמנדו ועוד טראק סובב אנאפורנה ממש יפה נופים מדהימים דרגת קושי יחסית קלה לוקח לעשות אותו סביבות עשרה ימים בקצב נורמלי .

פורסם

מלבד נפאל אני עדיין שוקל גם את קמבודיה, ויאטנם, לאוס.

כמובן שאם נפאל אז סובב אנאפורנה הוא בגדר חובה מבחינתי, ולמיטב הבנתי מדובר על 10 ימים למיטיבי לכת.

כך שיישארו לי עוד כשבועיים בנפאל, מה ניתן ומומלץ לעשות בפרק זמן הזה?

פורסם
אירופה גם תקציבית וגם מבחינת עניין/טרקים/תרבות פחות מעניין אותי בשלב זה.

צפון הודו נאמר לי שלא מסתדר בתקופה הזו בגלל מזג האויר.

אשמח לשמוע על מה עשית בנפאל, איפה היית (איזה טראק?), והאם הספיק לך הזמן?

שבועיים וחצי היה קצת לחוץ והרגשתי שעוד כמה ימים לא יזיקו,אבל זה כמו כל טיול תמיד רוצים עוד.

ואני עשיתי פון הייל ואנפורנה בייס קאמפ,סך הכל הלוך חזור 10 ימים,

המסלול עצמו הרבה יותר קשה מסובב אנפורנה,אבל אם אני חולה אסטמה עם כושר לקוי הצלחתי אז אין בעיה להצליח,

אני טסתי לבד למרות שהכרתי שם הרבה אנשים את הטראק החלטתי לעשות לבד עם מדריך,

בנוסף לטראק עשיתי טיול ראפטינג של 3 יום,ממש ממש מומלץ...יש עוד הרבה אטרקציות מקומיות לעשות,

קיצור לא חסר דברים לעשות .

Vw Polo GTI

פורסם

לגבי כל טיול רוצים עוד אין ספק, הייתי מעל 4 חודשים בטיול והייתי חותם בכיף על עוד 3-4 חודשים ובטח גם אז לא הייתי מרגיש מיצוי מלא.

מבחינת כושר וקושי, אין לי בעיה מיוחדת ואפילו אגדיר את עצמי מעל הממוצע, כך שזה לא מה שמדאיג אותי.

האם שבועיים וחצי בנפאל היה כלל הטיול או שזה חלק מטיול גדול יותר שעשית?

פורסם

שבועיים וחצי היה זמן הכולל של הטיול זה מה שאישרו לי בעבודה,זה היה טיול דיי ספונטני פתיחת מפה עולמית חיפוש של מקום שנשמע מעניין חפרתי קצת באינטרנט סגרתי,

הנופים שם מדהימים,אנשים שם אחלה אין ערסים ;-).

Vw Polo GTI

פורסם
ואם לא אכפת לך שאני שואל, בכמה בסופו של יום הסתכמו להם השבועיים וחצי האלו? (כולל כרטיס טיסה)

זה היה לפני שנתיים,אבל הטיסה עלתה לי בזמנו 1700 דולר כי זה היה מעכשיו לעכשיו אנשים קנו בהרבה פחות שזה היה טיפה רחוק מהתאריך,לא זוכר כמה היה הדולר אז..

לקחתי טיסת פנים מקטמנדו לפוקרה ונסיעה באוטובוס מפוקרה לקטמנדו בשביל החוויה חח בנוסף

בגלל ש"התפרעתי" והלכתי למלונות יקרים ועוד פינוקים כמו נסיעה במונית הלוך חזור להתחלת הטראק וחזרה ממנו ולא באוטובוס כמו שהרוב עושים

ועוד כל מיני דברים קטנים הכל יצא לי בלי טיסות בינלאומיות 4500 ש"ח.

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...