Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

בשבוע שעבר התחדשתי במגאן 225, כשרכשתי את הרכב שמתי לב למכה המדוברת אך חשבתי שאוכל לחיות איתה.....טעיתי

:?

אשמח להמלצות לפחח באיזור ירושלים, כמובן שאך ורק פחחים מאווודדד טובים!

תמונות:

20140715_160237.jpg20140715_160224.jpg

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם (נערך)

תודה על ההמלצה, הנושא נבדק וכנראה שאי אפשר לטפל במכה הזאת בצורה זאת.

פחח מוצלח בירושלים מישהו מכיר?

בנוסף, אחרי תיקון המכה הרכב זקוק לדיטיילינג חיצוני, אשמח להמלצות גם בנושא הזה.

עריכה אחרונה על ידי oria1199

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

מוסך 2 האומנים בתלפיות בירושלים, מקצועי אדיב לא ישלח אותך עד שתהיה מרוצה.

מוסך המרכבה בתלפיות ירושלים,מקצוען.

מ2 אלו הייתי מרוצה מאוד כאשר הייתי צעיר יותר ותיקנתי כל שטות.

היום אני חי עם שפשוף דומה שבטוח ניתן לתקן בPDR אבל אין לי זמן.

פורסם

ב2 האומנים דווקא הייתי, נראים כמו חברה רציניים אבל המחיר טיפה הזוי....1200 לפני מע"מ :?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אין לי מושג אם מחלקת הפחחות של פולקסווגן בירושלים לוקחת עבודות פרטיות (היות ומדובר ברנו), אבל יש להם עבודה יפה. (לפחות כך אני זוכר משנים עברו)

M-TECH E46

פורסם

תודה על ההמלצה, אבדוק את העניין.

לגבי דיטיילינג, יש מישהו בירושלים שמתעסק בזה?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
ב2 האומנים דווקא הייתי, נראים כמו חברה רציניים אבל המחיר טיפה הזוי....1200 לפני מע"מ :?

מצד אחד אתה מחפש עבודה ברמה גבוהה ומצד שני ,לא מוכן לשלם. אם אתה כבר מחליט שאתה מתקן אל תתפשר (במיוחד כשמדובר על צבע אדום), תבדוק עוד הצעת מחיר עם פחח אחר, ואם המחיר הוא באותו כיוון תבחר במקום שנראה לך טוב יותר.

סתם לשם השוואה - אני שילמתי 2200 ש"ח על צביעת זוג טמבונים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לי אין דרך להעריך עלות של עבודת פחחות, קבעתי שהמחיר גבוהה מכיוון ששאר ההצעות לא עלו על 700 [רובן סביב ה450].

אם אגיע למסקנה שאין מנוס אשלם את המחיר, כרגע אני לא מוצא שום יתרון ל2 האומנים מלבד המלצה בודדת בפורום.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני באופן גורף נוטה שלא לעבוד מול מוסכי הסדר. יצא לי לראות כמה וכמה עבודות של מוסכים מקומיים (אשר לא אנקוב בשמם). זה פשוט לא זה.

המגמה היא בהחלט ללכת על כמות, ולתקן כמה שיותר רכבים - רובם ליסינג. לקוחות פרטיים עדיין לא הגיעו למנוחה ולנחלה בעניין הזה

בנוגע לדיטיילינג, אם אתה מוכן לעבוד על הרכב שלך, אין לי בעיה לתת יד - אשמח לראות תרבות דיטיילינג גם בירושלים.

אתה מוזמן לקפוץ לקפה כדי להבין במה זה כרוך.

M-TECH E46

• תוכן חדש...