Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* מיותר לציין שאין כוונה לפגוע באף אחד כאן.

שלום, הכתבה הבאה ששודרה היום בערוץ 2, שניתן לראות כאן:

http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Politics/Security/Article,156403.aspx

גרמה לי לתהות, במצב כמו שנראה בסרטון, בהנחה ואין ביטוח רלוונטי( מקיף, שמשות וכו')

מי בדיוק משלם על הנזק? האם מצב כזה נחשב םיגוע טרור ומקבלים פיצוי ממס' רכוש?

שאלה נוספת בעניין שעלולה לעצבן אבל אני רוצה לשאול,

ניתן לראות שהם ברחו במהירות 150 לפי הכתבה, זה נראה כמו כביש של 80,

אם חלילה פוגעים במישהו, חוץ מהעובדה שהרכב כנראה יהיה גמור, מבחינה משפטית, האם בריחה קבילה פה?

כלומר זה ייחשב פגע וברח?

מקווה שלא אגיע למצב הזה אבל אני אוהב לדעת דברים לכן אני שואל.

תודה רבה לעןנים.

פורסם

מה יש להבין?

ברור שציינת בכותרת שם של מגזר מסוים, כדי לפגוע באותו מגזר, למרות שסייגת כביכול את דבריך ב:

* מיותר לציין שאין כוונה לפגוע באף אחד כאן.

זריקת אבנים בארצנו לא הומצאה ע"י בני דודנו (לדעתי מבחינה היסטורית הם אחים חורגים) ולכן תגובתי הייתה כפי שנכתבה.

למיטב ידעתי באופן גורף אין פיצוי, יכול להיות שלמקרה נקודתי כן יוחלט שזאת פעולת טרור וינתנו פיצויים בהתאם, אך בכללית אין למדינה אינטרס לתת פיצויים לכל אחד.

פורסם
מה יש להבין?

ברור שציינת בכותרת שם של מגזר מסוים, כדי לפגוע באותו מגזר, למרות שסייגת כביכול את דבריך ב:

זריקת אבנים בארצנו לא הומצאה ע"י בני דודנו (לדעתי מבחינה היסטורית הם אחים חורגים) ולכן תגובתי הייתה כפי שנכתבה.

למיטב ידעתי באופן גורף אין פיצוי, יכול להיות שלמקרה נקודתי כן יוחלט שזאת פעולת טרור וינתנו פיצויים בהתאם, אך בכללית אין למדינה אינטרס לתת פיצויים לכל אחד.

מתייפייף שכמותך,כשיזרקו עליך מטר של אבנים נראה איך תקרא "לבני דודינו",אין שום בעיה באיך שהוא כינה אותם,והוא עוד כיבד יתר על המידה

TDI POWER

פורסם
מה יש להבין?

אוקי תודה

פורסם

בעקרון - מס רכוש.

צריך קודם כל ללכת למשטרה ולהגיש תלונה. לא כדי שהם יעשו משהו (אין סיכוי), אלא כדי לקבל מהם טופס. את זה יתנו לך. עם הטופס אתה הולך למס רכוש, ומקבל מהם איזה שהוא אישור על תשלום (לא מכיר את הפרטים המדוייקים).

דני

פורסם

דבר יחיד שיעשו זה צחוק ממך,ויתזזו אותך עד שתתיאש וזה בדיוק

מה שהיה לי אז בשנת 2000 במהומות שהיו,

קיבלנו אבן שפגעה 2 ס''מ מהמושב שחברה שלי כיום אשתי ישבה,

בנס לא קרה כלום אבל נזק לרכב שלא מכוסה מהביטוח,פנינו למשטרה

שהפנתה למס רכוש וכו וכו.... בסוף אף אחד לא כיסה את הנזק,מכיון

שערביי ישראל לא מוגדרים ''אוייב'' חחח צחוק מהעבודה,

הקטע הכי אירוני בסיפור שמי שתיקן את הנזק זה חבר ערבי שעשה את

זה בחינם רק מטוב לב,כיום הייתי מתקן בעצמי וחוסך את הבושות והריצות האלה.

פורסם
מס רכוש .

כן, רק במיקרה והם ערביי השטחים,ערביי ארץ ישראל לא מוגדרים כאויב,

לפיכך דבר ללמפה,

ממני עשו צחוק ותאמין לי אלי ידידי,ניפגעתי מהזילזול והטירטור והאטימות

הרבה יותר מהאבן שזרקו עלי,

אגב,

אולי בינתיים שינו את החוק הדבילי הנ''ל,פשוט לא ניראה לי..

פורסם

אבל אם הם לא אוייב, אז הם לא שונים מאף וונדליסט ישראלי אחר. ומה קורה כאשר בן בליעל ישראלי מנפץ לך את השמשה, אבל אין לך הוכחה שזה הוא? ביטוח שמשות מכסה את זה. הרי זאת לא פעולת איבה, כי רק אוייב מסוגל לפעולת איבה.

בקיצור, צריך לטרטר את הביטוח כמו שצריך.

פורסם
אבל אם הם לא אוייב, אז הם לא שונים מאף וונדליסט ישראלי אחר. ומה קורה כאשר בן בליעל ישראלי מנפץ לך את השמשה, אבל אין לך הוכחה שזה הוא? ביטוח שמשות מכסה את זה. הרי זאת לא פעולת איבה, כי רק אוייב מסוגל לפעולת איבה.

בקיצור, צריך לטרטר את הביטוח כמו שצריך.

אחי עם שמשות אתה לא חייב מס רכוש,ביטוח לא יעשה בעיות ולרב

לא ישאל שאלות,לי ניגרם נזק כמה ס''מ מתחת לשמשה,פה צריך

לדווח בדיוק לביטוח,ואז אתה במשטרה ואז אתה במס רכוש ואז

אתה מוצא את עצמך בין המצרים:twisted:

• תוכן חדש...