Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשבוע שעבר נגשתי למישהו כדי שיבדוק לי את המזגן ברכב, הוא חיבר איזה מכונה (אם אני לא טועה המכונה עושה וואקום (?), מנקה ומוסיפה גז), והמזגן עבד וקירר.

היום ניגשתי לרכב, הדלקתי את המזגן, הכל טוב, הוא עובד ומקרר, אבל בשלב מסויים בנסיעה התחלתי לשמוע קולות מפתחי האוורור ( זה נשמע כמו טיק טיק טיק..) ואז המזגן הפסיק לקרר. בנוסף כשהקולות האלה נשמעים והמתג של המזגן עדיין דלוק זה השפיע על הנסיעה ברכב כך שאם אני בהילוך מסויים, זה מרגיש כאילו המנוע לא עובד בצורה רציפה, אני יכול לתאר את זה כאילו כל כמה שניות מישהוא לחץ על הברקס ושחרר במהרה, וברגע שאני מכבה את המתג של המזגן, הכל חוזר להיות נורמלי, והנסיעה רציפה.

יש לציין שבאותו יום, ואחרי שהנ"ל התרחש, המזגן חזר לעבוד ולקרר וכל הקולות שהזכרתי נעלמו והנסיעה חזרה להיותר רציפה.

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

תודה :-)

פורסם

המצמד של המזגן בטח מחליק. יכול להיות שבזמן שהבחור היה שם, המצמד של המזגן התלכלך, ואחרי יום הלכלוך יצא.

בכל זאת, כדאי לבדוק שהמצמד של המזגן עובד תקין.

פורסם

היום זה קרה עוד פעם, התחיל לפעול, אחרי זמן מסויים הפסיק (גם היה קולות מפתחי האיוורור, ונסיעה לא רציפה כשהמתג דלוק), וכשחניתי הכל חזר לפעול בצורה נורמלית :roll:.

אני אבדוק את זה, אבל לפני שאגש: נניח שזה אכן המצמד שעושה בעיות, מישהו יודע מה סדר גודל עלות תיקון הדבר הזה?

• תוכן חדש...