Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי עד כה יטי (אגב למכירה 2011 - נתונים מעולים)

מתלבט בין היברידי של טויוטה לשטח

הסכום שאשקיע בין 130 אלף ל 140

יש לי אפשרות ללכת גם על ספורטאז בהנחה של חבר

הדברים החשובים לי

אמינות

נוחות

טיפולים זולים

צריכת דלק לא מטורפת

די קרוע אם היברידי מסרטן?

לגבי היטי שלי

2011 טסט עד ינואר, ק"מ נמוך, שמור מכאנית כמו חדש, כמה שריטות קלות ו2 מכות פח קלות - שטוחות,

אוריד על זאת

0523471390

[email protected]

פורסם (נערך)

לפי הסעיף השלישי והרביעי : רכב שטח יחייב טיפולים יותר יקרים וישתה יותר דלק ולכן וותר עליו.

זה מתחיל במשקל שלו שגורם לבלאי בלמים. ממשיך במחירי הציריות הבולמים או כל דבר אחר שאפשר לדפוק בנסיעת שטח. וכמובן רכב שטח, כדי שיתן גם הילוך כח סביר צריך מנוע דיזל 3 ליטרים ומעלה. חסכוני זה לא. (בטח לא מול רכב כמו טיוטה פריוס).

תגדיר גם שטח: האם היית קורא ליטי רכב שטח?

גרסת היטי שלך ? 2X4 ? ידני... תעשה קצת יחסי ציבור יותר מפורטים...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני מניח שהוא מתכוון לג'יפונים אם הוא הזכיר שטח וספורטאז' באותה נשימה.

ב-140 אלף שקלים אפשר לרכוש לא מעט משפחתיות מעולות, לא טויוטה אוריס חשמלית או ג'יפון גדול עם אבזור בסיסי כמו הספורטאז'.

בדוק את מאזדה 3 2 ליטר ספיריט או סקודה אוקטביה 1.4. למאזדה אבזור מעולה ומראה מצויין, האוקטביה שימושית ומרווחת ומגיעה עם יחידות כוח חזקות וחסכוניות.

מדוע הגבלת את עצמך דווקא להיברידיות של טויוטה?

פורסם

ההיברידיות לא "מסרטנות". יש ויכוח בין המומחים לגבי השפעת הקרינה שנפלטת מהיחידה החשמלית. טויוטה והונדה נלחמים בשמועות האלה כל הזמן ויש מחקרים ובדיקות לכאן ולכאן. סביר להניח שאם חברה היתה יודעת שמוצר לה גורם לסרטן (חוץ מיצרני הסיגריות כמובן) היא לא היתה מוכרת אותו והרשויות לא היו מאשרות את זה. או שיש קשר של שתיקה או עדין אין מקנת ברורות. אישית אני חושב שמכונית בנזין או דיזל חסכונית שעושה 17-20 קמ"ל ויש לא מעט כאלה כיום, עדיפה כי היברידיות עולות יותר, החלפת סוללה שם זאת הוצאה של אלפי שקלים והחיסכון לא באמת כזה גדול אם בכלל

פורסם

רכב היברידי לא מסרטן. אתה יודע מה כן מסרטן ואין שום ויכוח? גזי פליטה של שריפת בנזין, ועוד יותר גזי פליטה של דיזל. רכב היברידי פולט פחות, לכן מסרטן פחות.

קרינת EMF חשמלית יכולה לטגן אותך כמו מיקרוגל. אם יש לך מספיק ממנה. אין לך מספיק ממנה. אפילו לא מתקרב לאולי להיות קצת קרוב לבערך מספיק בשביל לדגדג אותך.

פורסם
רכב היברידי לא מסרטן. אתה יודע מה כן מסרטן ואין שום ויכוח? גזי פליטה של שריפת בנזין, ועוד יותר גזי פליטה של דיזל. רכב היברידי פולט פחות, לכן מסרטן פחות.

קרינת EMF חשמלית יכולה לטגן אותך כמו מיקרוגל. אם יש לך מספיק ממנה. אין לך מספיק ממנה. אפילו לא מתקרב לאולי להיות קצת קרוב לבערך מספיק בשביל לדגדג אותך.

איך אני יכול לדעת איזה רכב מסרטן יותר או פחות? הלחצת אותי

פורסם (נערך)

זה מסרטן. גם גזי הפליטה מסרטנים . זה לא מפריע ליצרניות הרכב והנפט להמשיך בשלהן.

כל עוד לא עברו על החוק אין מה שיפריע להן להמשיך. לא קשור אם ידעו או לא . זה תלוי האם הן ניתן להעמיד אותן לדין ומה הנזק הצפוי לעומת הרווח הכללי.

לאחרונה יש באירופה קצת תקינה חדשה לגבי גזי פליטה והיצרניות מתאימות את עצמן. לגבי חשמל... התקינה אפילו לא בדרך...

זה מזכיר לי את הראיון של מנכל משרד הבריאות כשנאל על הכלור והפלואור במי השתייה . אמר שזה מסרטן אבל הנזק הכלכלי שנחסך בשימוש הוא אדיר ולכן יתמכו בהמשך השימוש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אכן, בתור צרכן של צבעי מאכל וחומרים משמרים שונים, נושם גזי פליטה, מדבר בסלולרי, מחזיק אותו בכיס ויושב כרגע עם לפטופ על הברכיים שמחובר לאינטרנט אלחוטי - הפריוס שלי ממש לא מלחיצה אותי בקטע הזה.

לראיה - מיליוני אנשים מתים מסרטן בכל שנה... אתה חושב שלכולם יש היברידיות?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...