Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק מה לעשות שבא ראש עיר מטומטם שמשתין בקשת על התקנות וברוב טמטומו תוקע את הנתיבי אופניים על המדרכה:drinking::loco::brickwall::bad-word:

ראש עיריית תל אביב לא משתין על אף חוק.

הוא פשוט מוציא חוק עזר עירוני, כמו שהוא מאשר לסופרים להיות פתוחים אפילו שלפי החוק הם צריכים לקבל קנס.

אם מסומן על המדרכה מסלול אופניים אז חוקית מותר לרכב על אופניים שם.

כמו בתמונה המצורפת

:drinking::loco::brickwall::bad-word:

telaviv.jpg

אייל

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בעיה עם מסלולי רכיבה כמו זה המתואר.

הבעיה היא שיש הרבה רוכבי אופניים, בעיקר מהסוג המחושמל, שלא שמים לב לציור שיש מתחת לאופניים. זה עם האבא והילד הקטן שלו שבשלב הזה של החיים מרוכז בעיקר בללכת ישר בלי ליפול.

הציור הזה הוא לא סתם קישוט אבסטרקטי, אלא תזכורת שעל המדרכה זכות הקדימה היא של הולכי רגל. הציור הזה הוא אמור להזכיר לרוכב שגם צפצוף בפעמון או צופר לא מקנה לאופניים זכות קדימה ואם תקוע לו בדרך אותו אבא עם פעוט, אז הוא צריך להאט, להאט עוד ולפעמים אם הילד החליט לעצור באמצע המדרכה ולבהות באיזה פרפר (זכותו המלאה) אז גם לעצור לחלוטין ולעקוף בזהירות.

הבעיה היא שאותו אחד שדוהר על האופניים החשמליות ב-30 קמ"ש עם הראש תקוע בסמרטפון, לא יראה את הציור (או שלא אכפת לו ממנו), לא את האבא ולא את הפעוט שזה עתה הוא העיף באוויר.

פורסם
מישהו שלא רוכב ספורטיבית רחוק גם מ-30 קמ"ש. 20 קמ"ש זו מהירות גבוהה בשבילו.

כנראה אתה לא מבלה אפילו שעה אחת על שבילי אופניים בתל אביב, אחרת היית רואה את הבדלי המהירויות בין כלים חשמליים לאופניים רגילים.

הכלים החשמליים מאיצים הרבה יותר מהר מאופניים רגילים, כשהם לא בנויים לבלום במהירויות הללו. והכי גרוע, אין לרוכב איתם שום עקומת לימוד. הוא ישר עובר למהירויות הללו, בלי לפתח שום מיומנות בדרך.

אל תגזים - 30 קמ"ש זו מהירות שקל מאד לפתח עם אופניים במיוחד עם הילוכים.

ודרך אגב אף אחד לא הזכיר את הרולרס בלייד - הגלגיליות שגם איתם אפשר לפתח מהירות יפה לא פחות מאופניים , והבלימה שלהן היא עניין פחות פשוט ... היו כמה שיאנים שהגיעו ל 90 קמ"ש עליהן.

מעניין יהיה לראות את השוטר שנותן דו"ח מהירות לילד שטס על גלגיליות כאלה.

פורסם

מצטער, אין לך מושג... באמת.

לא יודע על מה אתה מתבסס.

תקרא מה רוכבים כותבים, ואלו רוכבים שרוכבים לשם כושר, לא התניידות:

http://www.groopy.co.il/forummessage.aspx?messageid=318205

30 קמ"ש זה ממש מהר ורחוק ממה שרוכב לשם התניידות מגיע אליו (בלי מנוע...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השבוע באתי לקחת סיבוב מבן דוד שלי על האופניים החשמליות שלו ( הוא בן 13) ואני רואה שהאופניים לא עוברות את ה20 קמ"ש. חשבתי שיש תקלה כי בדר"כ הן הרבה יותר מהירות מזה וששאלתי אותו הוא סיפר לי שתפסה אותו משטרה (!!!) ושמה לו הגבלה ( נעולה במנעול שיש רק להם) עד 20 קמש לחצי שנה. במידה והוא ינסה להוריד אותה ושוב יתפסו אותו משתולל הוא יקנס או משהו בסגנון. עוד מישהו שמע על צורת האכיפה הזו?

פורסם

נשמע הזוי ביותר.

יותר מעניין זה למה דוד שלך קנה לילד בן 13 קטנוע חשמלי שמגיע "להרבה יותר" מ-20 קמ"ש...

נמאס לי ללכת עם הילדה הקטנה שלי בפארקים, בטיילת או סתם ליד הבית וכל הזמן לחשוש מהדברים האלו.

זה עניין של זמן עד שאיזה ילד קטן יפגע באופן אנוש מדבר כזה ואז אולי הפוליטיקאים והמשטרה יתעוררו. "מנעול מיוחד", נו באמת. רכב לא חוקי צריך להיות מורד מהכביש (ועל אחת כמה וכמה מורד מהמדרכה) בתוספת קנס.

פורסם

לא צריכים לחכות. נפגעו כבר אנשים. גם רוכבים וגם אלה שהאופניים הממונעות פגעו בהם.

אין ספק שצריכים להסדיר את נושא האופניים החשמליים בחוק.

alfa 156 2.5.

פורסם
נשמע הזוי ביותר.

יותר מעניין זה למה דוד שלך קנה לילד בן 13 קטנוע חשמלי שמגיע "להרבה יותר" מ-20 קמ"ש...

נמאס לי ללכת עם הילדה הקטנה שלי בפארקים, בטיילת או סתם ליד הבית וכל הזמן לחשוש מהדברים האלו.

זה עניין של זמן עד שאיזה ילד קטן יפגע באופן אנוש מדבר כזה ואז אולי הפוליטיקאים והמשטרה יתעוררו. "מנעול מיוחד", נו באמת. רכב לא חוקי צריך להיות מורד מהכביש (ועל אחת כמה וכמה מורד מהמדרכה) בתוספת קנס.

שילוב של ילדים חרא עם הורים שלא יודעים להגיד לא. אני אישית מבסוט שהגבילו אותו רק שזה נשמע לי די מוזר.

• תוכן חדש...