Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

אני מעוניין לרכוש רכב

הדרישות הן:

רכב חסכוני

בד"כ רק אני נוסע באוטו (בן אדם יחיד)

נוסע בדרך עירונית ובין עירונית בתדירות שווה בערך

לא משנה לי ידני או אוטומט

אולי עדיף מודל גבוה(?)

תקציב 10000 ש"ח

אני גר בסביבה מישורית (איזור חדרה)

זה רכב ראשון שלי

אשמח להצעות לכמה רכבים

תודה מראש על העזרה :-D

פורסם

בתקציב שלך יותר חשוב שהרכב תוחזק כראוי ושכל המכלולים עובדים. פיאט פונטו אם תוחזקה כראוי יכולה להיות בחירה טובה, אם תתאמץ טיפה אולי גם סקודה פאביה 1.4 ידנית.

כמה ק"מ אתה נוסע בשנה בערך?.

פורסם

איזה פונטו? רגילה או ספייס? וכמה ק"מ אני נוסע בשנה? לא יודע להגיד במדוייק, נוסע ממש מעט, בוא נאמר הרבה מתחת לממוצע , אולי בטווח ה10-15 אלף ק"מ..

פורסם

אני מאוד ממליץ על הפונטו ספייס הידנית משנתונים 2001-2003, בתקציב שלך אולי תוכל למצוא גם שנתונים קצת יותר גבוהים.

הרכב נותן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר הזול שלו, מפגין אמינות ביצועים וחסכון בדלק (אל תשכח שהוא רכב קטן עם מנוע 1250, הוא לא הכי חזק בעולם אבל הוא מסתדר עם כל תנאי דרך ונוסע יפה.)

בקיצור - מומלץ.

פורסם

איזה סקסו עולה 10 אלף?

למרות שהיא פחות חיסכונית,תבדוק את הגטס,רכב פשוט ואמין,נסה לחפש רמות איבזור gls/gli,למרות שרובם יהיו glf עם כרית אחת וללא abs.

פורד פיאסטה גם מקבלת פידבקים טובים מבעלי הרכב.

ספייס כמו שאמרו לך.

בפאביה קח בחשבון שיש מנוע 1.4 עם 68 כס ואחד עם 100.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...