Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מסך גלקסי 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

נפל לאחי הפלאפון (גלקסי 4 i9505) ונשבר המסך מבפנים*.(הסבר למטה)

הלכנו לסניף של סמסונג ואמרו לנו שאין חלקים בארץ לכן הם לא מתקנים (זו טענה לגיטימית? הם היבואן הרשמי הרי. מוזר שהם לא מספקים תמיכה)

היכן ניתן לתקן?

בeline (החנות ממנה קנינו את המכשיר) רוצים 950 שקלים ונאמר לנו שזה יקח עד שבועיים.

עיצות/המלצות/רעיונות?

*הזכוכית שלמה ולא סדוקה, מבפנים רואים שברים והמסך כולו שחור. כשמדליקים את המכשיר שומעים את הרעש הדלקה ושיחות טלפון מתקבלות. גם הטאץ' עובד ואפשר לענות לשיחות הללו. אל כאמור, המסך שחור מלבד נקודות אור מסויימות פה ושם.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש עכשיו סיפור שלם בין סאני וסמסונג, סביר להניח שבגלל זה לא מתקנים.

בדוק כמה רוצים במעבדה פרטית תמורת החלפה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סאני מייבאים את ה I9500 ולכן לא מתקנים את ה 9505. המסכים של שני המכשירים שונים.

תבדוק עוד חנויות ואני מאמין שתוכל למצוא בסביבות ה 700-800 ש"ח. עוד אופציה היא להזמין מכלול שלם של מסך - זכוכית - מסגרת מאי ביי ולהחליף בעצמך או לגשת לחנות ולשלם עבור הרכבה.

פורסם

מאיזה איזור אתה? אם אתה מאיזור הצפון אני אפנה אותך לחבר טוב שלי שיש לו מעבדה. עבודה איכותית ולא יקרה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כולם רוצים באזור ה900.

בינתיים המכשיר יושב על מדף בסלון, כנראה שלא תהיה ברירה ולשלם את הסכום הזה.

גוסטי, אני מהמרכז

תודה לכולם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...