Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שיש לי לאמר זה - וואו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשובה לשאלה 1: אתה באמת חושב שזה העניין? חלקית כן אבל בכל זאת מדובר על רכב חסכני בהתחשב שמדובר בשני טון. לפי הנתונים שנמסרים הרכב עשה 73.6 מייל לגאלון. נראה לי שכוונתם למידה האנגלית ואז זה שווה ל 26 ק"מ לליטר. אם המידה אמריקאית אז זה 31 ק"מ לליטר. בכל מקרה זה מרשים לנסיעה אמיתית (אפילו חסכונית) לכזה רכב גדול.

תשובה לשאלה 2: השתמשו במעבורת. אגב, זה מה שעשו גם במעבר מאפריקה לאירופה.

פורסם

יש מצב שהם חישבו את המרחק 1968 ק"מ כשבחלק ממנו האוטו היה מכובה על מעבורת? לא נראה לי, זה ממש מלוכלך.

הם מדדו 31 ק"מ לליטר, אני מניח שזה לא כולל את המרחק של המעבורת..

המיכל דלק שלה בנפח 59 ליטר בלבד, גם אם היא תעשה 32 ק"מ לליטר עדיין לא יוצא 1968 ק"מ.

יכול להיות שיש עוד כמה ליטרים ספייר והנפח האמיתי של המיכל הוא 65 ליטר? אז זה יותר מסתדר עם הנתונים.

גם לנסוע 80 קמ"ש בלי מזגן באוטוסטרדה זה לא בדיוק מדד לצריכת דלק אמיתית. אבל עדיין צריכת דלק מרשימה.

אגב, מחיר של הדגם הזה בישראל מעל חצי מליון ש"ח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דווקא אני די בטוח שאני צודק, ראיתי בכמה מקומות.

בדקת שמדובר על E300 הייבריד? אולי ברגילות זה 80 ליטר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני האחרון שיזלזל בשיפורים טכנולוגיים, ובטח כאשר מדובר בשיפורים לטובת חיסכון בצריכת דרך, נושא שקרוב מאוד לליבנו.

אך יחד עם הנתונים המרשימים וההישג הענק, אני חושב שיש מקום למתן את ההתלהבות. כמו שהזוכר כאן - נסיעה בלי מיזוג, בתנאי דרך אידיאליים לרוב, בשילוב מעבורות - זה לא תנאים אמיתיים. הניסוי הזה יועד להדגים טכנולוגיה והישג - אולי בעזרת מניפולציות קלות, אבל עדיין הוא עושה את העבודה.

אני הייתי רוצה לראות real world implications של ההישג הזה, שימתנו אולי קצת את ההתלהבות. אני לא רואה עכשיו נהירה המונית של אירופאים שיבחרו לעשות את הדרך לאפריקה/קצה השני של אירופה בנהיגה במקום בטיסה. נכון שיש את האנשים שכן יעשו/עושים את זה על בסיס קבוע, אבל אני מעריך שהם מיעוט.

ברגע שהרכב הזה ייבדק בתנאים אמיתיים - עיר, פקקים, נוסעים, משקל נוסף - ההתלהבות תירד קצת. יחד עם זאת, לדעתי יש מקום להתעסק דווקא בנושא הזה, לשפר צריכת דלק בעולם האמיתי שבה נאלצים לעצור כל כמה מאות מטרים, לסוע לאט, להאיץ ולהאט באופן מתמשך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
תשובה לשאלה 1: אתה באמת חושב שזה העניין? חלקית כן אבל בכל זאת מדובר על רכב חסכני בהתחשב שמדובר בשני טון. לפי הנתונים שנמסרים הרכב עשה 73.6 מייל לגאלון. נראה לי שכוונתם למידה האנגלית ואז זה שווה ל 26 ק"מ לליטר. אם המידה אמריקאית אז זה 31 ק"מ לליטר. בכל מקרה זה מרשים לנסיעה אמיתית (אפילו חסכונית) לכזה רכב גדול.

תשובה לשאלה 2: השתמשו במעבורת. אגב, זה מה שעשו גם במעבר מאפריקה לאירופה.

עברתי על הנתונים.

הC300 עושה בערך 26 ק"מ לליטר, ה E300 עושה 24 ק"מ לליטר.

7.5 שניות 0-96 קמ"ש

מאוד מכובד.

מיכל דלק יותר קטן מהדגמים האחרים 59 / 8 סה"כ 67

אבל סיטרואן DS5 היברידי דיזל עושה 30 ק"מ לליטר

עם מיכל של 60 ליטר.

היצרנים התחילו להבין מה עושים עם ההברידי הזה, הם מוציאים ביצועים מעולים.

http://www2.mercedes-benz.co.uk/content/unitedkingdom/mpc/mpc_unitedkingdom_website/en/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/e-class/_w212/facts/technical_data.html

אייל

פורסם

שמלוב,

אתה צודק, אכן יש דגמים של מרצדס עם מיכלים מוגדלים אלא שאלה בדרך כלל מגיעים כהשלמה לנפחי המנוע הגדולים במטרה לשמר טווח נסיעה סביר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

המרחק הזה לא כולל מעבורות.

מאלמירה (או מלגה) לקאן זה כ-1140 מיל ועל זה יש להוסיף את קטעי הנסיעה במרוקו ובאנגליה

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...