Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי טלפון של לינובו בתאריך 23/3 לאחר חודשיים בדיוק שלא הגיע בפתחתי תביעה.

חיכיתי עוד שבוע וחצי והסלמתי אותה וכבר חודש שאני מחכה לתשובה מהם וכרגע אין טלפון ואין כסף.

מישהו פה נתקל בתופעה דומה ? הם אמינים באתר ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אלי אקספרס רחוקים מאוד מאיביי בקטע הזה. גם המשלוחים וגם כל ההתנהלות של זיכוי עקב אי קבלת מוצר לוקחים המון זמן.

היה לי מקרה דומה שהזמנתי מוצר, אחרי חודש וחצי פתחתי תביעה והייתי חייב לחכות כמה שבועות לתשובה מהמוכר לפני ההסלמה (המוכרים שם בדרך כלל לא עונים). אחרי חודשיים וחצי הסלמתי וקיבלתי הודעה שהמוכר האריך את הזמן בחודש נוסף :shock: . אחרי כשלושה חודשים קיבלתי את המוצר וסגרתי את הקייס.

שים לב לתנאי העיסקה שביצעת. מעבר לזמן משלוח יש שם גם זמן שנקרא Processing Time, היכול להימשך גם 14 ימי עסקים. אל תשכח שכל ימי המשלוח וימי המתנה לתשובה מהמוכר הם ימי עבודה. ייתכן שבתקופה שבה קנית היו גם חגים סיניים שלא מוגדרים כיום עבודה.

כל עוד העיסקה שלך באתר מופיע במצב שיש קייס לא סגור, אז אתה במצב די בטוח. מה היה כתוב במייל האחרון שקיבלת כשעשית אסקלצייה?

בגדול האתר לא אמין, אבל הרבה פעמים ניתן להשיג שם מחירים טובים יותר מאיביי וגם אפשר לקנות שם זיופים (ואפילו זיופים איכותיים).

זה אתר טוב לגאדג'טים זולים, חיקויים, בגדים זולים, הנעלה... אבל אל תצפה לקבל משם מוצר מקורי ובזמן :wink:

מה שבטוח, סמארטפון לא הייתי קונה באלי אקספרס.

פורסם

באלי אקספרס כמעט לכל הזמנה יש מספר מעקב. כך שמיתשהו החבילות האלו כן מגיעות.

לכן אני לא ממהר לפתוח קייסים, אם עומד להגמר זמן ההגנה, יש אפשרות לבקש הארכה מהמוכר.

הסמארטפון שלך כנראה מחכה במכס שיתיחסו אליו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לכל הזמנה שם יש מספר מעקב, גם לזולות ביותר. אבל זה לא אומר שהן מגיעות.

אני עדיין מחכה לנעליים שלי RC003518219CN. טוב, למען האמת המוכר היה הגון ולמרות שנגמר הזמן לדיספיוט ולמרות שברור שזה לא באשמתו (מישהו בדואר ישראל נועל מידה 46 ויש לו חיבה לסלומון) הוא שלח לי אחרות.

במקרה אחר, מוכר שלח לי מוצר בצבע לא נכון - מה שהפך את המוצר ללא שימושי עבורי. הוא סרב לזכות אותי או לשלוח אחר וביקש שאשלח עליו על חשבוני את המוצר בחזרה (מה שעולה כפול מהקנייה). פתחתי דיספיוט וקיבלתי את כל הכסף בחזרה.

:turn-l:
פורסם

בגלל שממש מחייבים את המוכרים שם לספק מספרי מעקב, אלה ששולחים בלי מספר מספקים ללקוח מספר שיקרי. אני יכול לתת דוגמא לכמה חנויות כאלה. הם כותבים בפירוש שמתחת לסכום מסוים אין מעקב.

הדוגמא השניה שלך היא מהות הדיספיוטים באליאקספרס.

רק פעם אחת לא קיבלתי מוצר מאליאקספרס וזה היה מטען לפלאפון שנשלח ללא מספר מעקב.

פורסם

חבילות מאליאקספרס לאחרונה מגיעות אחרי המון המון זמן. האחרונה שקיבלתי מהם לקחה קצת יותר מחודשיים :shock:

בגלל זה אני מזמין משם רק מוצרים שממש אין במקום אחר, או שהפרש המחיר משמעותי מאוד.

חלק גדול מהשטויות שיש שם אפשר למצוא בבנגוד שמאז ש HWGEEK הכיר לי אותה, הפכה לחנות הבית שלנו

במשפחה :-)

זמן המשלוח קצר יותר, ויש שירות לקוחות מצויין, והמחירים דומים מאוד לאלו שיש באליאקספרס.

פורסם
הזמנתי טלפון של לינובו בתאריך 23/3 לאחר חודשיים בדיוק שלא הגיע בפתחתי תביעה.

חיכיתי עוד שבוע וחצי והסלמתי אותה וכבר חודש שאני מחכה לתשובה מהם וכרגע אין טלפון ואין כסף.

מישהו פה נתקל בתופעה דומה ? הם אמינים באתר ?

מכיר את התופעה באמת שאני משתדל שלא לקנות מאליאקספרס יותר.

קניתי נעליים שנשלחו למישהו בגן יבנה כאשר אני מאשקלון פתחתי דיספיוט ולא קיבלתי מענה מעל חודשיים חפרתי במשך כמה חודשים לשירות הלקוחות של אלי ששם הבטיחו לי הבטחות ריקות שלא מומשו עד היום כבר שנה הקייס נשאר פתוח בסטטוס "ממתין למענה שירות הלקוחות".

במקרה שזה לא בא בטוב למוכר אין לך שום כוח נגדו באליאקספר בגלל זה אני מעדיף פייפאל

פורסם
.

במקרה שזה לא בא בטוב למוכר אין לך שום כוח נגדו באליאקספר בגלל זה אני מעדיף פייפאל

כדאי לדעת שפייפאל שינו מדיניות לאחרונה. בהזמנות מהמזרח הרחוק בשווי עד $250 (ובקרוב עד $750) המוכר צריך רק לספק מספר מעקב שמראה על משלוח כדי שהרכישה תחשב ככזו שהגיעה לידי הקונה. למעשה הם רוקנו מתוכן את הגנת הקונה.

פורסם

זה אומר שבזכות דואר ישראל והמכס תם עידן הקניות באינטרנט בשביל כול הישראלים.

מעניין למה פיי פאל פשוט לא האריכו את האפשרות לפתוח דיספיוט מ45 יום ל60-80 יום

פורסם

אכן. אחד הפיצ'רים החשובים שיש דוקא בעליאקספרס היא היכולת לבקש את הארכת זמן המשלוח (והתאמתו לקצב של דואר ישראל) - חשוב לעשות זאת לפני שמסתיים הזמן המוקצב (ואיתו, הגנת הלקוח של עליאקספרס).

:turn-l:
פורסם
חבילות מאליאקספרס לאחרונה מגיעות אחרי המון המון זמן. האחרונה שקיבלתי מהם לקחה קצת יותר מחודשיים :shock:

בגלל זה אני מזמין משם רק מוצרים שממש אין במקום אחר, או שהפרש המחיר משמעותי מאוד.

חלק גדול מהשטויות שיש שם אפשר למצוא בבנגוד שמאז ש HWGEEK הכיר לי אותה, הפכה לחנות הבית שלנו

במשפחה :-)

זמן המשלוח קצר יותר, ויש שירות לקוחות מצויין, והמחירים דומים מאוד לאלו שיש באליאקספרס.

עדיין, ההיצע של אליאקספרס גדול פי כמה.

באמת בתקופה האחרונה לוקח לחבילות המון זמן (קיבלתי שבוע שעבר חבילה שהזמנתי לפנייותר מ-3 חודשים) - אני מניח שבגלל שזה חוזר על עצמו עם הרבה קונים מישראל והרבה מוכרים שונים, אז הבעיה היא כן אצל דואר ישראל / מכס.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

המשלוח עצמו לא, אבל יש באליאקספרס את העניין שמחכים לאימות של התשלום שלוקח כמה ימים ורק אחרי זה המוכר שולח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי מושג מה המוכר כתב על החשבונית. בכל מקרה זה לא נראה שזה הגיע לארץ בכלל

אילו אתרים אתם ממליצים לי להזמין מכשירים סיניים עם בטוח לכסף שלי ?

והאם יש לי את האפשרות להתקשר לחברת האשראי ולהתלונן שגנבו אותי מהאתר של אלי אקספרס ?

תודה חברים על העזרה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...