Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני ממש צריך את העזרה שלכם לבחירה של רכב מהשניים..

יש לי התלבטות גדולה מאוד..

או וולוו S60 מפנקת באיזה 17K ׁ(כנראה הGLT בלי הטורבו והסנרוף) אבל נראית ממש יפיפיה ונוחה וחזקה

או להביא את הקולט הקטנה והזריזה בחצי מהמחיר

נכון שזה שני רכבים שונים בפער של סכום כפול. אבל יש לי אפשרות לעלות מדרגה אם אפשר לומר וללכת על הוולוו עם קילומטראז ממש נמוך שלא חלמתי עליו אפילו ושמורה והכל. אבל הפחד שלי זה הטיפולים.. פעם אחת אתה נכנס למוסך הלך עליך... אבל איזה פוזה יש עליהה

ואילו הקולט? קטנה 2 דלתות אוטומטית מספיק חזקה להתמודד עם עליות כבדות. אין מה להשוות מבחינת איכות נהיגה

רציתי לדעת מה החוות דעת שלכם? האם וולוו בשנתונים האלה באמת מסוכנת כמו ששמעתי? (הגיר נהרס מהר, הרבה בעיות חשמל ומנוע) שעדיף לקחת רק שנת 05 והלאה? או שהשנתון הזה גם תקין...

חוצמזה אני קונה את האוטו ואני יודע שיהיה לי קשה למכור אותו. הנה, עוד בעיה..

הקולט לעומת זאת קומפקטית ביטוח וטסט יותר זול.. תיקונים זה לא בעיה אולי יותר אמינה אפילו.. לא יודע..

בקיצוררר דילמה.

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

אז בעצם ההתלבטות שלך בין המוח ללב , כמו שלי קורה לעיתים קרובות .

אני תמיד הולך עם הלב ולא מצטער :wink:

פורסם

לעניות דעתי עם היכרות קרובה עם הוולוו, זה פינוק אמיתי של רכב. כמובן שעלויות אחזקה משמעותית יקרות יותר. הקולט זה פשוט סגנון אחר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לעניות דעתי עם היכרות קרובה עם הוולוו, זה פינוק אמיתי של רכב. כמובן שעלויות אחזקה משמעותית יקרות יותר. הקולט זה פשוט סגנון אחר.

חייב לומר שמנהל האתר כאן מרגיש מינימום אבשלום קור ממש אבי נעלבי.

אוקי, לענייניו

מזה היכרות קרובה עם וולוו? ובכלל, הדגם הזה מומלץ?

מה אתה ממליץ?

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

סליחה על השאלה - אבל איך הגעת ל"דו קרב הסופי" עם שתי אלה ? (נראה שהן בכלל אינן קשורות. אלו רכבים שזמינים לך לקניה ? שאתה מכיר את בעליהן ?)

ברור שהוולבו היא "יותר רכב" מאשר הקולט (זה לטעמי לפחות).

או - אם תגיד לנו מה אתה מחפש ברכב, אני מניח שתיתכנה אופציות נוספות (צריך שתאפיין מה שאתה מחפש + תקציב, כדי שההמלצות תהיינה מתאימות פחות או יותר לדרישות).

alfa 156 2.5.

פורסם
סליחה על השאלה - אבל איך הגעת ל"דו קרב הסופי" עם שתי אלה ? (נראה שהן בכלל אינן קשורות. אלו רכבים שזמינים לך לקניה ? שאתה מכיר את בעליהן ?)

ברור שהוולבו היא "יותר רכב" מאשר הקולט (זה לטעמי לפחות).

או - אם תגיד לנו מה אתה מחפש ברכב, אני מניח שתיתכנה אופציות נוספות (צריך שתאפיין מה שאתה מחפש + תקציב, כדי שההמלצות תהיינה מתאימות פחות או יותר לדרישות).

טוב אז ככה:

התקציב באיזור ה 10 ויש מצב להתאמץ ולהגיע לאיזור ה 15. הקולט עונה לי על הרבה דרישות. אוטו זריז לא גדול, "קופה" אם אפשר לומר שאני מאוד אוהב. מבאעס טיפה שאין לו סאנרוף אבל נסתדר עם זה, נמאס לי מהרכבים שאתה לוחץ על הגז הטורים עולים לשמיים והאוטו עושה טובה שהוא זז. נכון שהקולט לא מטוס מטוס אבל היא לא רעה בכלל.

כמעט סגרתי וקניתי אחת עד שעשיתי טעות וחבר הביא לי סיבוב על ה S60 טורבו שנת 07 שיש לו. הייתי בשוק. האוטו עף על 200 באחת העליות הקשות באיוזר. הוא התחיל להכיר לי את האוטו בשנתונים של 01-02 עשיתי כמה סיבובים על טורבו ובלי טורבו התלהבתי מאוד! בין אם יש או אין סאנרוף אבל יש דברים אחרים: טלפון מובנה רמקול בכרית הנהג, הכל חשמלי, ומנוע של מטוס, זה מעניין זה כיף וכבר מצאתי אחת שמורה בטירוף בסביבות 17K.

אז למה אני מתלבט? כי אני ממש מפחד להיכנס לוולוו ולקבל פתאום בומבה של הוצאות על תיקונים כאלה ואחרים. כן אני רוצה את הוולוו אבל לא יודע אם אני יכול לעמוד בזה. הקולט? נותנת תשובה מעולה בשבילי גם מהרבה בחינות.

יש מבין?

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

טוב האמת שכנראה שאני באמת ארד מזה

קיבלתי טלפון לפני שעה קלה מחבר שעד עכשיו באמת עזר ובדק ועשה מעל ומעבר ואמר לי שהוא התייעץ עם חבר טוב שלו שעובד בעיקר עם וולוו במוסך שלו ואמר לו שהשנתונים האלה קצת בעייתיים. עדיף להתרחק מהם וללכת על שנתונים גבוהים יותר. אם היה לי תקציב? הייתי רץ על זה.

הדרך אל הקולט הולכת ונסללת.

תודה לכל מי שנתן פה תגובה ודעה. באמת שעזרתם.. תודה

הפועל חולון אהבת חיי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...