Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, מודה מראש כמובן לכל מי שיכול לעזור, להלן תיאור הבעיה:

אתמול בערב נסעתי והוישרים הקדמיים לא עובדים אך המתזים תקינים ומגיבים. כל הפיוזים הרלוונטיים תקינים ובדיקת מולטימטר בפיוז 15 הראתה שאין מתח בפיוז הנ"ל, כרגע צומצם למיקרו סוויץ ולריליי, הבעיה היא שאין לי מושג איפה הריליי הנ"ל, כמו כן האם יש מישהו בבאר שבע שיכול לעזור לי עם סורק תקלות(בבדיקת הפיוזים שלפתי בטעות את הפיוז שאחראי על כרית האוויר ונשארתי עם נורית אזהרה בלוח השעונים), במוסכים דורשים 100 שקל על סריקה שכזו.

תודה מראש

אריאל

פורסם

עדכון קצר, לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שיש מצב שמדובר בחיישן מכסה מנוע תקול, כתוב שהוא נמצא במנגנון הנעילה אבל עברתי על כל סנטימטר במנגנון, אין חיווט שיוצא ממנו, רק תיל הפתיחה שלו.

כמו כן פירקתי את חיפוי ההגה וחשפתי את הריליי של הידית, השפרצתי קצת ספריי מגעים פנימה, וזה גם לא עזר, כרגע החשד העיקרי שלי זה המנוע עצמו.

איזה חיווט במנוע אני צריך לחבר ל12 ישיר על מנת לבדוק אותו?

פורסם

תבדוק את הפיוזים הבאים:

1. פיוז שמספרו 14 המותקן בפנל פיוזים בתא המנוע שערכו 20 אמפר.

2. פיוז שמספרו 41 המותקן בפנל הפיוזים ברכב שערכו 20 אמפר.

אנא ציין גם את נפח המנוע ותאריך עליית הרכב לכביש בכדי שנוכל לעזור לך בצורה טובה יותר.

מכיוון שייצרן הרכב שינה קצת את מערכת הווישרים בין השנים אז גם ערכי הפיוזים ומיקום עלול להיות שונה לכן לפעמים פשוט יש צורך לבדוק פיוז פיוז.

לפני שאתה מוציא פיוזים הוצא את המפתח מהסווי'ץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

המתג הפעלה למגבים מקבל מתח דרך פיוז 15 אם אין לך מתח בפיוז זאת הבעיה , הפיוז מקבל מתח דרך הסוויץ צירפתי לך את השרטוט של

מתג ההפעלה והמנוע .

S97-3390.png

פורסם

עדכון: הבעיה הייתה במנוע, הוחלף במנוע מפירוק בעלות של 300 ש"ח

הנזק: וישר שבור עקב פירוק טיפה ברוטלי

• תוכן חדש...