Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
על סמך מה אתה קובע חד משמעית שניקוי מצערת וכיוון סל"ד בסיסי יפתרו את הבעיה ?

לא קובע אלא מעלה דעה מקצועית ובטח לא חד משמעית

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

גם לי זה נשמע הכיוון הזה, בטח לאחר שבעל הרכב כתב שאם הוא מחזיק גז לחוץ אז המנוע לא כבה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכל מי שעוזר לאתר את הבעייה! אווכן , החלפתי את רוב צינוריות הוואקום במנוע (את כל אלא שיכולתי להגיע אליהם ללא פירוק חלקים) - לצערי הבעייה לא נפתרה :( . כעבור 10 - 5 דקות הרכב נכבע כאשר עצרתי ברמזור. הצעד הבא הוא לבדוק את כיוון החקירה של המצבר וטעינתו.. אם יש אולי למישהו רעיונות נוספים ממה יכולה לנבוע הבעייה בבקשה לעדכן. שבת שלום לכולם.

פורסם

לא מבין למה אתה הולך לכןון של טעינה הרי אין לך בעית מצבר והנעת רכב

עד כמה שאני זוכר בטריוס יש מגבר טורים של מזגן וזה הצינור הגדול שמצאת סדוק בצד של הסעפת אמור להיות שסתום עם אפשרות כוון וחיבור חשמלי תבדוק מה קורה שם

פורסם

דני, מה שכתבתי בנוגע לטעינה הוא מניסיוני האישי. הרכב לא סבל באופן מוחשי, אבל כשפעם המנוע עבד בסרק למשך מספר דקות עם מזגן פועל, הוא פשוט כבה מעצמו. ידוע בוודאות במקרה שלי שהאלטרנטור היה חלש.

לא כדאי לפסול את הכיוון הזה, בפרט כשזה כל כך קל ופשוט לבדוק אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

מנסיוני מבקש לומר שדי מוזר שמנוע שעובד כמה דקות בסרק עם מזגן יכבה רק בגלל בעית טעינה. כיבוי מנוע יתרחש כאשר המצבר דפוק או מרוקן, דבר שחייב היה להתגלות בהתנעה שקדמה לתופעה של כיבוי המנוע. כנראה שבמקרה שלך היו שתי תקלות, גם מצבר וגם אלטרנטור. זו התאוריה , בהחלט יש מקום לעוד מחשבות והסברים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...