Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קניה opel astra gtc 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אח של חברה שלי הזמין opel astra gtc מהחברה, רכב יפה 3 דלתות 1.4 טורבו 140 סוסים. הם טוענים שנותרו 2 כאלה בחברה לכן המחיר הוא 142,000₪

במקום 170,000₪. (יש לו שבועיים להתחרט ללא עלות)

אני נתתי לו את דעתי (הלא מקצועית) על הרכב אבל אני רוצה לשמוע ממכם...

האם כדאי?

אמינות , מחיר טיפולים , מי המתחרות שלה ,

ומצב השוק שלה כשירצה למכור.. ובכללי תנו דעתכם. תודה!

פורסם

באופן כללי הרכב הנ"ל לא נפוץ במיוחד וגם השוק שלו נמוך בהתאם.

הדגמים המתחרים שלו כפי שאני רואה- מגאן קופה 2 ליטר, סיטרואן DS4. שלושתם מתומחרים בין 150-160.

המחירון של האופל (170) כפי שאמרו לך כולל מולטימדיה וגג פנורמי.

לדעתי הסיטרואן מיוחדת הרבה יותר, אבל האמת שבתקציב כזה הייתי הולך על כיוון אחר- קליאו ספורט/פיג'ו 208GTI.

פורסם (נערך)

יש כרגע מבצע על ה-GTC ב-140 אלף

לא נראה לי שיוצאים במבצע על שתי מכוניות כשאחת מהן הוזמנה :)

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

אם יש לו אפשרות להוסיף כסף, מחזק (מאוד!) את ההמלצה על הקליאו RS או 208 GTI. אולי גם כדאי לבדוק את הלאון FR. לפי מה שאני יודע, הGTC זה רק מראה יפה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אם יש לו אפשרות להוסיף כסף, מחזק (מאוד!) את ההמלצה על הקליאו RS או 208 GTI. אולי גם כדאי לבדוק את הלאון FR. לפי מה שאני יודע, הGTC זה רק מראה יפה

זה בדיוק מה שהצעתי לו, לאון FR... אבל הוא רוצה רק אוטומט.

לאון 1.4TSI באה רק ידנית

1.8TSI באה עם DSG

אם כבר נגעתי בגיר... שמעתי הרבה דברים שליליים על הDSG...

גיר לא אמין בעייתי תקלות וכאלה... נכון? אני דיי נגד הגיר הזה בגלל מה ששמעתי

פורסם

כמובן שתשמע דעות לכאן ולכאן בעניין ה-DSG. מניסיון עם שני רכבים- אמליץ לך לא להתקרב.

פורסם

אסטרה GTC כפי שמיובאת לישראל, זו פוזה נטו. אני מאד אוהב את הצורה שלה, אבל לטעמי אין שום סיבה לשלם כל כך הרבה כסף על רכב שמתהדר באותו running Gear כמו אחיו ההאצ'באק הרגיל, וכתוצאה מזה נותן את אותם הביצועים. אמנם יש הבדלים מכניים קלים בין השניים, אך הם לא באים לידי ביטוי בקונפיגורציה הישראלית של 1.4 טורבו עם תיבה אוטומטית פלנארית.

לעניין המולטימדיה; לאופל יש כמה מערכות מולטימדיה מקוריות לא רעות בכלל, אבל אני בכלל לא בטוח שזה מה שמקבלים כאן- יותר לכיוון של המולטימדיה הסינית הגנרית (שהוצעה לי בקניית האסטרה והקורסה. לא תודה, ולא במחיר האמור). כנ"ל הסאן רוף (זו לא התקנה ישראלית?).

פורסם

אני גם לא מבין את הפואנטה. עם מרכב 3 דלתות אתה מאבד חלק מהשימושיות של האסטרה, והביצועים שלה הם ביצועי סופר-מיני סבירים. בשביל מה?

רכב של 10 שניות למאה אתה יכול לקנות בפחות מ140 אלף, בטח 170.

מצד שני - לא ברור לי למה החבר'ה פה מרגישים חופשי להמליץ למישהו שרוצה רכב ב140 אלף, לקנות קליאו RS ב 175. לא יודע מה איתכם אבל לי אין 35 אלף זרוקים סתם בצד שפשוט לא חשבתי על להשתמש בהם.

לפני הכל - פות"ש - פרט נא מה הצרכים של רוכש הרכב.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
מצד שני - לא ברור לי למה החבר'ה פה מרגישים חופשי להמליץ למישהו שרוצה רכב ב140 אלף, לקנות קליאו RS ב 175. לא יודע מה איתכם אבל לי אין 35 אלף זרוקים סתם בצד שפשוט לא חשבתי על להשתמש בהם.

כתבתי שהקליאו RS ו208 מומלצות אם יש לו אפשרות להוסיף כסף. הקליאו בכל מקרה לא רלוונטית כי יש כרגע רק CUP במלאי.

הGTI עולה 160K ואולי אחרי מיקוח הוא יוכל להוריד את המחיר

הלאון עולה פחות מהאסטרה המדוברת (129K בערך). אבל פות"ש אומר שהיא לא רלוונטית בגלל הגיר הידני, כנ"ל גם הפיג'ו.

לפות"ש, אולי באמת תציין מה הדרישות של הרוכש? אולי הולוסטר תתאים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אולי הולוסטר תתאים

גם 20K הפרש זה לא מעט כסף, בכל זאת.

לגבי הולוסטר - זו הייתה גם המחשבה שלי.

מישהו שמחפש רכב "חזק ועם מראה ספורטיבי" לא בהכרח מחפש רכב ספורטיבי - ובמקרה כזה ולוסטר, סיויק 5 דלתות, או משהו בסגנון יכול להתאים יותר מהGTI. היא והRS הן הארדקור hot hatch, ולא הייתי זורק אותן למי שלא מחפש את החוויה הזו ספציפית.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אי אפשר לומר ששווה לו להוסיף עוד כסף בשביל 208 GTI, או לצורך העניין כל רכב אחר כי אין לנו מושג מה הדרישות או הציפיות של הלקוח מהרכב.

פורסם

דבר ראשון תודה לעונים!

לגבי דרישות הנהג... פה זה נהיה מוזר.

מדובר בנער בן 19 שהוריו קונים את הרכב בשבילו.

הילד קצת מתלהב ולא מעניין אותו יותר מדיי פרטים ( אני לא מתערב להם יותר מדיי רק מכוון מעט )

מה שכן מעניין אותו:

אוטומט, דלק , מעט פוזה (מה לעשות ילד) תקציב של כ140 אלף פלוס מינוס ומחיר שלא יזרק לרצפה אחרי שנתיים שלוש

תודה!

פורסם

ראשית, אני חייב לומר שהעיצוב של ה-GTC מאוד מוצא חן בעיניי, באמת שמדובר ברכב יפה.

הבעיה מתחילה במחיר. ניסו במשך זמן רב למכור אותו במחיר מופרז בטירוף לכל הדעות, כך שזה רק היה מתבקש שיתמחרו אותו באופן קצת יותר שפוי. עם זאת, אני עדיין חושב ש-140K (או יותר נכון 142K כולל תוספת צבע) הם יותר מדי לרכב שהנתונים הטכניים שלו זהים כמעט במדויק לאסטרה רגילה. אני טוען שקהל היעד של רכב מהסוג הזה יעדיף אותו עם תיבה ידנית, גם אם זה אומר שצריך להתפשר על ביצועי מנוע מדהימים (ע"ע מגאן קופה 1.2 ידנית שמתומחרת ב-110K). גם האבזור הנדיב שיש כעת במבצע של ה-GTC (חישוקי "18, גג פנוראמי ומושבים ספורטיביים) עדיין לא מצדיק 16K יותר מאסטרה רגילה. אגב, לפי מה שראיתי, מדובר רק ב-12 יחידות, כך שבהחלט ייתכן ונותרו רק 2 יחידות בודדות אחרונות (כפי שצוין מקודם).

בהתחשב בנתונים העכשוויים שלו, קהל היעד האמיתי שלו הוא נשים שחושקות ברכב מעוצב ואוטומט (בד"כ מבוגרות שהילדים שלהן כבר עזבו את הקן), או צעירים מתלהבים בני 19 שרוצים רכב יפה אבל שיהיה אוטומט. אני באופן אישי לא רואה שום הצדקה שפויה לרכישת הדגם הזה במחיר הנוכחי ועם תיבה אוטומטית רגילה שכזו. וזאת עוד מבלי להזכיר את סיכויי ההצלחה במכירת הרכב בעתיד (שוב, ירכשו אותו רק סוגי האוכלוסיה שהזכרתי למעלה). אם הרכב היה מצויד בתיבה ידנית ובמחיר שפוי, אני בהחלט הייתי שוקל לרכוש אחד כזה, אבל זה לא המצב וכפי הנראה גם לא יהיה המצב בשנים הקרובות (יבואן הרכב שלמה ממשיך את דרכם של UMI, חוץ מהעובדה שהוא יודע למכור את המותג טוב יותר ע"י פמפום מטורף שלו בתקשורת, בפרסומות ובשלטי החוצות של הפועל ת"א). קרסו וצ'מפיון לפחות מבינים את קהל היעד ומשווקים גם תיבות ידניות.

בכחול הוא מהמם... :wink:

312624.jpg

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
...

בכחול הוא מהמם... :wink:

[ATTACH=CONFIG]386781[/ATTACH]

הוא מהמם כי שמת תמונה של ה-OPC, דגם השרירים. יש הבדל רציני בינו לבין ה-GTC הרגילה. באותה מידה, גם קורסה OPC נראית מהממת ליד ה-3 דלתות הרגילה, שלא לדבר על ה-5 דלתות.

• תוכן חדש...