Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שלי, טויוטה יאריס

הלכתי לכמה וכמה מוסכים והמחירים שהם נתנו לי פשוט מוגזמים ואני מדבר מ 4,000 ועד ל 7,000, זה פשוט מוגזם, לפחות בשבילי...

חבר שלי קנה לרכב שלו רכיבים בנפרד מכל מיני מכרזים באינטרנט, למשל p1000.co.il או כאלה, והרכיב לעצמו מערכת ב1500 ש"ח עד 2000 ופשוט הביא את הרכיבים למוסך והתקינו לו, וזה נשמע מעולה

אני רציתי לדעת פשוט איזה רכיבים בדיוק אני צריך, מגבר, סאבוופר, טוויטרים או מה שלא יהיה

אני לא כל כך מבין בדברים הללו

פורסם

בוא נתחיל בזה שזה לא יפה לקרוא לזה מוסך :wink:

בקשר למחיר כמו שאמרת 4000-7000 זה הרבה מדי בשבילך

וזה קצת בשביל אחרים

אז בוא תן לנו מחיר מדוייק שאתה מוכן להשקיע ואנחנו כבר נדאג לך

פורסם

אז ככה, אני מקשיב הרבה למוזיקת ראפ (שמאוד נוגעת בבאס) ולמוזיקת רוק כבד.

אז אני צריך שיהיה באס טוב

חוץ מזה אני לא כל כך מבין...

מערכת ממוצעת שתישמע טוב, לא בסטנדרטים שלכם כמובן...

ובקשר לכסף, אני לא כל כך יודע מה להגיד, אני לא עובד לפי תקציבים, אומרים לי כמה ואני מגיע לזה

פורסם

כמו שאמרתי

חבר שלי קנה לרכב שלו רכיבים בנפרד מכל מיני מכרזים באינטרנט, למשל p1000.co.il או כאלה, והרכיב לעצמו מערכת ב1500 ש"ח עד 2000 ופשוט הביא את הרכיבים למוסך והתקינו לו, וזה נשמע מעולה

פורסם
תוכל לתת לנו מפרט של מה חבר שלך קנה במכרזים?

אולי הוא יוכל לעזור לך גם?

אם אתה מרוצה ממה שהחבר התקין תתקין גם...

אני אומר ככה

רדיו דיסק פיונר 4600

900 שקל

קומפוננט מאגנאט 300 שקל

מגבר פלטניום אודיו 600 שקל

סאב פיונר 305 (800וואט) כולל תיבה 500 שקל

2300 שקל תקבל תמורה ממש ממש טובה !

פורסם

ואם יתחשק לך להוסיף עוד אלמנט למערכת שמתן נתן לך אתה יכול לקנות מאגנט בול פאוור ב210 שקל ולחבר אותם לרדיו דיסק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם כן זה טוב כי יש לו יותר תקציב לרכיבים האחרים. פשוט צריך לקנות מגבר שיש לו כניסות גבוהות ואז הוא מתחבר לרדיודיסק המובנה

• תוכן חדש...