Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, היום שוטר תפס אותי עולה עם האופנוע על אי תנועה (שטח הפרדה) ועוצר שם, הוא הביא על זה זימון למשפט בעוד כחצי שנה בערך...

אני יודע שאפשר לצאת מזה ללא שלילה רק עם עו"ד טוב צמוד אלי...

מה אני עושה עכשיו ?

יש לציין שהרשיון הוא העבודה שלי, כי אני עובד בשליחויות...

תודה רבה לכולם...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני יודע שאפשר לצאת מזה ללא שלילה רק עם עו"ד טוב צמוד אלי...

מה אני עושה עכשיו ?

1.מצמיד לעצמך עורך דין טוב בתור התחלה.

2.ריבונו של עולם,כל נהגי הקטנועים (בעיקר השליחים),תפסיקו לחתוך רמזורים דרך מעברי חצייה ואיי תנועה ומדרכות של הולכי רגל!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה מאיזור חיפה והסביבה צור איתי קשר בה"פ

אני מכיר עו"ד טוב שמתמחה בתעבורה

עבדתי איתו כמה פעמים והוא תותח!

פורסם

אני מאזור המרכז, אני מכיר המון עו"ד במסגרת העבודה, אבל אני רוצה לקחת אחד שיש עליו המלצות בתחום התנועה...

ואני מעמיד את הקטנוע למכירה היום, סיימתי עם הדו"ג מבחינתי, רק צרות.

פורסם

יש לי מישהו בשבילך

הוציא אותי מהבוץ עם האופנוע שלי

וגם עזר לי לעשות 6 אלף שקל בגלל שנפלתי מהאופנוע בלי שאף אחד יגרום לזה :) (אפילו לא נפצעתי)

פורסם
יש לי מישהו בשבילך

הוציא אותי מהבוץ עם האופנוע שלי

וגם עזר לי לעשות 6 אלף שקל בגלל שנפלתי מהאופנוע בלי שאף אחד יגרום לזה :) (אפילו לא נפצעתי)

יש לי משהו בשבילך:

insurance fraud

;-):lol:;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

שרק, מה הנזק הכספי של זה שאני אדע כמה לילות אני עומד בצומת :wink:

ועכשיו ברצינות, אני חייב עו"ד טוב, שיוציא אותי מזה, אני לא רוצה לנהוג בלי רשיון...

כמה כסף אני צריך לחסוך עכשיו ?

ומתי בכלל להתחיל בתהליכים וכל הפרוצדורה של הנושא ?

פורסם

פנה לעורך דין בהקדם, זה או אחר, אל תחסוך.

מומלץ לבחור אחד ידוע, מניסיון שלי... הוא מכיר את השופט, את התובע, יותר קל לו לתמרן במערכת.

עלות של אלפיים עד ארבע זה לעורך דין, כמובן שאף אחד לא מחזיר לך שקל, לא כולל הקנס.

בכל מקרה, אתה מוזמן להקראה: השופט סך הכל שואל אם אתה מודה או לא באשמה.

מודה = אשם = עונש.

לא מודה = הוכחות כשמונה חודשים מאוחר יותר שם יקבעו אם אתה אשם (= עונש) או זכאי (= חופשי ומאושר).

ניתן לסגור עסקאות עם התובע לפני ההקראה, תוכל לחסוך כמה שקלים וימי רישיון אבל לא תצא בזול.

dirty old man

need love too

פורסם

פניתי לעו"ד בהמלצתם של כמה מחברי הפורום, בנתיים המצב נראה קצת יותר טוב, הוא כבר תפר קייס, ומקווים לטוב...

• תוכן חדש...