Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלסטלינה הייתה עולה 100 שקל עם משלוח,בארץ הכי היא זולה זאת ה כימיקל גייז בעלות של 170,תוסיף לזה משלוח 35 שקל,ככה שהיית חוסך 100 שקל בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני תמיד מנקה עם מברשת ככה שלא יכולה להגיד לך לגבי היכולות של החומר "ללא מגע אדם".

אם זה כך, מניסיוני עדיף לותר על החומר. אם ממילא משתמשים במברשת אז רוב רובו של האבק ירד בלי שום חומר. פשוט חבל על הכסף.

החשש שלי, הוא שהמברשות שורטות את הלכה ובמשך השנים תיווצר שחיקה.

לכן, העדפה שלי לגלות חומר שמוריד את ה"פחם" בלי שפשוף.

זאת אומרת, אני רואה את התהליך שונה ממה שמרבית האנשים מיישמים:

- חומר שאינו פוגע בציפוי ושימוש במברשת רק באיזור שהחומר לא עזר.

בעיקרון על החלק החיצוני של הג'אנט אני עובר עם ספוג או מיקרו פייבר, מברשת רק לחלק הפנימי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כשיש לך את האפשרות לשטוף את הרכב עם מים זורמים, התהליך משתנה לעומת שטיפה שבה אתה נאלץ להסתפק בשני דליים בלבד לכל הרכב.

כשיוצא לי לשטוף עם מים זורמים, אין שום בעיה לנקות את הג'אנט עם כפפת מיקרופייבר פשוטה (למשל אחת שסיימה את תפקידה ככפפת שטיפה ונשארה שם בשביל הג'אנטים)+ ONR או כל סבון אחר לרכב.

כשאני מוגבלת לשני דליים, הכפפה מתלכלכת מהר מידי ולא נעים להמשיך איתה לג'אנט הבא, ככה שריסוס החומר+מעבר קל עם מברשת+פיניש עדין עם הכפפה (כדי להוריד את הלכלוך שהוציאה המברשת) עושים את העבודה.

לגבי השחיקה, באופן כללי, אם אפשר היה לנקות את כל הרכב בלי לגעת בו, זה היה מצב אידיאלי, כל עוד המציאות אומרת אחרת, מסתדרים עם מה שיש. לגבי הניסיון הצנוע שלי עד כה, הג'אנט נפגש עם המברשת כמעט על בסיס שבועי ואין אפילו רמז קטן לשחיקה, כמובן שחשוב לבחור במברשת רכה שמיועדת לכך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם בשיטת 2 הדליים, מותר להחליף את המים... זה לא מעשה שינדה אותך מהפורום :wink:

פורסם

אני בטוחה שאתה לא היית שמח אם אישתך הייתה מריצה אותך הלוך חזור לסחוב דליים של מים 4 קומות (בעליה) כמה פעמים בשטיפה אחת, ככה שגם אני מעדיפה לא לעשות את זה לבן הזוג שלי בשביל לחסוך 50 ש"ח בשנה וחצי :wink: (מספיק שהוא סובל את הקריזות שלי בניקיון הרכב).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא הבנתי את עניין ה 50 ש"ח

פורסם

עיניין ה50 ש"ח בא כהתייחסות לשורה הזאת:

אם זה כך, מניסיוני עדיף לותר על החומר. אם ממילא משתמשים במברשת אז רוב רובו של האבק ירד בלי שום חומר. פשוט חבל על הכסף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
התרסיס של הגאנטים שקנית (סונקס) מדללים ? או רק משפריצים ?

אם התכוונת לסונאס ולא סונאקס,אלו 2 מתחרות,אז לפי ההוראות אין לא רשום לדלל אלא להשפריץ איך שזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עיניין ה50 ש"ח בא כהתייחסות לשורה הזאת:

אני גומר בקבוק כזה אחרי 4 שטיפות, לא שנה וחצי...

פורסם

• תוכן חדש...