Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאו 2012

ohad78
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי חיפוש מסתמן לי שהשוק מתנהל די בהתאם לקלישאות (טויוטות נמכרות מהר, פיגו נחתכות במחיר וכו) ולכן אני נאלץ להתמקד גם בשיקולי סחירות אמינות וכו . לבעלי ניסיון עם מונדיאו 2012 (200 כס) איך הרכב מבחינת תחזוקה אמינות וכו? כמו כן מה מצבו בשוק המשומשות?

פורסם

בבעלותי דגם הטיטיניום 240 כ"ס מודל 2011 כמעט 3 שנים ו-50 אלף ק"מ. עד כה, (טפו טפו) מלבד טיפולים שוטפים כל 15 אלף ק"מ לא הייתה שום בעיה.

לא יודע לענות לגבי הסחירות שלו וגם לא מעניין אותי כרגע :)

פורסם

פורד מונדיאו סובלת מירידת ערך גדולה.

זה לא אומר שבפועל היא לא תימכר מהר או שאין לה ביקוש, אבל מחיר המחירון הרשמי כמשומשת יהיה נמוך וסביר להניח כי המחיר בו היא תימכר בפועל, יהיה מתחת למחיר המחירון הנמוך ממילא.

מלבד זאת רכב מצויין.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

המונדיאו היא ללא ספק אחד הרכבים שנותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר כיום בשוק.

הרכב בעל היכולת הדינימית הטובה ביותר בקבוצה וממש מאפשר להינות מהנהיגה (7.4 שנ' ל-100 בגרסת הטטניום).

הוא גדול ומרווח ונוח ובעל רמת גימור טובה.

בשוק הישראלי, מוטה הליסינג, המבכר את כל מה שמיוצר במזרח, הוא לא זוכה להערכה הראויה, אבל במקומות אזוטריים, כגון יבשת אירופה, הוא קוצר שבחים.

בשל כך, ניתן לרכוש אותו במחיר אטרקטיבי ולהינות מרכב משובח במחיר מצוין. אז נכון, גם המכירה תהיה מתחת למחירון (אגב, תראו לי מתי לאחרונה נמכר רכב במחיר המחירון) אבל זה מתקזז מול מחיר הקנייה, כך שבסופו של דבר זה לא משמעותי.

• תוכן חדש...